Aihe

Onko Venäjän ministeriö mukana salaliitossa?

Anonyymi

Nyt Venäjällä ministeriö oli laskenut ylikuolleisuuden ja koronaan olisi kuollut kolmenkertainen määrä eli 180 000. Mehän tiedämme että korona on flunssa tai jopa olematon. Miten lännen satanismin vastustaja on mennyt mukaan korona valheeseen?

Kyse onkin taitavasta siirrosta, 5d sakkia parhaimmillaan. Sillä hämätään vastustaja. Syy miksi Putin ei tunnustanut Bideniä johtui siitä että Putin otti Trumpin vastuut tässä taistelussa. Bidenin kanssa käytiin myös salaisia neuvotteluja olisiko Biden valmis luovuttamaan keskeisiä Cabalin jäseniä ja vastaus oli ei.

Tavisten on vaikea ymmärtää tätä shakkia sillä molemmilla puolilla on laitteet millä näkevät tulevaisuuteen, siten he pystyvät ennakoimaan toistensa liikkeet. Ulospäin se näyttää Benny Hill takaa ajolta.

Logiikka on kerrottu myös Pelle Pelottoman jaksossa The Madball Pitcher. Siinä Baseball joukkue pyytää pallon mikä väistää mailaa ja vastusta mailan mikä aina osuu palloon. Ymmärrettekö?

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b177a17a-40e6-4d7b-93a1-b103fd7c08ef

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tiedetään, että koko vaalisotku on täyttä teatteria ja takana on se kuuluisa kabaali. Suomen lehdistössä jutut ovat suorastaan naurettavia, mutta pahinta on se, että mitä jätetään kertomatta. En usko, että lehdistö ei tiedä asioita, vaan tarkoituksella jättää kertomatta.

   • Anonyymi

    Ainut vaalisotku on Trumpin aiheuttama. Sillä oli 4 vuotta aikaa pelata 5 d sakkia ja laittaa cabal häkkiin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   11038
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   128
   4741