Aihe

Raamattuviisaat

Anonyymi

Ennen Galielota oli vallalla maakeskinen maailmankäsitys. Pohjalla eli paradigmana oli ajatus, että Maa on kaiken keskipiste ja kuu ja aurinko kiertävät maata. Galileo esitti, ettei näin ollut vaan että maa kiersi aurinkoa. Hän toisin sanoen esitti väitteen, joka perustui täysin uudelle paradigmalle eli pohja-ajatukselle. Hänen mukaansa Maa ja ME IHMISET MAAPALLOLLA emme muodostaneet universumin keskipistettä vaan tuon keskipisteen muodosti aurinko. Me kiersimme aurinkoa eikä aurinko meitä. Meidän näkökulmamme, jonka mukaan auringon on kierrettävä meitä, koska sen kiertoradanhan saattoi todeta taivaalla, oli väistyttävä, "kuoltava pois".
Jokainen Galileon vastustamiseksi esitetty väite oli väärä, koska se POHJAUTUI VÄÄRÄÄN PARADIGMAAN - väärään NÄKÖKULMAAN. Ja tuosta väärästä näkökulmasta tarkasteltuna KAIKKI TUNTUI OSOITTAVAN kyseisen väärän näkökulman OIKEAKSI; mikään eii ppuhunut sitä vastaan, koska havainnot - auringon ja kuun liike taivaalla - "todistivat" sen "oikeaksi".

Tämän foorumin suurenmoisen "nöyrät" raamatunsiteeraajat helvettioppeineen edustavat evankeliumin ymmärtämisessä Galileota edeltävää maakeskistä todellisuuskäsitystä. He olettavat mm. seuraavia asioita: Raamattu ja sen sanoma on kuin taivaalla liikkuva aurinko tai kuu, johon heillä kaiken keskipisteenä on luonnostaan "oikea näkökulmä" ja tästä "oikeasta näkökulmastaan" käsin he ovat täysin kykeneviä lukemaan ja tulkitsemaan Raamatun "totuutta".

Kenenkään heidän sanomisistaan ja nippelitulkinnoistaan ei löydy Raamatun tulkinnan Avainta: sitä, että universumin keskipiste ei ole Raamattu eivätkä uskovat eivätkä uskovien muka-syvälliset ja muka-hartaat raamatuntulkintayritykset ja "totuuden siilaamiset", vaan universumin keskipiste on Jeesuksen Kristuksen risti. Sadassa tapauksessa sadasta näiden röyhkimysten argumentit karttavat Jeesuksen Kristuksen ristiä kuin kuumaa puuroa.
Nollassa tapauksessa tuhannesta he ottavat Raamatun tulkintansa lähtöpisteeksi, alkuajatukseksi, paradigmaksi ja KESKIPISTEEKSI Jeesuksen Kristuksen ristinkuoleman, sen sisällön ja MERKITYKSEN.
Heitä ei kiinnosta teerenpaskan vertaa se, MITÄ JEESUKSEN RISTINKUOLEMASSA TAPAHTUI.
TÄTÄ MAAILMAN TÄRKEINTÄ ASIAA HE EIVÄT SELVITÄ SEN ITSENSÄ AVULLA - SEN AVULLA, MITÄ PAAVALI SIITÄ SANOO - VAAN HE AMPUVAT AIVAN MUUALTA RAAMATUSTA MYRKYLLISIÄ RAAMATUNJAENUOLIAAN, JOILLA HE TEKEVÄT KRISTUKSEN RISTINTYÖN TYHJÄKSI. JA NIIN ON SAATANALLLINEN HELVETTIOPPIKEITOS VALMIS JA TUOTA MYRKKYÄ HE HALUAVT MUILLEKIN JUOTTAA SAMALLA TAVOIN KUIN ZPOMBIET EIVÄT VOI VASTUSTAA HALUA TEHDÄ ELÄVISTÄ IHMISITÄ ZOMBEJA.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aloittajalle tiedoksi, ettei Galileo keksinyt aurinkokeskeistä järjestelmää vaan sen kehitti jo Kopernikus 1530. Galileo Galilei (1956-1634), taas havaitsi kaukoputkellaan että Kuussa on vuoria, hän löysi Jupiterin suurimmat kuut mikä sopi paremmmin Kopernikuksen aurinkokeskeiseen universumiin kuin maakeskeiseen. Hän löysi myös auringonpilkut ja todisti että "kuun ylisessä"-maailmassa kuten tuolloin sanottiin tapahtui muutoksia mikä soti tuolloin vallalla olleita käsityksiä vastaan että taivas on muuttumaton.

   • Anonyymi

    Kommentoijalle tiedoksi, että Galileo Galilei ei syntynyt vuonna 1956.


   • Anonyymi

    Ja näsäviisastelevalle lukihäiriöiselle tiedoksi: avauksessa ei väitetä, että Galielo olisi keksinyt aurinkokeskeisen järjestelmän.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   271
   19958
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   15873
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   12727
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   310
   10396
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10196