Aihe

Vihreä ilmastotuho

Anonyymi

Vihreän aatteen kiihkokannattajat vaarantavat ilmaston muutoksen ehkäisyn yksitotuuksisella sanomallaan.
Hei kiertävät puhumassa epätotuuksia EU:ssa ja aiheuttavat maallemme suurta vahinkoa kun metsiemme tilasta ja hakkuiden vaikutuksesta ilmastoon annetaan väärää tietoa.
Hei eivät halua uskoa, että metsän hiilivarastosta noin 60 prosenttia säilyy maaperässä aukkohakkuunkin jälkeen. Hakatuissa puissa, jotka jalostetaan rakennusmateriaaleiksi ja huonekaluiksi hiilivarasto voi säilyä jopa satoja vuosia. Sen sijaan ikimetsässä elää runsaasti lahottajia, joiden tehtävänä onkin nopeuttaa lahomista ja siten lisätä ilmaan vapautuvaa hiiltä. Avohakkuun tilalle kasvaa nopeasti uutta puuta, joka sitoo hiilitä kymmeniä vuosia jatkuvalla nopeutuvalla kasvullaan. Lisäksi aukkojen alkuvaiheessa siellä viihtyy runsaasti elämälle tärkeitä pölyttäjiä, joita vanhoissa metsissä ei ole.
He eivät myönnä, että ratikoitten ja nopeiden rautateiden rakentaminen kuormittaa ilmastoa jopa sadoiksi vuosiksi ennenkuin päästö alkaa kompensoitua vähähiilisen liikenteen energian myötä.
He kieltävät totuuden, että vain tuhat vuotta sitten Grönlannissa kasvoi puita ja viikingit paimensivat lampaita. Saaren nimikin pohjautuu sen silloiseen vehreyteen.
Heidän sanomallaan on paljon yhteistä 70-luvun äärivasemmistolaisiin, jotka riehuivat kommunismin puolesta kieltäytyen uskomasta näkemäänsä itärajan takana.
Haluammeko tuhota hyvinvointimme kannattamalla vihreitä ja vasemmistolaisia!

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vasemmistolaisten ja vihreiden kaksinaismoralismi näkyy myös Helsingin kaupungin asukaspysäköintilupien kohonneissa määrissä. Mitä enemmän heidän kannattajiaan sitä enemmän pysäköintilupia on haluttu lisätä. Koska alkaa huuto, että kaupungin pitää alkaa rakentaa heille ilmaisia latauspisteitä.

  • Anonyymi

   Näinhän se oli 70-luvun taistolaisten touhu. Sama meno toisella kierroksella.

  • Anonyymi

   Meinaat, että vihreät ovat sama kuin kommunisti ennen Neuvostoliitossa.
   Vihreä liikehän perustettiin juuri sen takia, että kommunismi ei olisi ollut tuhoisin liike,

   • Anonyymi

    Vihreä Sinnemäki, Helsingin pormestariksikin pyrkivä on viettänyt lapsuutensa kommunistien pioneerileireillä, joten jonkinlaista yhteyttä löytyy.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29537
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20807
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14057
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10847
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7984