Aihe

Tuure Boelius paljastaa somen raadollisuuden

Anonyymi

"Tuure Boelius, 19, tunnustaa kärsivänsä vääristyneestä kehonkuvasta".

https://www.is.fi/viihde/art-2000007716554.html

Hän myös tunnusti kokevansa itsensä toisinaan lihavaksi, vaikka hän tietää olevansa todellisuudessa sopusuhtainen.

Tuurella kaikki hyvin ?

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuurellahan on todella vääristynyt kehon kuva, hän ei vaan oikealla tavalla sitä ymmärrä. On varmaan vanhemmat ylpeitä neidosta.

  • Anonyymi

   Koko muu Suomi kärsii Boeliuksen olemassaolosta.

  • Anonyymi

   Mitä sen kehossa on väärää. Jos on pojaksi syntynyt, sitä se on.
   Vai onko ne roikkuvat osat vääristynyttä kehon kuvaa. Häipyisi vaan julkisuudesta, koska ei mielestäni ole edes julkisuuden henkilö, vai yrittääkö julkisuuteen sen vuoksi, kun on homo.
   Homot on todellakin valuvirheitä, vääristyneitä, yhteiskunnan häpeä tahroja.

  • Anonyymi

   No jotka eivät elä Jumalasta vaan synnissä vaeltavat masennuksessa mt ongelmaisina! Tee parannus sodoma gomorra haureudestasi niin Jumala parantaa sinut!

  • Anonyymi

   Eivät ole. Homonkin on Jumala luonut. Olen nähnyt, että jo ihan pienenä lapsena jotkut alkavat eriytyä niin, että poikien käytös on kaikin tavoin kuin tytön käytös. Ihan pukeutumishalu tytöksi, nykkeleikit, keikistely ja tyttömäiset puheet yms.

   Kun näin oikeasti on, meillä ei ole oikeutta arvostella heitä sen perusteella, miten heidän sukupuolisuutensa on kehittynyt. Olen elämäni varrella tavannut lukuisia homoseksuaaleja ihmisiä eri yhtyksissä Olen havainnut, että monesti he ovat lahjakkaita ja hyväntahtoisia ihmisiä. Herkkiäkin. Yhdellä työpaikalla oli yksi homoseksuaali, jonka parempaa ihmistä saa hakemalla hakea. Lähes 20 vuotta häntä seurasin ja koskaan hänen kanssaan ei ollut mitään ongelmia. Työt hän teki moitteettomasti koko ajan, oli kaikille ystävällinen ja kohtelias ja älykäskin hän oli. Myös heitä on kunnioitettava ja heille annettava ihmisarvo.

   Olen surukseni kuullut, että homoseksuaaliset ihmiset ovat joutuneet niin ahdistetuiksi ja mobatuiksikin, että ovat ajautuneet itsemurhaan. Sellaiseen tilanteeseen ihmisiä ei saa ajaa. Meidän on ymmärrettävä, etä se, että Jumala on luonut ihmisen homoseksuaaliseksi, silläkin on merkitys. Kaikki meistä ei sitä ymmärrä. Mutta opetellaan olemaan ihmisiä toisillemme. Ihmisyyteen kuuluu inhimillisyys ja toinen toistemme diversiteetin, erilaisuuden ymmärtäminen.

   Kieltämättä on ilmiöitä ja asioita, joita on vaikea ymmärtää. Se ei oikeuta meitä kiusaamaan toisiamme.

   • Anonyymi

    Homoutta on ollut aina, mutta nykyinen sukupuolinen moninaisuus on jotain aivan muuta. Hormonaaliset häiriöt tuotetaan lääkkeillä, etenkin rokotelääkkeillä. Mitä enemmän tähän suuntaan taivutaan, sitä enemmän häiriöitä ihmisen kehitykseen, niin mielen kuin fyysisenkin tason.


  • Anonyymi

   Yksi asia vielä. Väärinymmärryksen, joko tahallisen tai tahattoman, estämiseksi pari asiaa.

   Usein kuulen vastakkainasettelua uskon ja epäuskon yhdistämisenä homokeskusteluun. Raamatun sanoma on ilosanoma kaikille ihmisille. Jouluna se ilosanoma kerrottiin paimenille kedolla. "Teille on tänä päivänä syntynyt vapahtaja..."
   Raamatun mukaan Jeesus on kaikkien maailman ihmisten synnit sovittanut. Usko Jeesukseen kristukseen, syntien sovittajaan ja parannuksen soveliaisiin hedelmiin on avannut uskon kuuliaisuuden ja hyvän tahdon ja armovaltakunnan tien kaikkien meidän eteemme. Siinä me olemme tasapäistä joukkoa. Kukaan meistä tämän maapallon ihmisistä ei ole kyennyt elämään ilman syntiä, mutta Jumalan armo avaa tiet taivään kotiin kaikille, jotka katuvat syntejään ja haluavat elää uskon kuuliaisuudessa ja armoevankeliumin hoidossa.

   Uskovana ihmisenä oleminen ja eläminen on kaikille iankaikkisen elämän toivon tie. Mutta samalla se on kilvoituksen tie. Tiellä ja matkalla jokainen tarvitsee paitsi Jumalan valtakunnan ja seurakunnan yhteyttä, myös syntin anteeksi antamusta ja saattomiehiä ja naisia.

   Abrahamin tavoin voi uskon kuuliaisuudesa elävä ihminen todeta: "Minä olen hyvän uskon kilvoituksen kilvoitellut, juok´sun päättänyt ja uskon pitänyt. Tästedes on minulle tallelle pantu vanhurskasten vanhurskauden kruunu... (Biblia 1933)...

   2. Timoteus 4:7-8 Minä olen hyvän kilvoituksen kilvoitellut ...
   Minä olen hyvän kilvoituksen kilvoitellut, juoksun päättänyt, uskon säilyttänyt. Tästedes on minulle talletettuna vanhurskauden seppele, jonka Herra, vanhurskas ...

   Tuo ilosanoma kuuluu sekä heteroille, että homoseksuaaleille. Sen sijaan, että kiusaisimme toisiamme, me jokainen tarvitsemme tukea elämän poluille. Elämä ei ole helppo meille kenellekään.

   Jos joku ajattelee, että elämä on helppo, voin kertoa sinulle, että elämä ei ole helppoa kenellekään. Kun ikää tulee, sen tulet sinäkin huomaamaan. Siksi me tarvitsemme toisiamme. Nykyaikana ja tulevaisuudessa enenevässä määrin.

  • Anonyymi

   korjattu:

   Yksi asia vielä. Väärinymmärryksen, joko tahallisen tai tahattoman, estämiseksi pari asiaa.

   Usein kuulen vastakkainasettelua uskon ja epäuskon yhdistämisestä homokeskusteluun.

   Raamatun sanoma on ilosanoma kaikille ihmisille. Jouluna se ilosanoma kerrottiin paimenille kedolla. "Teille on tänä päivänä syntynyt vapahtaja..."
   Raamatun mukaan Jeesus Kristus on kaikkien maailman ihmisten synnit sovittanut. Usko Jeesukseen kristukseen, syntien sovittajaan, ja parannuksen soveliaisiin hedelmiin on avannut uskon kuuliaisuuden ja hyvän tahdon ja armovaltakunnan tien kaikkien meidän eteemme. Siinä me olemme tasapäistä joukkoa. Kukaan meistä tämän maapallon ihmisistä ei ole kyennyt elämään ilman syntiä, mutta Jumalan armo avaa tiet taivaan kotiin kaikille, jotka katuvat syntejään ja haluavat elää uskon kuuliaisuudessa ja kristuksen armoevankeliumin hoidossa.

   Uskovana ihmisenä oleminen ja eläminen on kaikille iankaikkisen elämän toivon tie. Mutta samalla se on kilvoituksen tie. Tiellä ja matkalla jokainen tarvitsee paitsi Jumalan valtakunnan ja seurakunnan yhteyttä, myös syntien anteeksi antamusta ja saattomiehiä ja saattonaisia.

   Abrahamin tavoin voi uskon kuuliaisuudessa elävä ihminen kuoleman hetkellä todeta: "Minä olen hyvän uskon kilvoituksen kilvoitellut, juoksun päättänyt ja uskon pitänyt. Tästedes on minulle tallelle pantu vanhurskauden kruunu... (Biblia 1933)...

   2. Timoteus 4:7-8 Minä olen hyvän kilvoituksen kilvoitellut ...
   Minä olen hyvän kilvoituksen kilvoitellut, juoksun päättänyt, uskon säilyttänyt. Tästedes on minulle talletettuna vanhurskauden seppele, jonka Herra, vanhurskas ...

   Tuo ilosanoma kuuluu sekä heteroille, että homoseksuaaleille. Sen sijaan, että kiusaisimme toisiamme, me jokainen tarvitsemme toinen toistemme tukea elämän poluille. Elämä ei ole helppo meille kenellekään.

   Jos joku ajattelee, että elämä on helppo, voin kertoa sinulle, että elämä ei ole helppoa kenellekään. Kun ikää tulee, sen tulet sinäkin huomaamaan. Siksi me tarvitsemme toisiamme. Nykyaikana ja tulevaisuudessa enenevässä määrin.

  • Anonyymi

   Raadollista on julkaista tyhjänpäiväisiä juttuja somessa ja lehdissä ja vielä rahastaa niillä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   255
   18138
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13796
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   330
   10172
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   58
   7345
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   329
   4494