Outoja lippuja saloissa Hyvinkäällä

Anonyymi

Viime viikkoina Hyvinkäälle on ilmestynyt asuintalojen salkoihin valkoisia lippuja, joissa näyttäisi lukevan 'vuokra-asunnot'. Erittäin omituinen aivopieru. Mainosliput kuuluvat vain kauppojen ja vastaavien rakennusten lippusalkoihin, mutta näihin lippuihin liittyy myös vakavampia näkökulmia.

Ensinnäkin tyynellä säällä liput sekoittuvat Suomen lippuihin, joten joka päivä tulee ihmeteltyä, mikä liputuspäivä nyt on. Ja vielä harmillisempaa on se, että oikeat liputukset eivät enää tunnu niin juhlavilta, koska saloissa on joka päivä jokin rätti heilumassa. Tosin huoltofirmat varmaan jättävät näissä taloissa jatkossa helpommin liputukset hoitamatta - eihän sitä kukaan huomaa, kun salossa kuitenkin liehuu jotain.

Toisekseen ihmettelen, miksi lipuilla halutaan ilmoittaa, että tässä talossa asutaan vuokralla. Onko se paremmalle väelle varoitus, että kannattaa tätä tonttia vältellä? Kai tulossa on myös prameampi 'omistusasunnot' -lippu?

Jos liput on kaupungin tai sen omistaman yhtiön rahoilla hankittu, niin kyllä on taas yhteistä rahaa käytetty turhuuteen - ja jopa eriarvoistumisen edistämiseen.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvä kun avasit aiheen, ihmettelin itsekin noita roikkuvia lippuja ja harmitti kun en nähnyt mitä siinä luki. Kyse on siis mainoksesta, mutta miksi? Onko kyseessä vuokrayhtiö joka ei saa riittävästi vuokralaisia, esim. liian korkeiden vuokrien vuoksi? Vai pelkästään jonkun pellen omituinen idea haluta erotella näkyvästi yksityisten asuntosijoittajien ja vuokrataloyhtiöiden asunnot? Kyseessä on kuitenkin se, että lipun huomaaja yrittää selvittää mikä lippu on kyseessä, eli mainos.

      • Anonyymi

        Typerä kampanja. Tällä ilmeisesti yritetään saada taas jonkinlaista älämölöä aikaan. Meidän talossamme on sekä vuokra- että omistusasuntoja. Annas olla kunnes asukkaat heräävät. Itse miettinyt että nyt just korona-aikana on niin nyvä alkaa jaottelemaan porukkaa kaikin tavoin. Kuka tästä hyötyy, mieti sitä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Typerä kampanja. Tällä ilmeisesti yritetään saada taas jonkinlaista älämölöä aikaan. Meidän talossamme on sekä vuokra- että omistusasuntoja. Annas olla kunnes asukkaat heräävät. Itse miettinyt että nyt just korona-aikana on niin nyvä alkaa jaottelemaan porukkaa kaikin tavoin. Kuka tästä hyötyy, mieti sitä!

        johan on mautonta , sanoisinko.
        kas kun ei vielä hihamerkillä erotella vuokralla asuvat ja ´´´paremmalla väellä´´ natsat rintamerkkeinä että OMISTAN KATON JA SEINÄT asunnossani.
        Ihmisluonto haluaa aina eriarvoistaa ja ´´heikompaa´´ aliarvioida, mutta rajansa kaikella asioilla silti pitää olla¨. Kovin on kornia vielä keksiä liputtaa erotellen kansalaisia tuolla tavalla. kerrassaan mautonta lähteä liputtamaan vuokrataloja, siis mitä h..vettiä ?


    • Anonyymi

      Ihan samalla linjalla olen noista, nyt ovat oikeinkin ruvenneet pistämään silmään ja ärsyttämään nämä liput, kotien lipputangot ovat isänmaan lipuille niin köyhien kuin rikkaiden alueilla. Joiden pihassa ovat, ottakaa alas nämä "liput"!

      • Anonyymi

        "Kotien lipputangot ovat isänmaan lipuille ". Täysin samaa mieltä. Asuntofirmojen nerokkailla älypäillä on tainnut mennä käsitteet sekaisin: Vaikka vuokratalotaloyhtiö onkin osakeyhtiö jonka tavoite on tuottaa voittoa omistajilleen, on se kaikille siinä asuville koti, joka on monelle lähes pyhä paikka, eikä mikään markkinavomien mainostaulu. Valitettavasti vain taitaa olla niin, että noiden taloyhtiöiden isännöitsijät ovat noiden yhtiöiden tulosten nauttijoita tai nuolijoita, joten tuollainen markettien ja bensafirmojen pihoilta tullut käytäntö on päässyt leviämään kotipihoihin. Todella törkeä ilmiö, johon kaupungin rakennusviraston pitäisi puuttua. Vai onko Hyvinkäällä yhtään selkärangallista päättäjää?


    • Anonyymi

      Minä haluan meidän taloyhtiöön lipun; omistamme tämän asunnon yhdessä Nordean kanssa :)

    • Anonyymi

      Teettihän se yks toimari golfpalloja, paitoja sun muuta krääsää firman logolla ja firman rahoilla kaverin firmassa joten miksi ei nykyinen teettäisi lippuja.

    • Anonyymi

      Aina on näemmä mielensäpahoittajia. Taitaa aloittaja yksinään tätäkin ketjua joutua pyörittämään. Kiinteistön omistaja saa liputtaa yhtiönsä lipulla jos niin haluaa. Minusta pelkästään hyvä juttu kun joku Hyvinkäällä jotakin kehittää.

      • Anonyymi

        Suomalais lippu.
        Hih.


      • Anonyymi

        Kehittää? Mitä kehitystä on siinä, jos joku kaheli pistää jonkin älyttömän rätin roikkumaan lippusalkoon?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe