Aihe

Korona vei yskät, nuhat, flunssat ja sairauslomat

Anonyymi

Käsihygienia, turvavälit ja maskit ovat koronaa vastaan mutta samalla ne ovat nujertaneet normaalit talviflunssat, nuhat, kurkkukivut ja yskät. Työpaikoilla sairauspoissaoloja on ollut ennätysvähän ja talviaikaan julkisissa on normaalisti jatkuva yskintä ja niiskutus, ei ole ollut tänä talvena. On pysyneet räkätaudit poissa.

Jos maskeja joudutaan käyttämään vielä keväällä tähän malliin niin taitaa siitepölyalegikoilla olla vähäoireinen kevät. Ja kun maskeista pääsään niin toivottavasti käsihygienian taso pysyy korona-ajan normissa.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuo on tosi räkätaudit on vähentyneet ainakin kaupoissa käsidesi koronakin jälkeen ois toivottavaa eikä maski oo niin paha.

  • Anonyymi

   Jatkossa kättely ja halaaminen ovat jääneet historiaan

  • Anonyymi

   Ylen uutisten perusteella varmaan vähentyneet, mutta minulla on ollut tänä vuonna jo pari influenssaa ja tavisnuhaakin vähän väliä. Monen flunssat ja muut tauditkaan eivät näy tilastoissa, kun väki ei pääse tai uskalla mennä lääkäriin. Olen odottanut hammaslääkäriä nyt vuoden verran, mutta täytyy vielä yrittää sinnitellä yli pahimman koronakauden.

  • Anonyymi

   Irlannin terveysviranomaiset joutuivat jo tuomaan totuuden valoon: koko kåråna-19:ta ei ole tieteellisesti olemassa:

   https://tokentube.net/v/1880489168/Irlanti-myöntää--ettei-COVID-19-virusta-ole-olemassa

   Ne kårånakuolematkin taitavat olla lähinnä aivan muihin sairauksiin menehtyneitä ihmisiä, joiden kuolintodistuksiin on vain lisätty maininta "kåråna"... Puhumattakaan influenssasta jne., jotka ovat vain kummallisesti "kadonneet" maapallolta tänä vuonna. Muut agendat tässä on taustalla...

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   318
   3641
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   2516