Aihe

Miksi kommunismi tarvitsee diktatturia ?

Anonyymi

No tietysti siksi, koska se on heikkopohjainen ideologia, joka ei kehittyneempään ihmisyksilöön ja kansaan sovi.

Venäjän tilanne on samankaltainen. Venäjällä on j liian kaukaiset syynsä, kuten Saksalla liian kaukaiset traumansa, jotka tulisi jo ohittaa. Venäjän epäluulot länttä kohtaan ovat turhia nykyajassa.

Jos esim. EU jotain uhkaa, niin se uhkaa itseään kokoaikaisella miehityksellä, jota hullut harrastavat päästäen Afrikan ja Lähi-idän miehet mantereelleen riesoiksi !

16

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksi persut tarvitsee diktatuuria?
   Siksi että persuus on heikkopohjainen idelogia, joka ei kehittyneempään ihmisyksilöön ja kansaan sovi.... jne. sama juttu.

   • Anonyymi

    Kommunismi on tappanut sata miljoonaa.


  • Anonyymi

   Lenin sanoi että sosialismi kasvaa kiväärin piipussa

  • Anonyymi

   Kaikki kommunistiset maat ovat tai ovat olleet totalitäärisesti johdettuja.

  • Anonyymi

   Menkää persut henkiseen kotiinne, itärajan taakse!

   • Anonyymi

    Ei se ole meidän henkinen koti. Suomi on.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei se ole meidän henkinen koti. Suomi on.

    Teidän punaisten koti on kommunistinen eurostoliitto.


  • Anonyymi

   Väärin päätelty. Kommunismi ei tarvitse diktatuuria, sen sijaan kommunismi johtaa aina diktatuuriin. Vihervasureiden ajatusmaailma rakentuu kommunismin ihanuudelle. Vihervasureiden tie on tie diktatuuriin. Nyt jo intoillaan sananvapauden rajoittamisesta.

   • Anonyymi

    Kuinka vain.


  • Anonyymi

   Olkaa persut edes tekevinänne jotain ennen kun alatte meta-analysoimaan politiikkaa. Kotisohvilla ollaan niin kovia tekijöitä mutta mikä on totuus.

   • Anonyymi

    Persut tekee enemmän työtä kuin vihervassut.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Persut tekee enemmän työtä kuin vihervassut.

    Töistä varmaan sinäkin klo 12.20 kirjottelit.


  • Anonyymi

   Sosialismi yleensäkin tarvitsee diktatuuria, jota sosialistisen vapauden ja rauhan aatetta ei pääse ei-sosialistit eivätkä ideologiset hoipertelijat tärvelemään.
   Berliiniin jopa jouduttiin - 62 rakentamaan muuri, jotta kapitalismin porvarillinen mädätys ei pääsisi tuhoamaan sosialismin saavutuksia.
   Lopulta äärioikeisto väkivaltaa käyttäen mursi muurin ja porvarillinen mädätys ja kapitalistinen hapatus pääsivät leviämään tuhoten mm. päiväkotien rauhankasvatuksen, kansanterveystyön sairauksien kustanuksella tapahtuvan rikastumisen eston, apteekkarien matalan ansiotason, yksityisen polttomoottoriautoilun estämisen jne.

   Nyt Suomessa edistyksellisen Sanna Marinin johtama hallitus runttaa läpi uudistuksia. Niistäkään kaikki ei mene läpi ilman sosialistista pakkoa, joten joudutaan turvautumaan peruspalveluministeri Krista Kiurun mainitsemaan sosialistiseen keppiin: jos ei hyvällä, niin sitten kepillä.

  • Anonyymi

   "Berliiniin jopa jouduttiin - 62 rakentamaan muuri, jotta kapitalismin porvarillinen mädätys ei pääsisi tuhoamaan sosialismin saavutuksia. "

   Joo ja ihan vain uhreilumielellä porukka halusi muurin taakse länteen mitä mielikuvituksellisimmilla keinoilla, ilmapalloilla ja tunneleita kaivamalla ='D käkäkäk!

  • Anonyymi

   Kommunistimaakin voi noudattaa diktatuuria äärikapitalistisin talouskeinoin. Kaksi ääripäätä kun meenee tarpeeksi pitkälle, päät yhtyvät, ja löytävät yhteisen toimintakeinon. Kiina on esimerkki valtiokapitalismista pahimmillaa, jolla kyllä saadaan tuloksia, mutta ihmisiä riistämällä, johon muualla ei päästä lähellekkään.

   • Anonyymi

    Suomessa SDP:n nykyisen skogilaisen johdon ja heidän Sanna Marinin ym. johdolla Suomi siirtyy terveydenhoidossa valtiokapitalismiin ottamalla mm. yksityisten terveysalan yritysten liiketoiminta pois mm. ulkoistuksessa ja työterveyshuollossa.

    Samoin tehdään ambulanssihelikopterien ja tavallisten ambulanssiyrittäjien, fysioterapeuttien ym. kohdalla.

    Seuraavana sitten tuleekin apteekit ja sitten esim. julkinen liikenne.
    Jossain vaiheessa on maajussien kollektivisoinnin aika.

    SDP:n propagandamylly jo pyörii.
    Apteekkarit, lääkärit, maajussit jne. - asteittain mennään.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   244
   18608
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   365
   6853
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2022