Aihe

UK Englannin pm. Boris Johnsonin isä hakee Ranskan kansalaisuutta!

Anonyymi

Kyllä pm. Boris Johnsonin ( oik. Alexander Boris de Pfeffel Johnson) isä Stanley Johnson 80-v. hakee Ranskan kansalaisuutta, ja ei ihan 'lysin perustein', sillä äitinsä suku on ranskalainen - mutta isänsä kautta ottomaaneja eli turkkilaista taustaa!

Mr. Stanley Johnsonin vanhemmat olivat: Osman Ali Kemal Johnson ja Irene Williams.
Siis pääministeri Johnsonin isoisän suku isän puolelta oli Osman Ali Kemalin kautta turkkilainen! Pm.n äiti Charlotte Wahl Johnson oli englantilaista sukua. Isoäitinsä Irene Williams ( von Pfeffel) - myös englantilaista aristokraatti-sukua - joilla yhteys Ruotsiin mm. kuningas Kustaa Vaasaan jälkipolvien kautta!
__________________________________________________________________
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f864bd8a-5237-44f9-928d-8934dbd22dcd _
"Britannian pääministerin Boris Johnsonin isä Stanley on aiemminkin vähät välittänyt poikansa poliittisista linjauksista. Torstaina saarivaltakunnan valmistautuessa lopulliseen EU-eroon tuli ilmi kuitenkin Johnsonin perhekunnan mittarillakin merkittävä erimielisyys.

Stanley Johnson nimittäin kertoi aikeistaan anoa Ranskan passia. Näin hän säilyttäisi EU-statuksen ja ylläpitäisi ranskalaisia juuriaan.

– Jos olen ymmärtänyt oikein, olen ranskalainen. Äitini syntyi Ranskassa, ja hänen äitinsä oli täysin ranskalainen kuten myös äitini isoisä. Kyseessä on nyt minulle vain minulle kuuluvan oikeuden hakeminen, 80-vuotias Johnson kertoi RTL-radiolla.

Huomattavaa on, että isä-Johnson suoriutui haastattelusta lähes virheettömällä ranskan kielellä.
– Kansalaisuuden hakeminen tekee minut onnelliseksi. Tulen aina olemaan eurooppalainen. Se on varmaa. Kukaan ei voi sanoa briteille, etteivät he olisi eurooppalaisia.

– Yhteyksien ylläpitäminen Euroopan unioniin on todella tärkeää.

Isä-Johnson on ollut poikansa kanssa eri linjoilla jo pitkään. Jo vuoden 2016 kansanäänestyksessä hän kannatti EU-jäsenyyden jatkoa.

Tosin pääministeripoikakin on selvästi pehmentänyt äänenpainojaan nyt siirtymäajan päättyessä.

– Britannia ei lakkaa olemasta eurooppalainen valtio. Me olemme hyvin monella tapaa olennainen osa eurooppalaista sivistystä – ja tulemme jatkossakin olemaan, poika linjasi keskiviikkona.

Britannian ja Euroopan talousyhteisöjen liitto kesti kaikkiaan 48 vuotta."

JANNE PALOMÄKI
janne.palomaki@iltalehti.fi

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

    Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
    Parisuhde
    269
    19183
   2. Liikenne topissa

    Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
    Virrat
    40
    13893
   3. Maisa se jaksaa valehdella

    https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
    Kotimaiset julkkisjuorut
    343
    10398
   4. Liedenpohja

    Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
    Virrat
    71
    7625
   5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

    Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
    Maailman menoa
    358
    4673