Aihe

Tarviivatko kaikki jonossa olijat ruokakassia?

Anonyymi

Juristi-poliitikko on ottanut kantaa ruokajonon pituudelle (linkki alla). Kun aloin lukemaan juttua, luulin että arvostelee niiden henkilöiden jonossaoloa, jotka eivät ruoka-apua tarvitse. Puhuukin siitä että niiden, jotka tarvitsevat apua, kannattaisi mennä sosiaalitoimeen, joka Suomessa on varsin hyvä.
Juristi osaa asettaa taitavasti sanansa. Ei moiti ketään. Tulkitsin rivien välistä, että jos kaikki ruokajonossa olijat menisivät sosiaalitoimeen ja antaisivat arvioitavaksi taloudellisen tilanteensa, ruokajono lyhentyisi reilusti.
Moni sanoo ettei ruokajonoon ole helppo mennä. Minä menisin jos pitäisi mennä eikä hävettäisi. Moni menee vaikka ei tarvitse, eikä hävetä.
Arka aihe, yhtä arka kuin varakas sotaveteraanijärjestö keräyksineen.
Kävelin keskustassa. Srk:n työntekijä tuli luokseni ja kysyi, tarvitsenko ruokakassin. Ekarekatio oli HÄH! Jälkeenpäin mietin, olisin hyvin voinut sanoa, että tarvitsen ja antanut kassin läheiselle lapsi-pariskunnalle, pienet tulot ja asuntovelka piikissä. En tiedä menisivätkö läpi sosiaalitoimen seulasta.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/21ffcfd5-1b37-41fa-951e-48264a88e9e8

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Heh, heh hahhaa, kyllä olet niin oikeassa, oletko kokoomus "olemme kaikki mestareita, mutta sinä maksat" kannattaja! sano sosiaalikokoomuksen akka ala orlanto, ja kaikki muutkin käräjäkäkkärät, hyi helvetti mitä . . . .

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   106
   4918