Mitä julkinen sektori pelkää valinnan vapaudessa?

Anonyymi

Länsimaissa /valinnan vapaus on aina ollut itsestään selvys, se nostaa isänmaan kunnioituksen ja puolustus halun tappiin.
Me olemme autoritaarinen maa, jossa ylhäältä sanellaan kaikki ja itse voit valita vain takkisi värin, kampaajan, mutta et saa valtion varoin terveyden hoitoa, kun palvelun tuottaja julkinen ei toimi sinun osallasi.

Valtiohan ei syrjintää, ja suoraan sadistista tohtorien käytöstä koskaan myönnä, joten niitä ei voi koskaan kirjatakaan, koska on naurettavaa kuvitella että yksilö saisi mitään oikeutta valtiota vastaan ja hän joutuu erittäin syrjittyyn asemaan jos hakee oikeutta.
Pitää olla toisia ovia, koska nyt syrjityt ja sadismin tikkataulut maksavat veroa että muut saa hoitoa, mutta kollektiivinen sadismi on julkisella niin rajua ettei hän itse voi koskaan astua julkisen oven sisään, hän on saanut traumat..ja tarpeekseen.
Valtio tietysti valehtelee että oma vika jos on traumatisoitunut ja pelkää julkisen toistuvaa sadismin tikan nokassa oloa, oma vika sanoo valtio ä, vaikka yksilö on nähnyt niin paljon syrjintää että julkisen oven kahvaan ei koske eikä mene sinne kollektiivisen sadismin tikkatauluksi, johon joutuu heti jos vaatii korjausta tai varsinkin jos vaatii oikeutta kostoksi vankilaa pahempiin kammioihin, että tallainen tyranni se julkinen on.
Olen itse tämän nähnyt.
Maksan veroa että toiset saa terveyden hoitoa, mutta itse olen kaiken 26 vuoden aikana aina joutunut maksamaan. Valtio on kuin neukkula, ei myönnä että järjestelmässä on vika, kuten kaikissa sosialisti maissa vika on ihmisissä, ei koskaan järjestelmässä, tässä kilpailuton julkinen on sama kuin neukkula.
Tuhannet kantavat sydämessään kipua siitä brutalismia kun potilasaskortistoon heti merkataan mielisairaaksi ja pakkolääkitykseen, jos olet tehnyt kantelun . Kollektiivisella Sadismilla se kostetaan kuin neukkulassa heti uudella raiskauksella.
Tallainen on reaali totuus julkisesta, jota yksikään media ei julkaise, mutta tuhannet suomalaiset minun tavoin kantavat hirvittäviä traumoja, kipuja sydämessään julmuuksista, ihmisoikeus rikoksista joita valtion terveys tekee , ja totuus on totuus vaikka lehtemme eikä netti koskaan salli negatiivista totuutta julkisesta julkaise. se kipu, oikeudettomuus ja kaikki saa ihmiset näkemään.

Maassa ei ole ketään kuka kansalle tekee oikeuden.
Vakuutus terveys maissa tilanne on toinen, kilpailu pitää siitä huolen, jos tohtori tai tohtori ryhmä kollektiivisesti kostaa kantelusta (koska puheella eivät oikeutta tee)
Pidättää yksilön mielisairaalaan, sen jälkeen hän pelkää lopun ikää suomen valtion julmuutta.. Ja alkaa pitää suomalaisia barbaareina, koska barbarismia se on mitä julkinen tekee.
Vakuutus terveydessä hänen ei toista kertaa tartte saman julkis omistajan laitokseen mennä raiskattavaksi.
Se kipu niistä sadistisista nujerruksesta, simputuksesta, syrjinnästä syntyy jää pois suomalaisilta jos siirrymme vakuutus terveyteen tai valtio maksaa saman summan jo tehdystä hoidosta ja veto ja kaikki on sama ja he kilpailee potilaista.
Mikä tässä on sellaista joka ei Suomelle käy?

Suomi on ainoa länsimaana esiintyvä neukkula jolle kansan hyvin vointi on roska, se on tuhottava julkisterveyden kollektiivi sadismilla, seurauksena on tuhansien hiljaa tekemä päätös, tämän maan itsenäisyys on minulle roska, koska minä olen roska valtion silmissä, jota saa pidättää kuin Putinin vihamiestä, siitä että valittaa syrjinnästä, silloin julkinen suuttuu ja pidättää kuin navanyn vankilaan Putinin kritiikistä.
Mielisairaalat on tehty sitä varten että kidutus ei muille näy.. Aivan järkyttävän traumatisoivia despotismilla johdettuja ihmisoikeus rikoksuutta, että yhä useampi päättää että Suomen rajoja, eli maan jonka julmuutta ja brutalismia hän pelkää, hän ei puolusta.

Näin ei olisi jos valtio maksaisi tasan saman € määrän kustakin jo suoritetusta hoidosta niin julkiselle kuin yksityiselle ja molemmille sama vero ja molemmat hankkii itse laitteensa, rakentaa sairaalasänsa ja maksaa kiinteistö hoidosta sähköihin kaiken itse sillä reaali summalla jonka valtio maksaa julkiselle ja yksityiselle.. Säännöt on oltava samat.

Parhaiten tasavertaisuuden takaa vakuutusterveys ja se on ainoa joka ei traumatisoi ihmisiä suomi vihaan, koska jos se olisi kriminaali kuten julkksterveys monia kohtaan on, siltä häviäisi kaikki asiakkaat.. Ei ole mitään suomea nyt.. Tää on neukkula, jossa puhutaan suomea. Toki tämän mäkee vain sadismin tikkataulut.. Ja sadisteja ei muka valtion tohtoreissa ja suomalaisissa ole, kilpailu tappaa sadismin, koska heille ei kukaan mene ja ainoastaan vakuutus terveys takaa sadistittoman kohtelun.
Kilpailuttomuus pakottaa sen työntekijät kollektiiviseksi sadisteiksi, kostajiksi, oikeuden evääjiksi, ihmisiä pannaan sadismin tikun nokkaan ja näin julkinen monopoli naulaa suomi neidolle arkkua ja seuraavassa kriisissä kenraalit yksin on rajalla, ei ketään kiinnosta suomen rajat, liikaa kärsimystä tuottaa nää julkiset. Piste.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        103
        1565
      2. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        78
        1204
      3. Mitä oikein

        Näet minussa? Kerro.
        Ikävä
        88
        1127
      4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

        Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
        Ikävä
        139
        1036
      5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

        Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
        Raamattu
        580
        985
      6. Mika Muranen juttu tänään

        Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
        Sananvapaus
        1
        967
      7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

        Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
        Tv-sarjat
        8
        892
      8. Kotipissa loppuu

        Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
        Kuhmo
        20
        870
      9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

        Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
        Tv-sarjat
        9
        714
      10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

        On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
        Kokkola
        8
        670
      Aihe