Aihe

Hänen työtovereinaan me myös kehoitamme teitä

Anonyymi

Vastaan ottamaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi. 2 Kor. 6: 1
Näin joulun ja uuden vuoden aikana, on tärkeää palauttaa mieliimme, että on hyvä päivittäin hiljentyä ja asioida rukouksessa Luojamme kanssa. Niissä hiljentymisen hetkissä kirkastuu meille ja opimme ottamaan vastaan Jumalan armo suurena lahjana.
Usein sanotaan, ei pidä ainoastaan rukoilla, vaan myöskin oppia ottamaan vastaan. Mitä sanottaisiinkaan kerjäläisestä, joka aina vain pyytää, mutta ei huolisikaan almusta,kun sitä tarjotaan. Kerjäläinen jolle tarjottu lahja ei kelpaa, ei ole mikään Kerjäläinen, vaikka hän tekeytyy sellaiseksi. Oikea armon kerjäläinen ottaa vastaan, mitä on valmis antamaan. Häneltä ei mene armo hukkaan, niin kun sudämessään särkymättömältä rukoilijalta. Tästä viimeksi mainitusta vaarasta apostoli nimenomaan varoittaa. Tuo vaara vältetään vilpittömässä rukouksessa. Sellaisessa rukouksessa on jo uskoa, olkoon se sitten kuinka heikkoa tahansa. Jotakin Herra armostansa sellaiselle rukoilijalle aina pääsee antamaan. Tällainen rukoilija ei mene koskaan pois Herran tyköä mitään saamatta. Vilpittömässä rukouksessa me otamme vastaan hengellisiä lahjoja ja pelastusarmoa.
Muistaa vaan tulee, ettei Herra anna aina sillä tavalla kuin rukoilija itse toivoo, tai siinä määrin kun anoja itse haluaisi. Mutta tähänhän todellinen Kerjäläinen tyytyykin. Hän iloitsee vähästäkin, minkä sai ja kiittää siitäkin. Siihen ei hänen asioimisensa Herran kanssa katkea. Hengeltään köyhänä on hänellä alinomaa asiaa armon Herralle, vataanottaakseen yhä uutta armoa armon lisäksi.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   10% tänään 20% huomenna, mutta 70% kuoleman jälkeen 🤣

  • Anonyymi

   Armoa ei ole eikä tekoja saa anteeksi. . Karma on opettajamme elämien koulussa.
   Eletään epitsekkäästi niin seuraavat elämät ovat entistä ihanampia.

  • Anonyymi

   Kerjäläisvertaus ei sovi minuun. Konkreettisesti en pidä että minulle annetaan jos en pyydä ja tarkoitan nyt maallisia.
   Armo on eri asia, sen otan aina vastaan. On hetkiä jolloin joudun armoa pyytämään, itsekritiikki on liian vahva ja tunnen itseni huonoksi vaikken niin huono oliskaan.
   Esirukouksen otan myös mieluusti vastaan. Äidin kanssa viikottain seuraavanlainen keskustelumme. äiti: rukoilen puolestasi. minä: kiitos sitä tarvitaan aina.
   Aloittaja, otsikossa outo teksti; Hänen työtoverinaan. Kenen työtoveri olet? Et kai Jumalaa tarkoita? Rohkeaa.

   • Anonyymi

    5.kor. Jae 19 siitä eteenpäin. Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa. Eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan ja Hän antoi meille sovituksen sanan. Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläitä ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolest, antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa. Sen, joka ei synnistä tiennyt, Hän meidän tähtemme teki synniksi, että me Hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi. Hänen työtovereinaan me myös kehoitamme teitä..... Jne.

    Siis kyllä, kaikki kristityt ovat Jumalan työtovereita. Ovathan he pyhää papistoa ja kuninkaallista heimoa, omaisuus kansaa. Siis miljardit maailman Kristityt ihmiset, vailla minkäänlaista eroitusta. Niin lapset ja vanhukset, naiset ja miehet sairaat ja terveet, köyhät ja rikkaat, aivan kaikki. Jumala aivan kateuteen asti haluaa, että kaikki, jok ikinen hänen luotuna olisi myös Hänen työtoverinsa.


  • Anonyymi

   Minä en ole kirkon palkkalistoilla.

  • Anonyymi

   Ei armoa voi ansaita. Ei se muutoin olisi armo. Se olisi palkkio jostain tehdystä.

   Eikä armo ole tarkoitettu vain siihen, että saamme synnit anteeksi, vaan siihenkin, että pääsemme Hengessä Jumalan yhteyteen ja saamme armon Hengestä hengelliset lahjat ja voiman tulla Jumalan lapseksi. Näin me armosta pelastumme ilman että itse olisimme niin erinomaisia Raamatuntietäjiä tai rukoilijoita.

   • Anonyymi

    Kerro omasta uskostasi.


   • Anonyymi

    Mistä me pelastumme ja mihin?


  • Anonyymi

   Sinä aloittaja, kun saarnaat tätä Paavalin oppia, jossa Jumalana on Jahve, jolle Jeesus oli uhrilahja, niin kun luet Jahvesta VT:stä miten tämä mässäilee ruualla ja viinillä, tappaa ihmisiä, kehottaa miehiä jättämään sotasaaliista kokemattomat tytöt itselleen, mutta tappamaan kaikki muut, ja vaatii uhrattavaksi jopa lapsia itselleen, niin katsotko todella, että tällainen 'persoona' on sopiva meidän uskontomme Jumalaksi Jeesuksen kidutuskuoleman uhrilahjalla ja Jeesuksen verellä?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   626
   30447
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   309
   22735
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14136
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11269
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   95
   8369