Aihe

Vapaus työstä on arvokasta

Anonyymi

Mieli oikein lepää kun ei tarvi olla orjana misään. Kotona on paras, kun ny kattoo ulso, kuka viitsii lähtä tonne lumeen? Ei kukaan. On ihanaa kun saa olla vaan kotona, tehkää työ hommat jotka haluutte.

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näin se vaan on. Turha stressata millään, kun ei eläkettäkään ole odotettavissa.
   Vain parempia töitä tekevät hyvätuloiset elävät jatkossa niin kauan, että ehtivät nauttia eläkkeestä vielä jonkinlaisessa toimintakunnossa.
   Rupusakki kuopataan ennen eläkeikää ja rahaa säästyy.

  • Anonyymi

   Totuuden nimessä niin, on hienoa nähdä kuin uutta pukkaa esiin lopun aikaa. Luopujat käyttää rasismia.

  • Anonyymi

   Hajotkaa persemahat sinne duuneihinne. Ei vapaata vangita voi. Leppoistaminen on päivän sana. Varo kokkare, että suoni ei katkea päästäsi. Heehahahaa!!!!

  • Anonyymi

   Kyllä! Vapaus työstä ja riippumattomuus avustuksista antaa suurenmoisen vapauden tunteen. 52v alkaen olemme vaimoni kanssa nauttineet tuosta olotilasta 25 vuotta.
   14v alkaen olin verokirjallisessa työssä kaikki kesälomat kokonaisuudessaan ja sittemmin läpivuotisissa työsuhteissa kunnes pidin ensimmäisen palkallisen kesälomani 2 viikkoa 27 vuotisena.
   Voin puhtaalla omallatunnolla luopua työstäni jonkun työttömän hyväksi ja ryhtyä elämään OMIEN ANSIOIDEN varassa.
   Upea tunne!

  • Anonyymi

   Minä jään 21.4.21 palkkatyöstä.

   Olen IT-asiantuntijaharjoittelija, mutta 12 kk palkkatuella, ja sitten 12 kk määräaikaisena toisen jakson. Palkka on ihan onneton: 1250 nettona. Sain työttömänä tonnin ja aikaa säätyi 50h vko. Mun työ oli helvetin stressaavaa. Kiukkuiset asiakkaat jos asia ei etene, jokainen asiakas olettaa, että sa varmaan osaat kaiken. Henkilöstö osastolla ylityöllistettyä, ei tullut mitään opastusta, että voisi kehittyä. Liian vähän ihmisiä, turhia palavereita, jotka venyi ja venyi. Tikettejä välillä tuli satoja päivässä, välillä ei tullut juuri yhtään. Osaaminen oli mitä oli, mutta koin että olen vaan kädet taskussa suurimman osan ajasta, kun ei ollut osaamista kaikkea tehdä. Siinä sitten UUVUIN todella. Palkka huono, huono tuki, asiakkaat vaativia ja työ muutenkin stressaavaa. Koska määräaikainen, minua käytetty hyväksikin: eli palkka huono, sen lisäksi ei mitään joustoa missään: olin ainoa töissä kesällä kun muut lomaili viikkojaan... työtäni on ulkoistettu muualle.

   Kyllä minä sanoin että en jatka viime viikolla. Turha sitä on itseään rasittaa työllä.

   Ennen olin pitkäaikaistyötön ja se oli mahtavinta aikaa.

   Nyt aion levätä työttömänä. Miksi.

   Työ vie helevetisti aikaa. Se 40 h vko ja 10 h vko matkat työhön, kaikki se työhön laittautuminen, parturikåynnit veivät aikaa. Suihkussa tuhlasin vettä ja maksoin vuokrassa päälle. Että pystyi käymään konttoorilla orjapalkalla kun muut it-tekijät loisivat etätöissä ja turhissa palavereissa. Siinä on ensimmäisen työpaikan tulos. Kaksi vuotta ja uupuminen! Maastopyörään en ole koskenutkaan koko kahtena vuotena, ei ole ollut aikaa tai mielenkiintoa. Vitu**aa että tuhlasin kaksi vuotta moiseen!

   Työttömyys on ihanaa, ja voin vihdoin pian alkaa tehdä sitä mitä oikeasti rakastan.

   • Anonyymi

    Onneksi olkoon! Ihminen on luotu siihen mitä hän itse katsoo tärkeäksi. Työ vie kyllä kaiken ihmisestä, ei sitä kyllä mitään muuta jaksakkaan. Siinälapet jää hunningolle, kaikki tuttavat ja ystävät, harrastukse jää. Ei tuollainenole elämää jollaista ihminen haluaa ja miksi olla onnellinen. Onnellisuus tulee siitä mitä ihminen itse haluaa.

    Itse olen ollut työtön suuremman osan elämästä, töitä olen toki kotona tehnyt ja lapseni aikuiseksi kasvattanut, se on valtava työ, mutta sitä ei huomata . Ainoa työ mikä huomataan on kun olet vieraalla, mutta jos olet kotona jateet siellä kaiken, niin se ei ole työtä. Mutta jos teet kotitöitä vieraalle palkasta, se on työtö??? En ymmärrä.

    Ihanaa olla työtön, elämä on lyhyt joten se pitää käyttää niin kuin itse näkee täkreäksi, eikä niin kuin muut olettaa. Viis heistä, antaa heidän huudella, kateellisia ovat.


  • Anonyymi

   Laiskat työttömät heti töihin tai tuet pois.

   • Anonyymi

    Ei olla toyta mina nosta many automaati jökä paiva...🧞🧞🧞


   • Anonyymi

    Laikaakin laiskemmat työlliset heti töihin, ja palkat pois!


  • Anonyymi

   On se vapaus rahaakin arvokkaampaa. Rahalla voi tehdä työtä mutta et sitä onnea minkä saat kun et ole töissä. Siksi olisikin hyvä kun se kansalaispalkka tulisi käyttöön ja olisi ainkin 1900 ekk. Ei tarvi nostella tukia.

  • Anonyymi

   Mitäs vapautta tuo muka on? Tuskin sinulla on kovin suurta vapautta kuitenkaan taloudellisesti.
   Minulla on työt kotona, ei tarvitse lähteä kotoa mihinkään, jos en halua ja voin tehdä työni omaan tahtiin. Voin ottaa viikon taikka kuukauden vapaata töistäni, lähteä ulkomaille lunta ja pakkasta pakoon (nyt korona rajoittaa sitä...). Voin tehdä töitä ulkona, jos haluan. Juuri nyt teen töitä tässä samalla, kun kirjoitan, tulostin tulostaa papereita kirjanpitoon.
   Kohta laitan saunan lämpiämään ja löylyttelemme vaimoni kanssa alkuillasta. Joten ei meillä työelämässä olevillakaan niin kauheaa ole. Vaimokin tekin jo valtiolle työt tältä päivältä tuolla yläkerrassa ja neuloo nyt sukkaa tuossa nuorimalle tyttärellemme.

   syrjäseudunasukki

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   10015
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   82
   3481