Aihe

VM Urpilainen (sd) velkaannutti Suomea

Anonyymi

....enemmän kuin kaikki porvaripuolueet yhteensä tällä vuosituhannella.
Ja TM Ihalainen teki samoin työttömiä lisätessään.

Ja nyt PM Marin huolehtii, että kaikki entiset sd-ennätykset lyödään.

Ja päälle vielä konkurssiaalto, ettei työttömyys pääsisi vähenemään edes seuraavalla hallituskaudella. Niin lyödääb myös pitkäaikaistyöttömyysennätys.

Ja verorahat kulutetaan Afrikkaan tai afrikkalaisiin.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kokoomus Kataisen hallitus jossa Urpilainen oli ministerinä oli porvarienemmistöinen sekä hallituksessa että eduskunnassa koska porvaripuolueet vihreät ja kristilliset olivat kokoomuksen apupuolueina. Kokoomus Katainen kuolasi itselleen rahakasta EU komissaarinvirkaa joten ajoi kreikkatuet läpi hallituksen ja eduskunnan porvarienemmsitöllä.

   • Anonyymi

    Kokoomus teki Jyrki Kataisen johdolla Jytkyn 2011 eduskuntavaaleissa ja muodosti päähallituspuolueena tällä mandaatilla Kataisen hallituksen. Ja nyt Kataisen jojtaman hallituksen ennätyksellinen valtionvelka +50mrd€ ja kuuluisat Kreikkatakuut ovatkin muiden syitä, vaikka joku kykypuolueen hyväkäs sanoi niistä: "Hei, me tienataan tällä".
    Kokoomusjohtoisen Kataisen hallituksen valtion velkaannuttaminen on vain 105mrd€ jatkumoa, jota kuvaa erinomaisesti seuraava graafi:.
    https://mvlehti.net/2018/12/29/suomalaisen-politiikan-tilanne-kahdella-kuvalla/
    Enempää kirjoittelematta yksi kuva kertoo kaiken oleellisen, mitä tapahtuu, kun porvari pääsee hallitukseen päähallituspuolueeksi.


  • Anonyymi

   Kulloisen hallituksen ajan työllisyys riippuu pääosin kansainvälisestä suhdanteesta josta kepu Sipilän porvarihallitus hyötyi jonkin verran työllisyydessä koska tuolloin oli menossa korkeasuhdanne globaalitaloudessa.

  • Anonyymi

   Kokoomus oli vuonna 2011 vaalivilpin ansiosta eduskuntavaalien suurin puolue. Hallitustunnustelija Katainen kiristi demarit suostumaan Kokoomuksen vaatimiin velkamaiden tukipaketteihi, jotta hallitus voitiin saada kasaan. Jokainen valveutunut suomalaien tietää että juuri Kokoomus-Syöpä on Suomen velkaantumisen aiheuttaja. Sekin tiedetään, että kaltaisesi Syöpäpuoleen palkkatrollit suollatte valhesontaanne minkä ehditte, koska siitähän teille maksetaan.

   • Anonyymi

    "Kiristi demarit...." heh heh, asiahan oli niin että demarit kiristivät kokoomusta jotta saisivat rahoittaa kaikkea Suomen ulkopuolista toimintaa. Ja leikkelivät etuja ja tuhosivat Suomen taloutta siinä samalla.

    Mutta saihan Katainen sitten demarien lupaaman tuenkin EU-komissaarin paikkaan
    Ja sen paikankin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Kiristi demarit...." heh heh, asiahan oli niin että demarit kiristivät kokoomusta jotta saisivat rahoittaa kaikkea Suomen ulkopuolista toimintaa. Ja leikkelivät etuja ja tuhosivat Suomen taloutta siinä samalla.

    Mutta saihan Katainen sitten demarien lupaaman tuenkin EU-komissaarin paikkaan
    Ja sen paikankin.

    Kylläpä mieleltään sairas Kokoomustrolli jaksaa suoltaa sontaa. Pidät vissiin suomaaisia täysidiootteina, vaikka todellisuudessa vain Kokomous-Syöpää äänestävät ovat niitä. He taas äänestävät Syöpää herneaivot narikassa mutenkin, eivät muut, joten trollinpalkkasi menee maksajalle täysin hukkaan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   11922
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   158
   9209
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   7149
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   13
   4333
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   191
   2862