Aihe

Vaatteista kadehtiminen

Anonyymi

Mitä se kertoo henkilöstä, joka on kateellinen toisten vaatteille?

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En minä niistä vaatteista van niiden hinnoista. Ne on maksettu suomalaisten verorahoista tai lainattu ulkomailta. Ne lainat joutuvat tulevat sukupolvet maksamaan.

  • Anonyymi

   Kyllä se silloin kateutta herättää, kun maahanmuuttajat, enää ei kirjoiteta pakolaisista, puetaan verovaroin kalliisiin vaatteisiin, mihin ei edes keskituloisilla ja työssä käyvillä suomalaisilla ole varaa.

  • Anonyymi

   Ei kyse ole kateudesta vaan oikeutetusta ihmettelystä että kuka nuo ökykalliit vaatteet oikeasti maksaa? Veronmaksajat, kela, punainen risti vai onko kyse huumekaupasta? Ei suomalainen veronmaksaja halua elättää rikollisia ja maksaa heidän kalliita vaatteitaan. Tietysti yksi selitys voi olla että heillä on erittäin hyväpalkkainen työ, mitä suuresti kyllä epäilen, tai ovat saaneet lottovoiton. Muussa tapauksessa kyse lienee rikollisuudesta.

  • Anonyymi

   Ei ne vaatteet, vaan aatteet. Esimerkiksi persut ovat kateellisia kommunisteille, vaikka haluaisvat itsekin elää tekemättä mitään. Samasta syystä kadehtivat muitakin Kela-tukia nostavia.

  • Anonyymi

   Ei voi välttyä ajatukselta,että nämä ns. "kunniakansalaiset" ovat kaiken yläpuolelle nostetut tässä maassa.

   Ihan sama mitä rättejä ostelevat, mutta jos valtion lainaamia velkaeuroja kiertää Kelan kautta ylihintaisten rättien osteluun, on jossain mätää ja pahasti.

  • Anonyymi

   On se kumma kun persujen rahoilla ostellaan ulkomaalaisille autoja ja luksusvaatteita.

  • Anonyymi

   Vaatteilla koreilu on junttia touhua.

  • Anonyymi

   Kateus vie kalatkin vedestä.

  • Anonyymi

   Saa kait sitä ihmetellä ilman kateutta, että miten on varaa ostella, monella tonnilla vaatteita nolla tuloilla?

   • Anonyymi

    Sehän on nimenomaan normaalia kateutta. Miksi muilla on rahaa ja minulla ei? Syy on pakko olla muissa, koska ainakaan minussa itsessäni ei voi olla mitään vikaa.


  • Anonyymi

   En ole kateellinen, mutta pidän vaatteilla kerskailua typeränä. Vain idiootti juntti kehuskelee vaatteillaan. Ja oikeassa elämässä kukaan ei piittaa pätkääkään mitä henkilöllä on päällä, kunhan vaatteet ovat puhtaat ja siistin näköiset (ja siistejä vaatteita saa halvallakin).

   Työnhakutilanteessa tai työuralla etenemiseen vaatteisiin käytetty raha ei vaikuta pätkääkään. Ei kukaan merkkiä katso tuolloin. Katso vaikka monia hyvätuloisia ja varakkaita ihmisiä, et näe heillä usein mitään kalliita merkkituotteita ja et erota niitä muista mitenkään.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   12192
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   164
   9616
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   229
   7378
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   20
   4637
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   191
   2976