Aihe

Luetko helluntailaisena vain Oikeaa mediaa etkä muita

Anonyymi

Oikea media on vastapaino muulle tiedotukselle. Nyt se kertoo että Trump voi voittaa 6.1. Ei lasketa niiden osavaltioiden ääniä joissa Biden voitti. Huomioidaan vain ne osavaltiot missä Trump voitollinen.

23

107

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Rahkonen uskoo Trumpin voittoon vielä sittenkin kun Joosef on ollut vuoden pressana, jos ”Dr. Steve Turley” vain jaksaa suoltaa propagandaansa.

  • Anonyymi

   Se on häviävän pieni murunen helluntailaisista, jotka noita OikeanMedian käännösjuttuja tässä asiassa uskoo. Tässä Trump-uutisoinnissakin ne on jo muutamaan kertaan osoittautuneet paikkansapitämättömiksi.

   • Anonyymi

    Mulla on tarpeeksi vastapainoa. Flippailen kv. kanavia, luen pienempiä kv. medioita ja tutkimuslaitosten analyyseja.

    Luin juuri WP:n julkaiseman 10 USA:n oikeusministerin allekirjoittaman mielipideartikkelin, jossa esitettiin huoli Trumpin yrityksistä rapauttaa demokratiaa, sekä varoitettiin armeijaa sekaantumasta asiaan. Allekirjoittajat olivat republikaaneja ja demokraatteja. Aloitteen oli tehnyt Dick Cheney, joka tunnetaan haukkojen haukkana, joka ei vähästä hätkähdä. Kertoo huolen todellisuudesta.

    Vaalitulosta ei mikään muuta. Mutta Trump on kutsunut kannattajansa Washingtoniin mielenosoitukseen. Saa nähdä millaisen aseistuksen kanssa tulevat. Hullut päivät USA:ssa.


  • Anonyymi

   OikeallaMedialla oli hyvät tavoitteet silloin kun se perustettiin. Nyt vaan on juttujen uskottavuus pudonnut, kun journalismin periaatteet on heitetty romukoppaan. Siitä on tullut vain mielipidesivusto.

   • "Nyt vaan on juttujen uskottavuus pudonnut"

    Hehheh :) Oikean Median jutut ovat ihan samaa tasoa kuin ennenkin.
    Samaa äärikristillistä sontaa Rahkoselta, Puolimatkalta, Huhtasaarelta, Ahviolta jne.
    Ja se Rahkosen aisapari Tytti Salenius, jonka kirjoituksiin jouduttiin puuttumaan jopa kristillisessä mediakoulussakin.

    Perussuomalaiselta puolueelta Oikea Media saa pientä rahoitusta, jolla pystyy toimimaan.


  • Anonyymi

   Nämä amerikan vaalit monelle ihmiselle on kuin huume / alkoholismi, josta on erittäin vaikea irrotatutua ja palata normaaliin elämään. Hauskinta tässä on - sivusta seuraten - miten ihmistä viedään kuin litran mittaa. Molemmilla tahoilla on iki oma puolueellinen tietolähteensä, jotka molemat sanovat olevansa oikeassa ja rehellisiä. Todellisuus vain on miten koko maa - USA- on erittäin poikkeava ja ristiriitainen maa kaikkkine kansalaisineen. Kapitalismi / vapaus patsaineen, mutta silti juuri tämän maan kansalaisilla on eniten pelkotiloja ja siten aseita kaikkialla käyttöä varten.

   Niin, ymmärtävätköhän he edes mitä on vapaus? Käyttäytymisestä ja mielikuvista päätellen ei.

   Markku Lievonen

   • Anonyymi

    "Niin, ymmärtävätköhän he edes mitä on vapaus? Käyttäytymisestä ja mielikuvista päätellen ei."

    Tästä tulikin mieleen hauska juttu. Olin vähän nuorempana New Yorkin Keskuspuistossa kaverien kanssa konsertissa. Tuttavan 5-vuotias poika istui viereeni filtille ja totesi filosofisesti: Täällä Amerikassa on Vapauden patsas ja kaikkea, mutta mitenköhän sen vapauden kanssa oikein on?


   • Anonyymi

    Minulle USA oli yli 15 vuotta miltei toinen kotimaa. Kun seuraa työkseen jonkun maan asioita ja tuntee sieltä ihmisiä, niin siitä jää jonkinlainen "lukkarinrakkaus". Seuraa toisella silmällä kuin jonkun Nigerian tapahtumia.:) Mutta en toki haluaisi USA:ssa enää asua. Nämä Trumpin suomalaiset ystävät, joilla ei ole muuta sidettä maahan, toki ihmetyttävät minuakin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minulle USA oli yli 15 vuotta miltei toinen kotimaa. Kun seuraa työkseen jonkun maan asioita ja tuntee sieltä ihmisiä, niin siitä jää jonkinlainen "lukkarinrakkaus". Seuraa toisella silmällä kuin jonkun Nigerian tapahtumia.:) Mutta en toki haluaisi USA:ssa enää asua. Nämä Trumpin suomalaiset ystävät, joilla ei ole muuta sidettä maahan, toki ihmetyttävät minuakin.

    Heitä Trumpin tukijoita on kuitenkin aika paljon Suomessa.
    Perussuomalaisissa, kristillisdemokraateissa ja uskonnollisissa liikkeissä, kuten Patmos ja kansanlähetys ja medioissa, esim AlfaTV ja TV7, MV-lehti ja Magneettimedia.

    Eikä mikään yllätys että Putinin kannattajakuntakin Suomessa on lähes sama koostumukseltaan.


  • Anonyymi

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a9dca8fe-0337-47c6-9dc0-a5c3d45d2dcb

   Georgian senaattorivaalit: Demokraateille tulossa tuplavoitto – Warnock teki jo historiaa

   Tänään klo 4:07 (muokattu klo 12:31)

   Molemmat Georgian senaattoripaikat näyttäisivät olevan menossa demokraateille. Niistä toinen on jo varmistunut.

   Yhdysvaltain Georgian osavaltion huipputärkeän senaatinvaalin ääntenlaskenta alkoi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, kun osavaltion vaalihuoneistot sulkeutuivat kello kahdelta Suomen aikaa.

   Noin kello yhdeksältä Suomen aikaa äänistä oli laskettu noin 98 prosenttia. The New York Timesin tulosanalyytikan perusteella molemmat senaattoripaikat näyttäisivät olevan menossa demokraattiehdokkaille.

   Yhdysvaltalaismediat ovat jo julistaneet toisen senaattoripaikan menneen demokraateille, sillä Raphael Warnockin on kerrottu voittaneen republikaanien vastaehdokas Kelly Loefflerin. Warnock sai äänistä 50,6 prosenttia, ja ero hänen sekä Loefflerin välillä on yli 50 000 ääntä.

   Vaikutusvaltaisen baptistikirkon pastorina sekä kansalaisaktivistina tunnetun Warnockin voitto on historiallinen, sillä hänestä tulee Georgian osavaltion ensimmäinen tummaihoinen senaattori.

   Toisen paikan kohtalo on kuitenkin edelleen auki, mutta demokraattien Jon Ossoffin kaula republikaanien David Perdueen kasvaa kasvamistaan.

   Uutistoimisto Reuters kertoi noin kello puoli kahdeltatoista Suomen aikaa, että Ossoff johtaa Perdueta jo yli 16 000 äänellä.

   Tulokset ovat poikkeuksellisia Georgian osavaltiossa, jota republikaanit ovat hallinneet vuosikymmenten ajan.

   Kohtalokkaat paikat

   Mikäli demokraatit voittavat molemmat kaksi paikkaa, on jakauma senaatissa 50-50 demokraattien ja republikaanien välillä.

   Demokraatit ovat tällöin senaatissa niskan päällä, sillä tasatilanteessa ratkaiseva ääni on senaatin puheenjohtajalla eli varapresidentillä. jona aloittaa 20. tammikuutta demokraattien Kamala Harris.

   ------------------------------------------

   https://www.armo.info/blogi/article/840/wmbranhamin-7-nakya-vuonna-1933

   W.M.Branhamin 7 näkyä v.1933

   Julkaistu 17 07 2016

   Amerikassa tulee valtaan kova ja kaunis nainen, täältä kuulet sen tarkemmin Branhamin itse puhumana, videossa oletetaan sen ehkä olevan Hillary Clinton

   2016 Election Prophecy?
   135 784 katselukertaa•16.3.2016

   https://www.youtube.com/watch?v=GyhwXtTDsCw

   ------------------------------------------------------------------

   LUKEKAA LOPUT LINKISTÄ!

   • Anonyymi

    Kiitos Jeesus


   • Anonyymi

    Kiitos Jeesus


  • Anonyymi

   The Great Evangelical Double Down

   https://www.youtube.com/watch?v=bfDouDlHM88&feature=youtu.be

   ----------------------------------------------

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f7996953-6b31-477e-be1f-e8c484e1f03a

   Kongressilta vihoviimeinen vahvistus: Joe Biden on Yhdysvaltain seuraava presidentti – Trump taipui kohtaloonsa

   Tänään klo 10:51 (muokattu klo 11:16)

   Marraskuun presidentinvaalien tulos on vahvistettu Yhdysvaltain kongressissa.

   Yhdysvaltain kongressi on vahvistanut Joe Bidenin saaneen 306 valitsijaa taakseen marraskuun presidentinvaaleissa ja tulleen täten valituksi maan seuraavaksi presidentiksi. Tämä tarkoittaa, ettei vaalin tulosta voi enää kumota ennen Bidenin tammikuun 20. päivän virkaanastujaisia.

   Väistyvän presidentin Donald Trumpin vahvistettiin saaneen vaaleissa 232 valitsijaääntä.

   Trump, joka ei ole tunnustanut tappiotaan vaaleissa, kommentoi päätöstä tuoreeltaan lyhyessä lausunnossa. Sen mukaan hän on yhä ”täysin eri mieltä tuloksesta”. Presidentin mukaan myös ”faktat tukevat häntä”.

   – Siitä huolimatta tammikuun 20. päivänä tullaan järjestämään asiaankuuluva vallanvaihto, Trumpin lausunnossa kuitenkin todetaan.

   – Vaikka tämä tarkoittaa historian mahtavimman ensimmäisen presidenttikauden loppua, tämä on vain alku taistelullemme Amerikan tekemisestä jälleen suureksi, Trump viestii.

   Hänen lausuntonsa julkaisi Twitterissä Valkoisen talon apulaishenkilöstöpäällikkö Dan Scavino. Presidentin oma Twitter-tili on jäädytetty palvelun sääntöjen rikkomisen vuoksi.

   Kesti aamuneljään

   Kongressin ääntenvahvistusistunto, joka on tavallisesti pelkkä muodollisuus, keskeytyi keskiviikkoiltapäivänä Washingtonin aikaa väkijoukon tunkeutumiseen kongressin Capitol-rakennukseen. Neljä ihmistä kuoli tilanteessa, jota on kuvailtu vallankaappausyritykseksi.

   Presidentinvaalin tuloksen vahvistamista päästiin kuitenkin jatkamaan myöhään illalla paikallista aikaa.

   – Te, jotka aiheutitte kaaosta kongressissamme tänään: te ette voittaneet. Palataan töihin, seremoniaa johtanut varapresidentti Mike Pence lausui kongressin palattua evakosta.

   Tulos sai lopullisen sinettinsä hieman ennen aamuneljää paikallista aikaa.

   Varapresidentti Mike Pence vahvisti valitsijoiden äänet USA:n kongressissa.

   .Varapresidentti Mike Pence vahvisti valitsijoiden äänet USA:n kongressissa.

   Varapresidentti Mike Pence vahvisti valitsijoiden äänet USA:n kongressissa.

   Trump tukijoukkoineen on syyttänyt presidentinvaaleja vilpillisiksi ilman todisteita. Ennen keskiviikon sekavaa tilannetta republikaanit ehtivät kyseenalaistaa kongressin istunnossa usean osavaltion vaalituloksen, mutta valitukset hylättiin.

   Jo ennen keskiviikkoa lukuisia Trumpin kampanjan valitusyrityksiä on kumottu useissa oikeusasteissa. Yhdysvaltain korkein oikeus kieltäytyi ottamasta valituksia edes käsittelyyn.

   Syynä on se, ettei mitään todisteita laajamittaisesta vaalivilpistä ole löytynyt.

   • Anonyymi

    Mitähän Rahkonen nyt kertoo


   • Anonyymi

    KiitodvJeesus


  • Anonyymi

   Se on ihan sama mitä joku rahkonen kertoo, mitä se muille kuuluu, rahkonen siivotkoon omia portaitaan ei hänell eol ekukaan anatunut mitään varajumalan pestiä.

  • Anonyymi

   Vaikea jo uskoa miten USA:n - maa, joka on suuuuurvalta maailmassa voi johtajana olla pelle. Vaikka ihminen voi piirtää mielikuvasa Trumpista eri lähteiden kautta, niin tämä jo tulisi valaista asiaa; Tvitter-tili. Milloin se jäädytetään väliaikeisesti ja nyt se on jäädytetty pysyvästi.

   Toivotaan, miten hänen puolueessaan on edes viisautta asioiden hoitamisesssa - vallan vaihtamiseen liittyen. Tuskin USA:n historiassa lienee ollut tämän tasoista mylläkkää vallanvaihdon yhteydessä? Tässäkin on syytä muistaa, ettei ihminen voi vaikuttaa persooallisuutensa kehitykseen - ihmisen osa on vain havainnoida kehityksen hedelmä.
   Mutta, sitä toivoisin, ettei tämän tyyppinen persoonallisuus ohjaantuisi korkeampaan asemaan. Tosin toiveeni ei mahdolistu toteutumaan kun huomio ihmisen mielikuvien ohaamisen. Samantasoinen ongelma kuin naisilla, jota rakastuvat Auervaaroihin. Olla litran mitta, jota viedään ja uskotaan / nähdään miten kaikki on hyvin - aikaansa asti.

   Markku LIevonen

  • Anonyymi

   Trump on osa helluntalaisuutta. Mutta se kertoo enemmän itse helluntalaisuudesta kuin itse Trumpista.

   • Anonyymi

    Milloinka lie Trump uudestisyntynyt, ilmeisesti avioerojen jälkeen, sillä Herran oma seuraa hänen neuvoaan.
    Bidenin virkakausi jäänee kesken, sillä kun homo/kommunismi militantit alkavat polttaa kirkkoja silloin kansa nousee parrikaadille.

    Jumala ei salli nimensä pilkata, sillä vanhurskaus kansan korottaa mutta synti on sen häpeä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Milloinka lie Trump uudestisyntynyt, ilmeisesti avioerojen jälkeen, sillä Herran oma seuraa hänen neuvoaan.
    Bidenin virkakausi jäänee kesken, sillä kun homo/kommunismi militantit alkavat polttaa kirkkoja silloin kansa nousee parrikaadille.

    Jumala ei salli nimensä pilkata, sillä vanhurskaus kansan korottaa mutta synti on sen häpeä.

    Ilmentääkö Trumpin ajattelu ja siten käyttäytyinen rauhaan pyrkimistä - kaikkien kanssa? Eikö juuri käyttäytyminen ja ajattelu ole todisteena päin vastaisesta tilasta - ihmisen luontainen perustila? Lihallisuus.

    Kun kyseessä on aikuiset ihmiset. Todellista JUMALAN viisautta vaatii tilanne, jossa osaa rauhoittaa myös vastapuoltaan - toisella tavalla ajattelelevia. Pienen lapsen käyttäytymistä voi myös ohjata - rauhoittumaan, muta jos vanhempi on lapsen tasoisessa kehityksessä, niin aikuinen vanhempi voi huutaa kurkku suorana kuin 3v lapsi -yhdessä ja samassa tilanteessa.

    Muuten huomaatko mielenkiintoisen asian USA vaaleissa ja käsite; Vaalivilppi. Maa, joka harjoittaa vaalivilpiä - tekijä on aina istuva hallitsija. Jos USA:ssa olisi tapahtunut todistettavasti vaalivilppi, niin sen tekijä mieluimmin löytyy istuvan hallitsijan puolueesta. Valtaan liittyen.

    Markku Lievonen


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Milloinka lie Trump uudestisyntynyt, ilmeisesti avioerojen jälkeen, sillä Herran oma seuraa hänen neuvoaan.
    Bidenin virkakausi jäänee kesken, sillä kun homo/kommunismi militantit alkavat polttaa kirkkoja silloin kansa nousee parrikaadille.

    Jumala ei salli nimensä pilkata, sillä vanhurskaus kansan korottaa mutta synti on sen häpeä.

    >>Bidenin virkakausi jäänee kesken, sillä kun homo/kommunismi militantit alkavat polttaa kirkkoja silloin kansa nousee parrikaadille.<<

    Tuosta eri maiden tilanteesta ja kommunismista. Tiedätkö - tutki aluetta. Suomessa Kokoomus puolue on paljon paljon paljon kommunistisempi suuntauksiltaan kuin väittämäsi puolue USA:ssa. Jokainen ajatteleva ihminen havainnoikin miten Suomessa kommunisti sanaa käytetään väärin eli samalainen käyttäytyminen kuin murrosikäisellä nuorella, joka homottelee lähes kaikkia ihmisiä, joista ei pidä. Seuraahan nuorten sanastoa ja tunteita / reagoista.

    Tila, joka on täysin käsittämätöntä ihmisessä, joka tituleeraa itseään Jeesukseen uskovaksi.

    Markku LIevonen


  • Anonyymi

   Oikea media on surkea valheeseen perustuva propagandan levittämisen kanava. Sääliksi käy niitä, jotka nielevät heidän valheensa sellaisenaan tutkimatta itse asioita.

  • Anonyymi

   Trump hävisi ja tapettiin viisi. Myös omia palvojiaan kiihottamalla näitä. Yksi tunkeutua ammuttiin. Muutama oli hyvin kiihoittunut Trumpista ja sai valitettavan sairauskohtauksen. Ei kukaan toivo tällaista. Odotan oikean median puolustavan Trumpia.

   Pari päivää oli ihan hiljaista trumppia nuolevien puolelta. Tänään alkoi monilla nettisarnaajilla trumppimainen hehkutus miehen pyhyydestä ja hyvyydestä. Ei ole pahaa tehnyt. Ollut itse perheen arvojen puolustaja, ei käynyt vieraissa jne.

   Saa nähdä miten Trumpin käy. Ehkä menee rauhallisesti. Perustaa TV aseman ja nousee republikaanien ehdokkaaksi. Ei vaiskaan. Monet trumpistit on sanoutuneet irti. Saa nähdä miten republikaanien käy kun Trumpin hulluus antoi Georgiassa demokraateille 2 paikkaa. Jos Trump olisi käyttänyt hyvin hänen tulevaisuus olisi eri.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   11381
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   137
   5405
  3. Sofian kylpylämaksut ulosottoon

   Voi Stefu parkaa. Sofian hemmottelu on käynyt kalliiksi, niin kalliiksi että rahat on loppu, ja hemmoteltava on siltikin, vaikka laskulla, joka jätetä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   2527