Aihe

Maskien yleistyttyä on suuret koronalingot kadonneet maailmalta.

Anonyymi

Maskien yleistyttyä on suuret koronalingot kadonneet maailmalta.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aikaisemmin lähes päivittäin, vähintään viikottain oli uutisissa satoja jopa tuhansia uusia tapauksia levittäneet koronalingot. Nyt maskien yleistyessä ne ovat lähes kadonneet kokonaan. Muistan kuinka yksi tarjoilija oli tartuttanut useita satoja työskennellessään baarissa ilman maskia. Maskien yleistyessä tuollaiset uutiset ovat kadonneet.

  • Anonyymi

   USKON ASIA...kukin tulee autuaaksi omalla uskonnollaan.
   Fasistiseksi tämä touhu on tullut ja tiedottaminen on sensuurin kanssa hyvinkin yksipuolista ja tähtää vain nopeaan myrkkypiikin ottoon muka pelastuksen tuojana. Onhan piikissä 20 % mahdollisuus sanottu olevan, että selviää kutakuinkin ennallaan.
   Päähän tuosta saa vaikka mitä myrkkyjä ja lisää riskejä saada aivohalvaus, aivoverenvuoto ja pitempään katsottuna kasvaimia aivoihin.

   • Anonyymi

    Salaliittotohtori, ihanko itse keksit? Miksi niin synkkämielisenä taas?


  • Anonyymi

   Nuo Itävallan alppialueen tietyt, täyteen ahdetut baarit jotka levittivät koronaa tehokkaasti, ja saivat koronalingon nimen. Ne baarit ja hotellut suljettiin kaikki jo maaliskuun lopulla, ja koronalingot loppuivat saman tien.

   Suomessa ei ole ollut halpoja maskeja saatavilla kuin vasta keskikesästä alkaen eteenpäin. Nämä maskit eivät kyseisiä koronalinkoja olleet lopettamassa. Kesällä kukaan ei käyttäny tmaskeja, ei missään päin maailmaa.

   • Anonyymi

    Sveitsin laskettelukeskukset on auki. Mutta koronalingoista ei ole kuullut pihaustakaan. Mutta maskit on pakolliset sisätiloissa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   100
   5813
  2. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   496
   5729
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   5140