Aihe

Miten on mahdollista

Anonyymi

Että kausiflunssa rokote ei tehoa samaan mutatoituneeseen seuraavan kauden virukseen, mutta sitten pika pikaa kehitetty korona talouspiriste pörssi rokote toimiikin heti kaikkiin koronan mutaatioihin ja variaatioihin?

Tutkittua tietoahan asiasta ei ole ja jos olisi niin koko virushan olisi silloin laboratoriossa kehitetty virus, jos meillä on jo sen variaatiot ja mutaatiotkin testattu.

Koko juttu nyt haiskahtaa.

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Toisille kelpaa valmistajien toimitusjohtajien sanat ja median rummutus asiasta vaikka valmistaja ei ota vastuuta mahdollisista sivuoireista taikka tehosta.

   Me muut taas tahdomme asiasta oikeaa tutkittua tietoa.

   Taitaa olla maailmanhistorian suurin ihmiskoe olla menossa, onnea vaan koekaniineille, toivottavasti saatte korvauksen urotyöstänne tai sinisilmäisyydestänne.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Ja edelleen herää kysymyksiä.
    maailmalla tehdään laboratoriotestejä asiasta?
    miten sellainen testataan laboratoriossa, että vaikuttaako rokotus variantteihin?
    Siinähän pitäisi olla jo rokotetun altistus testi tälle uudelle virukselle ja ainakin mediassa on toitotettu kuinka koronaan jo sairastunut voi sairastua uudestaan uuteen mutaatioon tjsp.

    Nyt jumalauta vähän faktaa mukaan siihen toimintaan, ollaanko ihmiset oikeasti piikittämässä jollain josta ei tiedetä yhtään mitään?


  • Anonyymi

   kannattaa muistaa miten isot rahat liikkuu mömmö teollisuudessa

   99,99% kamasta täysin turhaa.. ja vaarallisia

  • Anonyymi

   Koska 1) suurin osa mutaatioista on merkityksettömiä ja 2) koronarokote saa aikaan immuunireaktion, joka hyökkää virusta vastaan useammalta suunnalta. Eli jos yksi asia viruksessa muuntuu, niin immuunijärjestelmä tunnistaa edelleensen.

   Influenssarokote on eri asia. Kyse ei ole tavallisesti yhden viruksen muunnoksista. Eri vuosina on liikkeellä eri influenssaviruksia. Ja sen vuoksi tarvitaan joka vuosi uusi rokotekombinaatio, joka hyökkään sinä vuonna liikkeellä olevia influenssaviruksia vastaan.

   • Anonyymi

    Kiitos, miten selität sitten sen, kun koronan sairastanut sairastuu uudelleen tähän koronan uuteen mutaatioon?


   • Anonyymi

    Jaa no miksi ne sanoo aina että liikkeellä oleva virus on muuttunut ettei rokote tehoa eikä että olisi uusi virus.

    Ei ole mikään eriasi kuin ihan samaa asiaa. Asia halutaan vaieta pois. Saadaan pidettyä hysteriä päällä ja nyt hommattu rokote käyttöön että saadaan olla sankareita. Mutta katotaan vuosien päästä kuka maksaa tämän rokotteen kenttä testauksen tuloksen.


   • Anonyymi

    https://www.verkkouutiset.fi/italiasta-loydetty-uusi-koronamutaatio/

    Tässä lainaus uutisesta

    Hänen mukaansa tunnistetulla muunnoksella on useita mutaatiopisteitä piikkiproteiinissa. Italialainen mutaatio on siis Caruson mukaan samankaltainen, mutta ei samanlainen kuin brittiläinen mutaatio.

    Professorin mukaan mutaatio löytyi sattumalta, kun eräällä koronapotilaalla havaittiin poikkeuksellisen sitkeä uusi tartunta. Hän oli sairastunut koronaan ensi kerran huhtikuussa. Toipumisen jälkeen elokuusta lähtien potilaalla suoritetut koronatestit antoivat jatkuvasti positiivisen tuloksen.


  • Anonyymi

   Tämä haiskahtaa lähinnä piikkikammoisen halu ulista.
   Jos pelottaa, niin älä ota rokotusta.

   • Anonyymi

    En ota.


  • Anonyymi

   Eiköhän pistetä ne rokotteet takaisin jäihin ja odotellaan rauhassa testituloksia.
   Rokoterahoilla voidaan hankkia tehohoidolle laitteita, jotta hoitopaikkoja riittää.
   Kauppoihin ym. tiloihin joka iltainen otsonointi, niin kuolee pöpöt ja viirukset.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   293
   19563
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   323
   5653
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   270
   3062