Aihe

Sodassa on sodan propaganda

Anonyymi

"Yhdysvallat epäilee Kiinan maksaneen tappo­rahaa amerikkalaisista sotilaista Afganistanissa.
Verkkolehti Axiosin lähteiden mukaan Trumpille kerrottiin epäilystä kaksi viikkoa sitten.Venäjää ja Irania syytettiin aiemmin vastaavasta."

Mitäpä muutakaan Yhdysvallat haluaisi Afganistanin konfliktista julki tuoda.
Huomatkaa ajankohta juuri ennen vallanvaihdosta Yhdysvalloissa. Näyttää siltä, että Yhdysvallat tarvii vihanlietsontaa ja vastakkainasettelua maailmassa saadakseen omat tavoitteensa onnistumaan.

Kyberhyökkäys Yhdysvalloissa on toinen tällainen urbaani legenda Yhdysvalloissa.
Ja natonilkit ryntää perässä.

21

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sitähän ne jenkit täälläkin yrittää. Ei mitään uutta.

  • Anonyymi

   Tuohon meininkiin mukaan pääseminen tuntuu olevan joillekin suomalaisille elämän ja kuoleman kysymys. En voi käsittää sitä Yhdysvaltojen ihailua ja nöyristelyä.

   Tässä on se jännä puoli, että paikallinen Verkkouutiset on vuotanut asian Trumpin kautta ja vihollinen on tällä kertaa Kiina. Toisina tapporahan maksajana olivat Venäjä ja Iran. Minnekähän Pohjois-Korea oli pudonnut epäiltyjen joukosta.

   • Anonyymi

    Kiinalaiset tietävät, että vetäytyminen on käynnissä, joten heillä ei ole mitään syytä painostaa Yhdysvaltain joukkoja.”

    Ei näytä jutun perusteella olevan syytä muillakaan, jos kerran amerikkalaissotilaita ei ole tänä vuonna Afganistanissa surmattu. Aiemmin on tapettu ilman tapporahojakin.

    Ja miksi maksaa ihmiselle siitä, mitä hän on joka tapauksessa tekemässä?

    Eli varsin hatusta tempaistua mutta tunteisiin vetoavaa huttua, joka saa uutisarvoa koska väitteen takana on USA.

    Kirjoittakin ilmaisee ensimmäisen väitteen hataruuden toteamalla, että "KIINAN lisääntynyt tiedustelu Afganistanissa on joka tapauksessa tosiasia."

    Tähän on helppo uskoa. Tiedustelun kohteena vaikuttavat tosin olevan terroristijärjestöt ja Kiinan sellaisina pitämät uiguuriryhmät. Uskottavaa tämäkin.


  • Anonyymi

   USA solmi helmikuun lopussa Afganistanin hallintoa ja sen ulkomaisia liittolaisia vastaan taistelevan Taleban-järjestön kanssa sopimuksen Yhdysvaltain joukkojen asteittaisesta vetäytymisestä Afganistanista. Myöhemmin Trump on kotiuttanut joukkoja sovittua nopeammin. Tällä hetkellä Yhdysvalloilla on Afganistanissa jäljellä vain noin 2 500 sotilasta.

   Axiosin haastattelema German Marshall Fund -tutkimuslaitoksen tutkija Andrew Small piti tiedustelulähteiden väitteitä Kiinan maksamista tapporahoista omituisina.

   ”Afganistan on siinä mielessä erittäin harvinainen tapaus, että siellä Yhdysvalloilla ja Kiinalla on yhä halua yhteistyöhön”, Small kommentoi. ”Kiinalaiset tietävät, että vetäytyminen on käynnissä, joten heillä ei ole mitään syytä painostaa Yhdysvaltain joukkoja.”

  • Anonyymi

   Mitäs ihmeellistä. Ei mitään, vaan tuttua touhua.
   Ainahan vihollissotilaiden surmaaminen on kallista touhua , mutta suuri osa Natomaiden taloudesta pyörii tämän kustannuksen tuotoilla.

  • Anonyymi

   USA valehtelee aina omilleen ja muille ettei se uutta ja tuommoiset tapporahat jutut voi panna jenkkipalkkiometsästäjien piikkiin ei muiden

   • Anonyymi

    The New York Times kertoi kesäkuussa, että Yhdysvaltain tiedustelu epäili Venäjän maksaneen tapporahoja amerikkalaisista sotilaista Afganistanissa. Venäjä kiisti väitteen jyrkästi, ja Valkoisen talon tiedottaja Kayleigh McEnany syytti The New York Timesia epäluotettavien tiedustelulähteiden perättömien väitteiden levittelystä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    The New York Times kertoi kesäkuussa, että Yhdysvaltain tiedustelu epäili Venäjän maksaneen tapporahoja amerikkalaisista sotilaista Afganistanissa. Venäjä kiisti väitteen jyrkästi, ja Valkoisen talon tiedottaja Kayleigh McEnany syytti The New York Timesia epäluotettavien tiedustelulähteiden perättömien väitteiden levittelystä.

    Mutta suominasse kirjoitti asiasta täällä täytenä totena.


  • Anonyymi

   VENÄJÄ ON LUVANNUT TODISTETTAVASTI TAPPORAHAA AMERIKKALAISTEN SOTILAIDEN TAPPAMISESTA. PUTIN KIIMAKOT, YHDESSÄ PUTININ KANSSA KIISTÄVÄT JA VÄHÄTTELEVÄT TÄMÄN. VENÄJÄ ON JO MENETTÄNYT USKOTTAVUUDEN. TROLLIT KUVITTELEVAN OLEVAN VIKSUJA.. PUUAAAHHHHHH ... HEH HEH HEH

   PUTIN ON PILANNUT VENÄJÄN TULEVAISUUDEN PITKÄLLE TULEVAISUUTEEN. SÄÄLITTÄVÄÄ

   • Anonyymi

    Aika sekopää, mutta niitähän riittää...mene matujen sekaan ja pura itseäsi siellä...olisi sinustakin jotain hyötyä.


   • Anonyymi

    "TODISTETTAVASTI"

    Todista kun tunnut tietävän.

    PS Isot kirjaimet eivät riitä todisteeksi.

    PUUAAAHHHHHH ... HEH HEH HEH


  • Anonyymi

   Tosi on!

  • Anonyymi

   Joka skodassa on vikansa, yhtään täydellistä skodaa ei ole.

  • Anonyymi

   Minäkin voisin roposia lähettää !

   Robin Hood

  • Anonyymi

   Kaikista parasta tässä on se etten ole venäläinen, enkä asu venäjällä.

  • Anonyymi

   Nassehan teki kommenttiryöppyiskun tähän säikeeseen.

   • Anonyymi

    Itse asia jäi vain heiveröiseksi. Sovittaisko nyt niin, että kyseisellä järjen puolivalolla varustetut kommentoisivat vain moloch horriduksen potkut lähestyvät säikeitä.


  • Anonyymi

   Kiina haluaa nitistää Afganistanista siellä taistelevat uiguurimilitantit.

  • Anonyymi

   Yhdysvaltain sotilaat palasivat kaksi viikkoa ennen joulua yhdeksän kuukauden komennukselta Afganistanista Fort Drumiin New Yorkiin ehtiäkseen koronakaranteenin jälkeen joulun viettoon kotiin, van turha on toiveesa.

  • Anonyymi

   Pikkuisen haluaisin Hesarin varovan noita uutisia, joissa vahvasti puolueellinen lähde epälee jotain tapahtuneen. Juttu jää elämään totuutena. Voi olla, että on totta, mutta voi olla myös propakandaa. Muuten kannattaa muistaa väite,että Irakissa on joukkotuhoaseita ja silloin todisteet tulivat virallisesta lähteestä.

  • Anonyymi

   MUAHAHAHAHAHAHA

   Jenkit pelekää!

   MUAHAHAHAHAHAHA

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   156
   13091
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   124
   10984
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   546
   8171
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5375
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   266
   4347