Aihe

Lääkefirmojen moraalittomuus

Anonyymi

Ovat siis "ohjeistaneet", että pullosta, jossa on lääkettä ainakin kuuteen annokseen, voidaan ottaa vain viisi annosta ja loput hukkaan.
Varmasti ovat ainakin laskuttaneet viimeistä tippaa myöten lääkkeestä, ja menekin edistämiseksi heitättävät osan hukkaan saadakseen itselleen enemmän voittoja!
Saatanan siat!!

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja onko hukkaan meneminen iso menetys:
   " Tosin pitkän lääkäri- ja liitopäiväedustajauran tehnyt Wolfgang Wodarg ja Pfizer-yhtiön entinen tutkimusjohtaja Michael Yeadon ovat laatineet Euroopan lääkevirastolle vetoomuksen, jossa he vaativat keskeyttämään Pfizerin mRNA-rokotteen lupaprosessin. He väittävät, että se sisältää polyetyleeniglykolia, josta 8 % ihmisistä voi saada voimakkaita, jopa hengenvaarallisia allergisia reaktioita. He kirjoittavat myös, että osa koronaviruksen piikkiproteiineista on samankaltaisia kuin ihmisen istukan proteiinit, jolloin on mahdollista, että rokotteen tuottamat vasta-aineet estävät istukan kehittymisen ja tekevät näin rokotetut naiset hedelmättömiksi."

   https://www.tammilehto.info/blogi/2020/12/18/uusi-uljas-rokotemaailma/

   • Anonyymi

    Salaliittoteorioita varten on edelleenkin oma palstansa. Jos skitsofreniaa kurissa pitävä lääkitys on pielessä niin sekin kannattaisi tarkistaa.


   • Anonyymi

    Polyetyleeniglykoli, kuulostaa joltain jäähdytysnesteeltä?


  • Anonyymi

   Demarin talouden elvyyttäminen tarkoittaa 10 000 politrukin palkkaamista. Tämä on itseasiassa laitonta korruptiota EU:ssa, mutta rikosvyyhti on niin laaja että asialle ei toistaiseksi ole voitu tehdä mitään

  • Anonyymi

   Ei se näin ole!

   Se riippuu ihan siitä että kuinka sen injektioruiskun täyttää.

   Monesti elokuvissa yms. näkee kuinka ruisku täytetään ja sitten siitä survotaan nestettä ilmaan kun se tasataan annokseen.

   Eli jos ruiskuun imee vauhdilla 6ml, niin siitä pitää päästää 1ml pihalle että saadaan oikea injektoitava 5ml annos.

   Täällä pohjolassa kun ollaan niin maan nuukia että kun se ruisku täytetään hitaasti ja varovasti suoraan oikeaan 5ml annokseen niin ei mene pisaraakaan hukkaan. Näin saadaan siitä se pullon pojkalle jäänyt yksi ylimääräinen annos.

   Filmikameroissa oli aikanaan sama juttu; kun laittoi rullan varovasti kameran sisään, niin 36 kuvan rullalla pystyi ottamaan 37 kuvaa.

  • Anonyymi

   Järki ja voi jeesuksen äiti ,voihan jos pullonpohjalle jää ainetta ja toisen pullon pohjaan jää myös samaa tavaraa ja ei mitään sakkaa kait se pitää näistäkin kysellä ja totella määräyksiä voi,voi ihminen ei ole homosapiens.

  • Anonyymi

   Taitaa olla yksinkertaisesti lämpölaajentuma.
   -70c -> 20c

   • Anonyymi

    Uskoisin, että valtiot.maist. ja SDP:n jäsen Krista Kiuru ratkaisee tämänki lääkeyhtiöiden ja apteekkarien rikastumisongelman.
    Krista Kiuruhan on farmasian, lääketieteen, säteilybiologian sekä ydinfysiikan erikoisasiantuntija.
    Eihän hän muutoin niistä jakelisi tietoa tyhmälle rahvaalle eikä kepillä ohjaisi pikkuasiantuntijoita SDP:n universaaliin internationaaliseen nuhteeseen perustuslakiasiantuntijoiden kera.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   10878
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   136
   7265
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   6095
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   19
   3340
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   146
   2319