Aihe

Jos Jeesus olisi tullut muuten vaan

Anonyymi

käymään täällä maan päällä, ilman, että olisi sovittanut ristillä meitä Jumalan kanssa, niin hänen tulonsa tänne olisi ollut turhaa.
Nyt, kun hän tuli ja kärsi ja kuoli ristillä, eli sovitti meidät, voivat kaikki, jotka laittavat häneen toivonsa ja uskonsa, pelastua iankaikkiseen elämään ja meitä on kerran perillä niin paljon, ettei kukaan, paitsi Jumala kykene sitä määrää laskemaan.

”Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään,”
Ilm 7:9

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siksipä Perkele juuri sovitusta vastaa taistelee.

   • Anonyymi

    Mutta Perkele on jo hävinnyt tämän kisan. 😊


  • Anonyymi

   Onneksi ne ennen jeesusta syntyneet eivät olleet joukossa mukana, määrä olisi riittänyt aurinkoon asti.

  • Anonyymi

   Ennen Galileota oli vallalla maakeskinen maailmankäsitys. Pohjalla eli paradigmana oli ajatus, että Maa on kaiken keskipiste ja kuu ja aurinko kiertävät maata. Galileo esitti, ettei näin ollut vaan että maa kiersi aurinkoa. Hän toisin sanoen esitti väitteen, joka perustui täysin uudelle paradigmalle eli pohja-ajatukselle. Hänen mukaansa Maa ja ME IHMISET MAAPALLOLLA emme muodostaneet universumin keskipistettä vaan tuon keskipisteen muodosti aurinko. Me kiersimme aurinkoa eikä aurinko meitä. Meidän näkökulmamme, jonka mukaan auringon on kierrettävä meitä, koska sen kiertoradanhan saattoi todeta taivaalla, oli väistyttävä, "kuoltava pois".
   Jokainen Galileon vastustamiseksi esitetty väite oli väärä, koska se POHJAUTUI VÄÄRÄÄN PARADIGMAAN - väärään NÄKÖKULMAAN. Ja tuosta väärästä näkökulmasta tarkasteltuna KAIKKI TUNTUI OSOITTAVAN kyseisen väärän näkökulman OIKEAKSI; mikään eii ppuhunut sitä vastaan, koska havainnot - auringon ja kuun liike taivaalla - "todistivat" sen "oikeaksi".

   Tämän foorumin suurenmoisen "nöyrät" raamatunsiteeraajat helvettioppeineen edustavat evankeliumin ymmärtämisessä Galileota edeltävää maakeskistä todellisuuskäsitystä. He olettavat mm. seuraavia asioita: Raamattu ja sen sanoma on kuin taivaalla liikkuva aurinko tai kuu, johon heillä kaiken keskipisteenä on luonnostaan "oikea näkökulmä" ja tästä "oikeasta näkökulmastaan" käsin he ovat täysin kykeneviä lukemaan ja tulkitsemaan Raamatun "totuutta".

   Kenenkään heidän sanomisistaan ja nippelitulkinnoistaan ei löydy Raamatun tulkinnan Avainta: sitä, että universumin keskipiste ei ole Raamattu eivätkä uskovat eivätkä uskovien muka-syvälliset ja muka-hartaat raamatuntulkintayritykset ja "totuuden siilaamiset", vaan universumin keskipiste on Jeesuksen Kristuksen risti. Sadassa tapauksessa sadasta näiden röyhkimysten argumentit karttavat Jeesuksen Kristuksen ristiä kuin kuumaa puuroa.
   Nollassa tapauksessa tuhannesta he ottavat Raamatun tulkintansa lähtöpisteeksi, alkuajatukseksi, paradigmaksi ja KESKIPISTEEKSI Jeesuksen Kristuksen ristinkuoleman, sen sisällön ja MERKITYKSEN.
   Heitä ei kiinnosta teerenpaskan vertaa se, MITÄ JEESUKSEN RISTINKUOLEMASSA TAPAHTUI.
   TÄTÄ MAAILMAN TÄRKEINTÄ ASIAA HE EIVÄT SELVITÄ SEN ITSENSÄ AVULLA - SEN AVULLA, MITÄ PAAVALI SIITÄ SANOO - VAAN HE AMPUVAT AIVAN MUUALTA RAAMATUSTA MYRKYLLISIÄ RAAMATUNJAENUOLIAAN, JOILLA HE TEKEVÄT KRISTUKSEN RISTINTYÖN TYHJÄKSI. JA NIIN ON SAATANALLINEN HELVETTIOPPIKEITOS VALMIS JA TUOTA MYRKKYÄ HE HALUAVAT MUILLEKIN JUOTTAA SAMALLA TAVOIN KUIN ZOMBIET EIVÄT VOI VASTUSTAA HALUA TEHDÄ ELÄVISTÄ IHMISITÄ ZOMBEJA.

  • Anonyymi

   ”Sentähden minun sydämeni iloitsee ja sieluni riemuitsee, ja myös minun ruumiini asuu turvassa.”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   105
   4750