Aihe

Fiktioissako totuus

Anonyymi

En usko covid-19 se on petos. Vastustan koronaa, sitä ei ole olemassakaan, se on suuri huijaus. Ihmisten eristäminen, kasvomaskit, kasidesit ja käsien pesut on asioita joilla nöyryytetään massoja. Korona on eliitin juoni, siksi se kehitetiin jotta massat saadaan hallintaan.
Koronarokote on sivistynyt tapa tehdä väestön harvennusta, se muuntaa geenisi etkä ole enään se sama miksi synnyit, eikä jumala tunne sinua tekemäkseen, helvetti odottaa.

Uskon fiktiivisen, Jumalan kirjoittamaan raamattuun.
Uskon Jumalaan, Jeesukseen, helvettiin, taivaaseen, ylöstempaukseen kaikkeen mitä raamattuun on kirjoitettu.

8

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Okei, helluntalainen ystävän poika coronan seurauksena oli hengityskoneessa, pääsi nyt siitä hoidosta omien keuhkojen toimintaan.

   Jaa, että corona olisi jokin, johon on sitten pakosti vaikka kuoltava.
   Jos sinä aloittaja olet hukkumassa, niin siitä vaan, antaa mennä, se oli tahtosi.
   Mutta, me pelastetaan vieressä oleva, kun hän tahtoo, sen tiedon ja taidon avulla mikä on, hänet pelastettavan.

   Kuole sinä, naapuri pelastetaan.

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ystäväsi poika sairasti influenssaa, silloin voi joutua hengityskoneeseen ja kuollakin.
    Itsellä kokemusta influenssasta ja hengityskoneesta, onneksi selvisin.'

    https://avoin.media/2020/04/19/vapaus-pois-virus-kerrallaan/

    Oletko oikeasti noin tietämätön virustesteistä? Korona- ja influenssavirukset on helppo erottaa mikroskoopilla toisistaan. Jopa minäkin pystyn erottamaan koronan piikkien päässä olevat röpelöiset "kruunut" influenssaviruksen selkeistä piikeistä.


  • Anonyymi

   Yleensä näissä lahkoissa uskotaan kaikkeen muuhun kun faktaan, korona on siitä hyvä esimerkki. Myös Jeesus fiktiivisenä hahmona on luotettavampi kun THL:n koronauutiset

  • Anonyymi

   Saksalainen lääketieteen professori Sukharit Bhakdi on kirjoittanut kirjan "korona, väärä hälytys?" ja kertoo siinä käytettävän testin olevan epäluotettava, se antaa vääriä positiivisia tuloksia. Samaan on päätynyt Antti Heikkilä. Tällä tavalla huijaus voidaan toteuttaa, tosin koronavirus on kyllä olemassa. Sukharit Bhakdi vastustaa myös maskeja ja pitää niitä haitallisina:

   "Maskien käyttöön Bhakdi suhtautuu hyvin kielteisesti. Novikoff mainitsee, että Suomessakin on nyt maskivelvoite (huom, velvoite ei ole pakko, mikään laki ei pakota ketään käyttämään maskia) yli 15-vuotiaille. ”Olen todella suuttunut tästä asiasta”, Bhakdi sanoo ja selittää: maskin sisällä oleva CO2-pitoisuus on moninkertainen verrattuna korkeimpaan sallittuun sisäilmapitoisuuteen saksalaisella työpaikalla. ”Se tarkoittaa, että te myrkytätte lapsianne kuten tyhmät saksalaiset. Se on rikos.” Hän jatkaa suuttumusta äänessään, että puolustuskyvyttömiä lapsia kohdellaan tässä pahemmin kuin eläimiä, heidät myrkytetään omalla hiilidioksidillaan ilman mitään syytä. (Meillä 15-vuotiaat, Ranskassa 6-vuotiaat… Entä vanhukset, joiden keuhkokapasiteettikaan ei välttämättä ole kovin suuri, mitä oman hiilidioksidin hengittäminen heille tekee? Eikö meidän pitänyt suojella vanhuksia eikä pahoinpidellä heitä? On niin paljon kysymyksiä…)"

   https://sanojalauseita.wordpress.com/2020/11/30/dr-bhakdi-suomalaisille-sulkutoimet-ja-maskivaatimukset-ovat-rikos/

   • Anonyymi

    Siinä onkin kaksi varsinaista gurua. :) Toinen saanut Valviran varoituksen ja lähtenyt maanpakoon ja toinen puhuu pötyä, koska on tuijottanut soluja mikroskoopissa, eikä hoitanut potilaita.

    Jos minä vaikeahoitoisen astman kanssa kestän maskia jonkun aikaa, niin kyllä sitä terveemmätkin kestää. Sairaaloissa tarjotaan visiiriä vaihtoehdoksi niille, jotka eivät voi käyttää maskia tuntikausia. Kirurgit, leikkaussalihenkilökunta ja immunipuutteisia hoitavat ovat aina tehneet työtä maskin kanssa, eikä kukaan ole tietääkseni saanut hiilidioksidimyrkytystä.

    Me itse voimme myös päättää milloin maskeista päästään eroon. Se tapahtuu kun laumaimmuniteetti on rokotuksella saavutettu.


  • Anonyymi

   Ja johan on vitalis. Super----tippari on vaarassa yleistyä. Koronapandemian syystä.
   Eli Antin pioooteille vastustuskykyyynen.
   Ei auta, kuin laittaa foliohattu perisyntikepin nokkaan, varuilta, kun se perisynti viskelee mihin sattuu - luvalla, eihä sitä voi iliman olla, kun se perisynti kutkuttoo.
   Se on kristillisen hepitykseen lupalappu. Meinaan perisynti. Ei tarvii välttöö syntiä, perintönä vain tyrkkii, siihen on lutterini luvan antanut.

   https://tekniikanmaailma.fi/antibiooteille-vastustuskykyinen-supertippuri-on-vaarassa-yleistya-ja-se-on-osin-koronapandemian-syyta-maailman-terveysjarjesto-varoittaa?utm_source=emaileri&utm_medium=email&utm_campaign=TM-testi* Monitoimitulostimet 40-250 *** - Kotitoimiston monitaiturit ovat saaneet lisaa alya * Koronaviruksen muunnos ei ole niin pelottava kuin milta se kuulostaa * Joskus on vaikea uskoa* etta alkamassa on vuosi 2021 eika 1021&utm_term=Antibiooteille vastustuskykyinen ***supertippuri*** on vaarassa yleistya* ja se on osin koronapandemian syyta* Maailman terveysjarjesto varoittaa&utm_content=u-3770406-69702911-2159543-9

   leike
   Maailman terveysjärjestö on varoittanut, että osin koronapandemian seurauksena antibiooteille vastustuskykyisempi muoto tippurista saattaa alkaa yleistyä, kertoo Gizmodo-sivusto.

   Bakteerien vastustuskyky antibiootteja kohtaan on kasvanut nopeasti. Lääkkeet eivät siis välttämättä pure bakteereihin kuten ennen, ja tavanomaisistakin tulehduksista saattaa tulla tappavia.

   Myös vallitsevalla koronaviruspandemialla on oma vaikutuksensa näihin niin sanottuihin superbakteereihin. Maailman terveysjärjestö WHO on tänä vuonna varoittanut koronamyllerryksen keskellä sukupuolitautien, kuten tippurin tai klamydian mutaatioista.
   laena piättyy.
   -Tekniikan mualiman sivuilta loput.

   foliohattu ja perisynti - se aattaa toiminnoissa. Ja on luvallista.
   Olenhan kristitty. Eihän sitä muutoin. Sitähän on lain alla, jos omin voimin yrittää matkata

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   612
   29917
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   293
   21624
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14093
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   355
   11033
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   89
   8150