Aihe

Lopun aikana nähdään taivaalla outoja valoja ...

Anonyymi

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jeesuksen tumemus on kuin salama, joka näkyy idästä länteen. Lyhyt silmänräpäys. Salama ei yleensä tule hienolla ilmalla. Samoin Jeesuksen tulo saattaa olla synkkänä aikana maailmassa.

   https://www.youtube.com/watch?v=awieSBgGoMU

  • Anonyymi

   Ps.106:21-22 He unohtivat Jumalan, pelastajansa, joka oli tehnyt Egyptissä suuria tekoja, ihmeitä Haamin maassa, pelättäviä tekoja Kaislameren rannassa. Jes.64:3 kun sinä teet peljättäviä tekoja, joita emme odottaa voineet! Oi, jospa astuisit alas, niin että vuoret järkkyisivät sinun edessäsi! Luuk.21:11 ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva pelättäviä näkyjä ja suuria merkkejä. Ai niin tulee vielä pedonmerkki.

  • Anonyymi

   Itseasiassa siellähän lukee että tähdille käy jotain omituista. Sehän pelästyttäisi nykyihmisen aivan 200% jos tähtikuviot yhtäkkiä menevätkin uusiksi... Sehän olisi näet nykytieteen vastaista. Lisäksi Ihmisen pojan kuvio pitäisi tulla näkyviin, joten en yhtään ihmettelisi jos tähdet muodostaisivat ison ristin joka näkyy joka paikkaan.

   Siinähän parkuvat kauhusta, lampaat ja muut jotka kumartavat tiedettä ja nykyistä käsitystä universumista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   420
   4898
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1767