Aihe

Uusi vuosi

Anonyymi

Taas alkoi räiske kuulumaan, eikä mikään pieni ja vaatimaton vaan aivan kuin olisi jossain Afganistanissa. Suoraan sanottuna aivan älykääpiö meininkiä, äsken tuli päin parvekelasia ja räjähti, ei rikki mennyt ainakaan näin hämärässä ei huomaa mitään, voihan siinä osumajäljet olla. Koko asunto haisee ruudille.

Yksityiset ampumiset pitäisi kieltää, ammunta ainoastaan vastuullisille järjestäjille jotka osaa ampua niin ettei tule aina näitä läheltä piti tilanteita. Tämä paikka on noin 500 metriä pohjois haagan urheilukentältä. Suurin osa näistä ampujista on näitä keskenkasvuisia tolloja, jotka on jäänyt ilman minkäänlaista ohjausta elämän taipaleelle, ei ymmärretä että osuessaan raketti voi aiheutta kuulovamman, sokeutumisen, raajarikon. Aivan siis torvia, pitäisi vedellä ympäri korvia.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksi Saatanan orjat ulevat festeareille! Koko juhlat voisi narnina lähettää wif-niännä siiis etänä kaikille.
   t. avaaja

  • Anonyymi

   Nettisittiäis kriminaaleista muutenkin voisi yhteiskunta alkaa maksaa jonkinlaista wanted dead or alive palkkiorahaa, tottakai siinä yhteydessä vapaa aseenkäyttöoikeus.

  • Anonyymi

   Avaaja on selvästi joku koiranomistaj!Itse en koskaan ostaisi yhtään rakettia ellei koiran saatanat räkyttäisi ja häiritsisi ympäri vuoden!Eli;ostan sen takia paljon paukkuja kja ammun aamu kuuteen asti että koiran omistajat saisivat edes yhtenä iltana maistaa omaa lääkettään!Koirat verolle ja isolle!

   • Anonyymi

    Eläin pitäisi osata totuttaa melulle niin se ei olisi kauhun vallassa, mutta kun viedään sisätiloihin tulpat korvissa niin mitä se oppii..


   • Anonyymi

    Koiranomistajat ovat vain laiskoja.

    Ei saisi olla edes yhtä päivää vuodessa jolloin joutuisi ehkä mahdollisesti kokemaan pientä epämukavuutta. Maailma ympärillä pitää pehmustaa muutaman koiranomistajan vuoksi ettei vain kukaan satuttaisi itseään!


  • Anonyymi

   Rakettien myynti pitäisi ehdottomasti kieltää normi kansalaisilta. Jokainen tyytyisi katselemaan näytöstä, jonka ammattilaiset järjestää. Itsellä ei ole koiraa, mutta minun kello soi aamulla 05:30 kun on ihan normaali työpäivä. Jotkut menevät aamulla töihinkin. Kyllä se pistää v....taan, kun älykääpiöt kakaroineen paukuttaa talonkulmalla raketteja ja viis veisaavat siitä, että joku menee töihinkin.

   • Anonyymi

    On se niin hirveetä kun ympäri vuoden paukkuu joka yö ja päivä!


  • Anonyymi

   Edesmennyt isäni oli vähän hapanilmeinen uudenvuoden paukkeessa

   "Tällaista oli sodassakin. Paitsi että siellä kuoltiin."

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   49
   8455
  2. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   483
   5570
  3. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   96
   4504
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   4450
  5. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   176
   2780