Aihe

Otto Meri KOK valtuutettu kritisoi ruokajonoja

Anonyymi

https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/helsinkiläinen-kaupunginvaltuutettu-kritisoi-leipäjonoja-suurin-osa-avun-saajista-tavallista-jengiä-joille-lyhyt-jonotus-on-halpa-hinta-arvokkaasta-kassista/ar-BB1cjEFs?ocid=mailsignout&li=BBr5KbI

Jos on varaa ostaa ruokansa ja kaikkea muutakin ei silloin ole ruokajonoon mitään halua mennä seisomaan.

Ruoka-apu auttaa. että voi hankkia itselleen myös muuta.
Kun on eläkkeellä on eläke liian pieni jos ruokajonoon joutuu menemään.

20

76

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kokoomuslaisten, näiden tunnevammaisten ja luonnevikaisten kannattaisi edes joskus pitää aivopierunsa omana tietonaan.

   • Anonyymi

    Kehtaakin ,sanattomaksi vetää


   • Anonyymi

    Hienoa Otto, kun tuot täällä esiin aitoa @kokoomus-ideologiaa ilman mitään päälleliimattua mainostoimistokuorrutusta.


  • Anonyymi

   Näitä armottomalle apinoiden planeetalle haikailevia kokpansseja on yllättävän paljon Suomessakin. Luonnevikaiset sosiaalirasistiset vihapuhujat syrjivät ja leimaavat työttömiä, köyhiä ja huono-osaisia. Sitä parempaa vihapihetta, joka tietyissä puolueissa ja piireissä on jopa hyve.

  • Anonyymi

   Onko Meri neiti itse tienannut oman varallisuutensa vaiko perinyt ?

   Radiossa oli vanhaan aikaan kiva ohjelman vetäjä kuin Meri Louhos.
   Meri on syntynyt 1927 eli on iäkäs jo nykyisin.

  • Anonyymi

   Mitä kauheaa nyt on leipäjonolaisista sanottu? Ei mitään sen kummempaa. Mutta sekin on paha juttu, että sanoja on kokoomuslainen. Jos Li Anderson pohtisi leipäjonojen syytä, ta jopa pääministeri Marin puuttuisi asiaa, niin johan leipäjonolaiset kannattajineen huokailisiva onnesta ja luulisivat, että leipäkassin sisältö kasvaa pian niin suureksi, että sillä eläisi kuukauden!
   Mutta eikös se olekin hienoa, että sapuskaa jaetaan niillekin, joilla rahaa on tarpeeksi ja avustukset siinä lisukkeena!

  • Anonyymi

   Perittyä rahaa ja rikas avovaimo. Ei siinä muuta silmien sumentumista tarvita kun talous on valtuutetulla niin hyvin, ettei voi normaalin ihmisen elämää tarvitse käsittää.

  • Anonyymi

   Otto on niitä poikia jonka elämä menee suoraa janaa. Ei ole pelkoa sairauksista, ei pätkätyöstä, ei karensseista, ei oikeastaan mistään. Sitten voi katsoa ikkunasta ja ihmetellä miksei leipäjonolaiset mene töihin tai hae sosiaalitukea. Luulin että se susanna koski oli idiootti mutta toinen idiootti ilmoitti taas itsestään.

  • Anonyymi

   No kyllä noissa jonoissa valitettavasti näkyy myös sellaista porukkaa jotka tuota apua ei tarvitse. Heidän kohdallaan syy jonotukseen on siinä, että ahne kitupiikkki säästää ruoan hinnan kun saa ruoan ilmaiseksi. Sitten sen ilmaisen ruokakassin kanssa istuaan hienoon mersuun ja ajetaan luksustalolle - ainakin tuollaisten pitäisi hävetä sillä noilla ilmaisilla ruokakasseilla on todellisiakin tarvitsijoita.

   • Anonyymi

    Sinäkö niitä ruokajonoja seuraat?


  • Anonyymi

   Suurin osa jonottajista jio rahansa ja sitten hakevat ruuat leipäjonosta. Tämä on kuitenkin totuus, jonka kaikki tietävät. Oikeasti hädänalaisia pitää auttaa, mutta ei juoppoja.

   • Anonyymi

    Eli sinun mielestäsi leipäjonot pitäisi poistaa, että ne muutamat jonossa olevat juopot ei saisi ruokaa. Entä sitten ne, jotka oikeasti taistelevat toimeentulon rajamailla., heidät sitten unohdetaan niitten juoppojen takia.


  • Anonyymi

   Kelasta tarkistaa omaisuus arvo ja kaupan kautta ostella parasta ennen sapuskaa, niin ei kauppias köyhdy!🧐

  • Anonyymi

   Jäikö kapitalistilla kinkkua laariin?
   Oma moka, lockdown - shutdown ja kassan kautta kiitos.

  • Anonyymi

   Ottopoika halusi kieltää maidon tarjonnan kaupungin laitoksissa...typillinen citykoksu, joka inhoaa maaseutua..?

  • Anonyymi

   On kyllä ainakin tyypillisen kokoomusnilkin näköinen. Ulkonäkö ei taaskaan petä.

  • Anonyymi

   Jos juipelossa olisi miestä niin menisi paikanpäälle kertomaan asiansa , vaan taitaa olla näitä p...s--housuja jotka kirjoittelee aivopierujaan kirjoituspöydän takaa.

  • Anonyymi

   Oikeassahan Meri on. Kaljoittelen päivittäin Kallion kuppiloissa, kun itsellä ei ole kohtuuhyvätuloisena eläkeläisenä pulaa rahasta, mutta jatkuvasti baareihin lappaa tyyppejä kauppaamaan Hurstin valinnan tuotteita.

   • Anonyymi

    No kerrotko esimerkin sellaisesta tuotteesta.


  • Anonyymi

   Otto Meri, hieno ulostulo. Olet ministeri ainesta, jatka samaa malliin. Suomi tarvitsee mielipidejohtaja ja vastapainon menossa olevalle sosialistiselle vallankumoukselle jota vihreät limanuljaskat ajavat.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   11464
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   138
   5487
  3. Sofian kylpylämaksut ulosottoon

   Voi Stefu parkaa. Sofian hemmottelu on käynyt kalliiksi, niin kalliiksi että rahat on loppu, ja hemmoteltava on siltikin, vaikka laskulla, joka jätetä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   2945