Aihe

Ica-kaupat muutetaan monikulttuurisiksi Ruotsissa

Anonyymi

Tänä vuonna on tarkoitus muuttaa satakunta liikettä monikulttuuriseksi. Tämä tapahtuu kouluttamalla myymälän henkilökuntaa mm tilaamalla oikeita tuotteita kauppoihinsa. mm halal-lihaa pitäisi olla tarjolla.
Näin kalifaatti naapurissa valmistuu

https://www.fri-kopenskap.se/article/view/766460/efter_snabb_invandring_ica_staller_om_100_butiker_for_att_mota_mangkulturellt

Efter snabb invandring – Ica ställer om 100 butiker för att möta mångkulturellt
En femtedel av Sveriges befolkning är utrikes födda. Ändå har denna grupp försummats av Ica – fram tills nu. I ett nytt projekt ställs nu ett 100-tal butiker om för att locka invandrare: "Det har varit öppet mål för länge nu", säger Johan Bylger som ansvarar för projektet.

17

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei uutta meilläkään..Muutamavuosi sitten Itis halusi juhlistaa ramadaa..No sehän onnistui..muslumaanit jäivät edelleen seiniin nojailemaan ja maksavat asiakkaat häipyivät eivätkä ole vieläkään palanneet..

   • Anonyymi

    Noh, onhan siellä puhoksen mamunuoria jotka käyttää 6000 euroa housuihin,


  • Anonyymi

   Pian monikulttuurisuus Ruotsissa tarkoittaa sitä, että tarjotaan muutakin kuin muslimituotteita.

   Näet viimeistään 30 vuoden kuluessa Ruotsi on muslimienemmistöinen. Tosin veikkaanpa, että monikulttuurisuuden edistäminen loppuu sitten lyhyeen!

   • Anonyymi

    Koko Euroopan muslimistumista on valmisteltu tekemällä krististin usko yksityisasiaksi, eli muslim saa puhua uskostaan, kristitty ei.
    Suvivirsien, enkeli laulujen kiellolla rakennetaan tyhjiötä, jonka täyttää Allah jihad laulut.
    Näin on aina käynyt kaikissa sivilisaatioissa jotka kieltävät oman perinteisen uskonnon, naurettvana ja yhteiskunnan arvot ovat sellaiset että hullujen huoneelle saatat joutua jos tunnusta että Jumala rukouksella paransi sairautesi + malli oikeuden käynnit tunnetun Päivi R oikeuteen veto koska oli siteerannut Raamattua kirjoituksissaan.

    Kristin uksko on este muslimismille ja kun valtio raivaa sen pois em. Menetelmin, tulee tyhjiö ateismi jonka tayttää kova tiukka muslimismi koko Euroopassa,
    Ensin sanoma jeesuskesta kielletään, valta kirkot tulevat niin latteiksi pelkkää synnin suvaitsemista saarnaaviksi kirkoksi, että todelliset uskovat kokoontuvat kotikokouksissa ensin avoimesti. Kirkot jää tyhjiksi, koska ihmiset ei viitsi mennä kuuntelee, "suvaitse syntiä, se on rakkautta sanomaa" ja tyhjät kirkot myydään moskeijoksi ja vuoteen 2045 viimeisetkin rajaäkarlajan Ilomantsin luterilaiset kirkot on myyty moskeijaksi.
    Kirkkoon kuuluvat siuntaan seurakunta kodeilla ja muslimit ovat silloin olleet eduskunnassa jo 15 vuotta enemmistö ja niitä jotka ei pue mustaa kaapua rangaistaan, ja niitä jotka käy uimassa miesten kanssa samalla rannalla rangaistaan, samoin kuin polkupuörällä ajoa, koska tuuli voi nostaa kaapua ja herkät paikat eli kaavun alla olevat leggingsit voi näkyä, eli naisilta kielletään uinti, pyörällä ajo ja ilman miestä tai nais seuraa ulkona liikkuminen. Tälle Globaali uskonnolle raivaa tietä meidän oma ateisti hallitus.

    Jos maamme hallitus olisi kristyjen täyttämä, silloin enkeli laulut ja oi Jeesus siunaa kotimme, raikuisivat kouluissa aamurukouksissa ja vahva Kristin usko USA ssa takaa että se ei alistu kuten Eurooppa on jo alistunut väärän profeetan (raamattu kertoo) nöyristelyyn ja peräänny omasta uskostaan, kuten ateisti Eurooppa ja suomi.


  • Anonyymi

   Eikös ikea ole ollut jo pitkään monikulttuurinen - siellä on jo muslimie rukoushuonekkin

   • Anonyymi

    Onko oikeasti? Milloin suomen Ikeat saa sellaiset?


  • Anonyymi

   Milloin suomen kauppoihin tulee Halal tarjouksia ja omat hyllyt Halal tuotteille. Kun eihän e saa olla lähelläkään sianliha tuotteita. Eikö se pidä olla ihan oma Halal lihatiski näille Mekkaan päin teurastetuille lihoille, että ne kelpaavat! Kun nämä ”maallistuneet” Islamin palvojat käyvät ostoksilla!

  • Anonyymi

   Tälläinen uutinen löytyi:
   Linköpingin IKEA on joutunut pienoisen somekohun keskelle sen jälkeen kun sosiaalisessa mediassa alkoi kiertämään kuvia IKEAN järjestäneen kauppaan erillisen rukoushuoneen.
   Kun ihmiset kyselivät IKEAlta mitä tarkoitusta tällainen rukoushuone ajaa niin IKEAsta vastattiin, että he haluavat olla avoin yritys ja ottaa huomioon kaikki asiakkaat.
   – Siksi olemme ottaneet esimerkiksi Linköpingin IKEAssa käyttöön erilliset tauko- ja rukoushuoneet. Huoneet ovat käytössä kaikille asiakkaillemme, jotka haluavat ottaa hengähdystauon, rukoilla tai vaikkapa imettää lastaan. Se on tila, jonne kuka tahansa voi mennä ja hengähtää jos on tarvetta, asiakaspalvelusta kerrottiin.
   IKEAsta kerrotaan, että rukoushuone ei ole suunnattu tai kohdennettu mitään tiettyä uskontoa kohtaan vaan se on avoin kaikille ihmisille.
   Samanlaisia rukoushuoneita on myös ainakin Västeråsissa ja Örebrossa.
   https://pt-media.org/2019/03/15/ikea-otti-kayttoon-rukoushuoneet-kaupoissaan/

   • Anonyymi

    Hehheh!? 😆

    Ja kristityt ruotsalaisetko niitä rukoushuoneita on vaatinut kauppoihin???


   • Anonyymi

    Ikeassa on jo vauvan hoito vessat erikseen, mutta muslimilla on rukous polvistuminen 5 krt. Päivässä ja suoraan sanoen epäilen ikean rakentaneen rukous huoneet heille.
    Kristityn ei tarvitse polvistua, he rukoilevat ostoksien teon välillä koko ajan kaikialla., jonossa, kahvilassa, jne.

    Ikeassa ruotsissa töissä on jo nyt ehkä 35%muslimeita, joten he tarvitsee 5 krt. Päivässä rukoushuoneen jo omalle henkilökunnalleen.

    Ikea on halutuin työpaikka muslimeille, koska siellä ei myydä alkoholipitoista parfyymi, jää esto ainetta eikä olutta, joita kunnon muslimi ei saa suskonsa mukaan nostaa hyllyyn tai ajaa autoa tai trukkia jossa em. Tuotteita on.


  • Anonyymi

   10 ave mariaa heti

  • Anonyymi

   Pitäähän muslimeille löytyä oma pyllistelypaikka...

   • Anonyymi

    Ne on niitä ”maallistuneita” Islamin palvojia varten!


  • Anonyymi

   Ruotsi on peruuttamattoman tuhon tiellä näiden kehitysmaamuslimien hyysäämisen kanssa. Tilanne pahenee vuosi vuodelta. Ja sehän tässä on ikävää, kun täällä Suomessa apinoidaan kaikki, mitä Ruotsi tekee.

  • Anonyymi

   Kalifaatista tulee puuttumaan kantaväestön kaupat kokonaan

  • Anonyymi

   Islamisaatio varmistuu.

  • Anonyymi

   Suomessa ICA:n ideologinen vastine on Tradeka, joka antaa rahallista tukea Vasemmistoliitolle ja SDP:lle, varsinkin sen valtaapitävälle vasemmalle siivelle eli Sanna Marin, Krista Kiuru jne.

   Tradekan omistamiin Resteliin ja Burker Kingiin tulee varmaan halal- lihaa.

   Burger King on amerikkalainen markkinointinimi kuten McDonalds, joten edistykselliset voimat toivovat, että Amerikka-vastaiset boikotit suunnataan vain jälkimmäisen pienyrittäjien toimintaa vastaan.
   Vähän kuten edistyksellisten vuokraprotestit yksityisiä asuntosijoittajia eikä omaa Kojamoa, ent. VVO, vastaan.

   Hienoissa ravintoloissa liha liekitetään asiakkaan nähden, joten halal-lihaa tarjottaessa elävän lampaan kaula katkaistaan asiakkaan nähden tämän seuratessa ja hurratessa vieressä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   12733
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   3141
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   2190