Aihe

USA: Korona ei lisää kuolleisuutta. Sydäntautikuolemat vähentyneet vastaavasti

Anonyymi

Amerikkalainen arvostettu John Hopkinsïn yliopisto julkaisi marraskuussa tutkimuksen, jonka mukaan koronapandemia ei ole lisännyt kuolemien määrää USA:ssa lainkaan.

Sama määrä joka nyt kirjataan koronaviruksen aiheuttamiksi kuolemiksi, on poistunut kuolintilastoista sydäntautiperäisten kuolemien osalta. Aikaisemmin kuolemat kirjattiin sydäntauteihin, Alzheimeriin, erilaisiin syöpiin, keuhkokuumeeseen ym. tauteihin.

Nyt samat kuolemat kirjataan koronakuolemiksi, mikäli potilaalla on todettu korona. Mutta vanhusikäisten kuolemien määrät eivät ole kohonneet USA:ssa lainkaan. Toisin kuin voisi luulla, kun lehdistö kertoo esim. 1993 ihmisen kuolleen koronaan yhdessä päivässä.

Hupaisinta asiassa on, että kun John Hopkinsïn yliopiston tutkimus tuli julkisuuteen, lääketeollisuus hyökkäsi heti sitä vastaan. Yliopistoa taloudellisesti tukeva lääketeollisuus väitti tutkimuksen vääristelevän totuutta.
https://www.jhunewsletter.com/article/2020/11/a-closer-look-at-u-s-deaths-due-to-covid-19

Yliopisto joutui poistamaan tutkimuksensa näkyviltä, ja sanoi syyksi sen, että tutkimuksen antamaa tietoa käytetään väärin ja harhaanjohtavasti. Anteeksipyyntönä yliopisto jätti alkuperäisen tutkimuksen edelleen PDF-versiona näkyville.

Alkuperäinen tutkimus on arkistoituna ja luettavissa täältä.
https://archive.is/DJdin

Olisi hienoa jos joku laittaisi suomennettuna tuon jonnekin luettavaksi. Suomessa on tosiaan kuollut 550 ihmistä koko pandemiakriisin aikana. Kuolemien määrät eivät ole nousseet meilläkään lainkaan.

38

88

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ""Nyt samat kuolemat kirjataan koronakuolemiksi, mikäli potilaalla on todettu korona. Mutta vanhusikäisten kuolemien määrät eivät ole kohonneet USA:ssa lainkaan.""

   Joku emeritus-proffa ihmetteli korona-hälyä suomessakin jo keväällä ja totesi, että maailmassa kuolee vuosittain näihin flunssiin ainakin 500 000 .

   Nyt juju onkin siinä, oliko kuolleella - yleensä vanhuksella ja suomessa siis kuolleiden keski-ikä 84 vuotta - korona. Jos oli, tarra persiiseen siis.

   Kun koronakuolleiden ikä oli normaalin kuoliniän luokkaa, ryhtyi Herrrliinin sanomat (HS) sepittämään asiaa niin, että "ilman koronaa vanhukset olisivat eläneet 5 pidempään"

   Herrliinin sanomien sepitys siis tarkoittaisi lyhyesti sitä, että korona vain laskee kuolleiden keski-ikää. Emeritus proffa taas oikeisto-ylen puolella hyllytettiin täysin.
   Olemme NIIDEN tiedotuksen varassa ja tiedämme, että valta-mediat on täydellisesti porrvarin hallussa ja vallassa. Se mahdollistaa sen, että totuus onkin aivan toinen.....
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16625747/korona-on-talousromahduksen-peitetarina-!

   Virus talousromahduksen peitetarinana on TÄYDELLINEN.
   HUOMATKAA, Raha ei lopu vaan sitä suolletaan EKP-pajasta, tarpeen mukaan mutta ei ihan Zimbabwen malliin, vaikka usan 600 dollarin kertakorvaus siltä näyttääkin. Ei se on siihen liian pieni. Mutta kaikki vapaa-ajantoiminta on seis, koska se ei ole pakollista eikä sitä haluta konkurssissa rahoittaa velkarahalla !!!!

   Jos usassa aidosti kuolisi 500 000 jonkun kulkutaudin seurauksena, olisi sielä päällä täysin paniikki. Koska kuolleet ovat olleet kuintekin tn. kuolevia, ei oikeastaan kukaan lotkauta asialle korvaansa...
   t. haans.sea

   • Anonyymi

    Olihan tuo hyvä kirjata corona-kuolemaksi moni jos siitä vielä maksettiinkin.
    Näitä uutisia maksuista on tullut, mene tiedä tietääkö joku paremmin. USA:ssa 1300 dollaria ja jos hengityskoneessa ollut 3900,- ja Virossa 400 euroa. Nämä on vain jostain tulleet uutisista vastaan, mutta joku voisi tietää onko todella näin ja onko muutakin vastaavaa tullut jostain tietoon.


   • Anonyymi

    Niin, eihän siinä muuta kuin että korona laskee keski-ikää?
    Laskeehan se vaikka kuolisi 50-vuotiaana. Ei ole siis mitään ongelmaa?


  • Anonyymi

   " ja suomessa siis kuolleiden keski-ikä 84 vuotta"

   Tuo numerotieto olikin jäänyt uutisvirrasta huomaamatta. Tarkistin vielä asian, ja näin tämä asia tosiaan meillä Suomessa on, Aivan normaalia vauhtia etenevää vanhuskuolleisuutta:

   "– Torstaihin 31.12. mennessä tartuntatautirekisteriin on kertynyt
   tietoa 537 kuolleesta ja näistä on saatavilla tarkempia tietoja.
   Kuolleiden mediaani-ikä on 84 vuotta.
   – Kuolleista, joista tällä hetkellä on saatavilla tarkempia terveystietoja,
   valtaosalla (yli 95 prosenttia) oli yksi tai useita pitkäaikaissairauksia.
   – Koronavirusepidemia ei ole lisännyt kokonaiskuolleisuutta Suomessa. "
   https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tilannekatsaus-koronaviruksesta

   Mitään vanhuusikäisten normaalia kuolleisuutta suurempaa katastrofia ei tosiaan ole tapahtunut, ei Suomessa eikä USA:ssa.

   Jotakin tästä koronahässäkästä lopulta jäänee jollekin käteen. Ainakin rokotefirmat ovat keränneet kymmenien miljardien edestä voittoja itselleen.

  • Anonyymi

   Sama on Ruotsin kanssa, jääkö jopa viime vuosi alle keskitason kuolleisuudessa.

   Massahysteriassa jaetaan vääränlaista tietoa.

   Pitää olla itse aktiivinen ja lukea rivien välistä.

   Luulisi noitten lehtien ja tv:n häpeävän silmät päästään, kun ovat parjanneet ja kalunneet Ruotsia tavan takaa. Heillä oli ihan viisas suunta vaikka painostusta on ollut. Meidän matkakohteemme, muista meni maku pitkäksi aikaa.

   • Anonyymi

    Eihän Ruotsin viime vuoden kuolinlukuja ole edes julkaistu. Tai tarkemmin, luvuista puuttuu kokonaan joulukuun kuolinluvut vielä, ne on vasta tulossa tilastoihin. Täälläkin on moneen kertaan annettu Ruotsin lukuja, vaikka niistä puuttuu kokonaan yhtenä kuukautena kuolleet. Käytännössä tuo tarkoittaa, että lukuun pitäisi lisätä ainakin 8000 kuollutta. Luultavimmin jopa 10000 kuollutta, koska kuolleisuus on muutenkin korkeampaa joulukuussa myös normivuotena.


   • Anonyymi

    Ja Ruotsin talous on kärsinyt jopa Suomea pahemmin. Eli Ruotsissa on kuollut enemmän JA talous on silti kärsinyt pahasti. Ruotsi ei säästynyt ongelmilta.


   • Anonyymi

    "Sama on Ruotsin kanssa, jääkö jopa viime vuosi alle keskitason kuolleisuudessa.

    Massahysteriassa jaetaan vääränlaista tietoa."

    -Sinä jaat väärää tietoa ja käytät esimerkkinä agendaasi sopivaa ja hyvin valikoitua tietoa. Maailmanlaajuinen totuus kun on ihan toinen.

    Miksi ?


  • Anonyymi

   Tilastojen mukaan kuolemat Usassa olivat jo marraskuun alkuun kasvaneet peräti 340 000 Usassa.

  • Anonyymi

   Britanniassa kuolleisuus oli maaliskuun 10.päivän ja toukokuun 10.päivän välillä 2020 peräti 65 000 suurempi kuin samaan aikaan keskimäärin v 2015-19.

   USA:ssa kuolleisuus kasvoi maaliskuusta joulukuun viimeiselle viikolle lähes 500 00:llä.

  • Anonyymi

   Ilkeästi sanoen, jos ei ole sotaa vauhdittamassa niin onneksi on viiruksia.

  • Anonyymi

   Olen yrittänyt löytää tilastoja Suomesta, missä verrattasiin kuolleiden määrää aiempiin vuosiin esim. kuukausien jaksoilla, mutta jostain syystä ei ole löytynyt vuodelta 2020. Olisiko niin, että tilastotietoa ei ole haluttu julkaista?

  • Anonyymi

   suomalaisten lääkäreiden osaamisen tason ollessa tällä hetkellä
   tasolla rotta ja silmärähmä

   tää tilanne on kamala, järkyttävä, hirvittävä

   suomalaiset lääkärit ovat lahjottuja sosiopaatteja

   • Anonyymi

    "suomalaisten lääkäreiden osaamisen tason ollessa tällä hetkellä
    tasolla rotta ja silmärähmä"

    -Ja yksi vilkaisu maailman koronakarttaa kertoo sen, että Covid-19 tilanne Suomessa on yksi parhaita maailmassa.

    Jotain on siis tehty hyvin oikein.


  • Anonyymi

   >>>Ilkeästi sanoen, jos ei ole sotaa vauhdittamassa niin onneksi on viiruksia.

   Ja vielä ilkeämmin totuuksia laukoakseni, jos kysymys ei olisi talousjärjestelmän romahduksesta, olisi myös toinen skenaario mahdollista.

   Sellainen olisi ympäristökatastrofi, jossa " hyväksytty" kasvinsuojeluaine paljastuukin supermyrkyksi, joka kiihdyttää vanhusten kuolemia mekanismilla tai toisella.
   Tämä olisi sen luokan uutispommi, joka eliitin olisi pakko salata ja vaieta, koska se aiheuttaisi väestössä valtaisaa paniikkia, poliittisia seurauksia ja jopa mellakoita.

   Olisi pikaisesti keksittävä tehokas veruke, jotta todellinen syy ei paljastuisi, koska seuraukset eliitille olisivat, kuten edellä mainittua, todella mittavat ja vakavat. Vertaa Hullunlehmäntauti, se oli kovan luokan juttu, mutta se havaittiin ruokamanipuloinnin aivan alkuvaiheessa, koska kuka tahansa saattoi nähdä, etteivät vapisevat elukat enää pysy edes tolpillaan.

   Hyvät lukijat, tuollainen toimintatapa (totuuden vaikeneminen, salailu) on nykyään "tutkimus"-maailmassa täysin normaalia. Pelkästään ilmastonmuutoksenkin osalta, vaikka kaikki näkevät sen.

   t. haans.sea

   • Anonyymi

    "Ja vielä ilkeämmin totuuksia laukoakseni,"

    -Käyttämäsi termi "eliitti" vie sepustukseltasi kaiken uskottavuuden.


  • Anonyymi

   Yhtä kummallista on se "joulupukin levittämä korona" joka tappoi viikossa 26 vanhusta samassa hoitotalossa!?
   Jos on hiiiirrrveä epidemia menossa niin miksi ei joulupukkia testattu tai jätetty kutsumatta? Tai miten sen tarttuvuus tappaa noin monta VIIKOSSA?

   Jos tuo on totta niin kuulostaa enemmän tahalliselta eliminoillista tai jopa teloitukselta.

   • Anonyymi

    "Yhtä kummallista on se "joulupukin levittämä korona" joka tappoi viikossa 26 vanhusta samassa hoitotalossa!?"

    -Eihän tappanut, miksi vääristelet laajasti uutisoitua tapahtumaa?

    Lisäksi totuudessa pysyäksemme:
    "Tartunnan lähdettä ei ole terveysviranomaisen mukaan kyetty selvittämään varmuudella"

    Eipä siinä mitää kummaa ollutkaan, sitten kun vaivautuu selvittämään asian faktat eikä taivuttele totuutta itselle sopivaksi.


  • Anonyymi

   USA:n selvityksiin ei voi enää luottaa. Enimmäkseen humpuukia suoltavat sieltä.
   Koko maan uskottavuus on mennyt koronan ja vaalien vuoksi.
   Kun sössitään kaikki, niin ei sellaisella ole luottoa.

   • Anonyymi

    Ja YLE on kompannut.
    Tämä on ollut historian ensimmäinen ikinä, kausi kun media ei ole arvostanut suurvallan PRESIDENTTIÄ presidenttinä.

    Äärimmäisen noloa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja YLE on kompannut.
    Tämä on ollut historian ensimmäinen ikinä, kausi kun media ei ole arvostanut suurvallan PRESIDENTTIÄ presidenttinä.

    Äärimmäisen noloa.

    Trumpilla voi kohta puntit tutista:

    "As the anniversary approached, a number of senior Iranian officials said the killers of Soleimani, including US President Donald Trump, would not escape justice. President Hassan Rouhani predicted that Trump’s fate would be akin to that of Saddam Hussein, and celebrated the end of his presidency, saying he was going to the “dustbin of history.”"

    Trumphan on tosiaisallisesti kansainvälinen terroristi juuri siinä impperialistin merkityksessäkin...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Trumpilla voi kohta puntit tutista:

    "As the anniversary approached, a number of senior Iranian officials said the killers of Soleimani, including US President Donald Trump, would not escape justice. President Hassan Rouhani predicted that Trump’s fate would be akin to that of Saddam Hussein, and celebrated the end of his presidency, saying he was going to the “dustbin of history.”"

    Trumphan on tosiaisallisesti kansainvälinen terroristi juuri siinä impperialistin merkityksessäkin...

    Näin on jos muslimi terroristeilta tai punikeilta kysytään.


  • Anonyymi

   Amerikassa vuonna 2019 kuoli 2.852.590 ihmistä, ja ennakkoarviot arvelevet tämän vuoden kuolleiden määrän olevan 3.1 ,miljoonaa. Lisäystä olisi siis 247.000 kuolleen verran.

   Minun arveluni on, että alkavana 2021 vuotena amerikkalaisia kuolleita on noin 240.000 henkeä vähemmän kuin oli 2019 vertailuvuotena. Perusteluna se, että heikossa kunnossa olevaa väkeä kuoli jo 2020 vuotena normaalia enemmän pois. Terveemmät jäivät jäljelle, ja he potkuttelevat vielä 2021 vuodesta läpi elossa.

   Tänä vuonna kuitenkin alkoivat korona-rokotukset. Nähtävissä oleva kuolemien väheneminen tullaan laittamaan yksinomaan korona-rokotuksen ansioksi, mitä se ei kuitenkaan ole.

   • Anonyymi

    "Minun arveluni on, että alkavana 2021 vuotena amerikkalaisia kuolleita on noin 240.000 henkeä vähemmän"

    -Olisi asiallista jättää arvioiden teko sellaisille henkilöille, joilla on kapasiteettia siihen. Sinulla ei näytä olevan.


  • Anonyymi

   """Yhtä kummallista on se "joulupukin levittämä korona" joka tappoi viikossa 26 vanhusta samassa hoitotalossa!?
   Jos on hiiiirrrveä epidemia menossa niin miksi ei joulupukkia testattu tai jätetty kutsumatta? """

   Olen useasti sanonut, että jos kyseessä ei ole talous-romahdus ja sen suunnitelmallinen peittely "viruksella", niin

   ..toinen vaihtoehto on EKO-katastrofin tai vastaavan ihmisen aiheuttaman tekosen suunnitelmallinen pimittely. Kun kokonaiskuolleisuus ei kuitenkaan ole juurikaan noussut, tästä voisi olla kyse.

   Olisiko se järkyttävä MEDIKALISAATIO, jossa vanhuksille syötetään kymmenittäin pillereitä päivässä (lääketehtaiden bisnestä pyörittämässä) jotta nämä eläisivät pidempään mutta nyt sitten pillerikomplikaatiot niittaavatkin porukkaa oikein kunnolla.
   MUISTAKAA: Vanhukset on tänään valjastettu BISNEKSEN välineiksi !!! Oikein Pörssibisneksen nappuloiksi. Kapitalistit kärkkyvät vanhusten rahoja.

   Onko Sanna marin ja tyttöhallitus syöttämässä suomalaisille totaalista pajunköyttä kapitalistien metkujen peittelemiseksi ??????

   t. haans.sea

   • Anonyymi

    "Onko Sanna marin ja tyttöhallitus syöttämässä suomalaisille totaalista pajunköyttä "

    Ei ole. Ota asioista selvää muualta kuin foliohattusivustoilta.


  • Anonyymi

   Ennakkotietojen mukaan viime vuoden maaliskuun alusta lähtien on USA:ssa kuollut noin 500 000 ihmistä enemmän kuin keskimäärin 2015-2019 ja yli 400 000 enemmän mitä ennakoitiin ennen pandemiaa vuoden 2020 kuolleisuudeksi.

  • Anonyymi

   Ennen kuin leipoo läpiä päähänsä löysillä jan paikkansa pitämättömillä väitteillä olisi asiallista ja helppoa tarkistaa asioiden oikea laita. Googleta vaikka "Excess mortality USA"

   Jos kohtaat ongelmia grafiikoiden tulkitsemisen kanssa niin autan mielelläni.

  • Anonyymi

   Ennen kuin leipoo läpiä päähänsä löysillä ja paikkansa pitämättömillä väitteillä olisi asiallista ja helppoa tarkistaa asioiden oikea laita. Googleta vaikka "Excess mortality USA"

   Jos kohtaat ongelmia grafiikoiden tulkitsemisen kanssa niin autan mielelläni. Ps. tsekka punainen ja kaikkien muiden käyrien yläpuolella liihoitteleva vuotta 2020, kuvaava kuololeisuuskäyrä. Selitäpä se...

   https://ourworldindata.org/grapher/excess-mortality-raw-death-count?tab=chart&stackMode=absolute&region=World

  • Anonyymi

   > -Olisi asiallista jättää arvioiden teko sellaisille henkilöille, joilla
   > on kapasiteettia siihen. Sinulla ei näytä olevan.

   Pitäiskö saman tien jättää ja rajoittaa kaikenlaisten mielipiteiden esittäminenkin vain sellaisten henkilöiden tehtäväksi, joilla on siihen riittävä tiedollinen kapasiteetti olemassa?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tämä Koronakriisi, perustuen kaikkeen, mitä tiedämme siitä tänään, tulee uudelleen nimetä koronaskandaaliksi ja ne, jotka ovat siitä vastuussa, tulee rangaista ja haastaa oikeuteen kansalaisiin kohdistuvasta vahingosta, poliittisella tasolla, kaikki mahdollinen pitää tehdä varmistaaksemme, että kukaan ei voi olla sellaisessa valta-asemassa pettääkseen ihmiskuntaa, tai manipuloida meitä korruptoituneiden agendojensa saavuttamiseksi.

   Ja tästä syystä, aion nyt selittää teille miten, ja missä Kansainvälinen Lakimiesten verkosto aikoo esittääsuurimman oikeudenloukkauksen, petoksellisen Koronaskandaalin, joka on samaan aikaan paljastunut mahdollisesti suurimmaksi rikokseksi ihmisyyttä vastaan.
   Rikos ihmisyyttä vastaan määritettiin ensimmäisen kerran Nurnbergin oikeudenkäynnissä toisen maailmansodan jälkeen, kun käsiteltiin kolmannen valtakunnan suurimpien sotarikollisten rikoksia. "Rikokset ihmisyyttä vastaan" ovat tänäpäivänä säädelty Kansaainvälisen rikoslain artikla 7:ssä.

  • Anonyymi

   "Kuolemien määrät eivät ole nousseet meilläkään lainkaan."

   Johtuu siitä, ettei Covid-19 pandemia sanan varsinaisessa merkityksssä ole (toivottavasti) vielä edes alkanut, joten on täydellisen luonnollista ettei lisäkuolemia myös esiinny. Paremminkin päin vastoin, eristäytyminen, kasvomaskit, etätyöt ja korostunut käsihygienia on vähentänyt muiden tarttuvien tautien esiintymistä.

   Onkin hiukan hölmöä käyttää Suomen lukuja perusteena koronan kuolleisuutta pohtiessaaan.

   Muualla maailmassa sen sijaan lisäkuolleisuus on ollut karmaisevaa ja lisäkuolleisuutta on yllättäen esiintynyt eniten koronan pahiten kurittamilla alueilla.

   "Deaths in 2020 are above average for almost every age group compared to 2015-2019, according to preliminary data from the CDC."

  • Anonyymi

   Briand’s study should not be used exclusively in understanding the impact of COVID-19, but should be taken in context with the countless other data published by Hopkins, the World Health Organization and the Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

   GK:
   Briandin tutkimusta ei pidä käyttää yksinomaan COVID-19: n vaikutusten ymmärtämiseen, vaan se on otettava huomioon lukemattomien muiden Hopkinsin, Maailman terveysjärjestön ja tautien torjunnan ja ennaltaehkäisyn keskusten (CDC) julkaisemien tietojen yhteydessä.
   - - - - - - -

   Avaus on kouluesimerkki tieteellisen tutkimuksen irrottamisesta suuremmasta kokonisuudesta ja käyttämisestä oman agendan harhaanjohtavaan pönkittämiseen.

  • Anonyymi

   Turhoo höyhötystä siis kaikki, urpot sulkivat Uudenmaan liikenteenkin useiksi päiviksi?🙊🙉🙈

  • Anonyymi

   "Amerikkalainen arvostettu John Hopkinsïn yliopisto julkaisi marraskuussa tutkimuksen, jonka mukaan koronapandemia ei ole lisännyt kuolemien määrää USA:ssa lainkaan. "

   -Jostain syystä kuitenkin puolisen miljoonaa ihmistä yli viimeisen kymmenen vuoden keskiarvon on USA:ssa menehtynyt vuonna 2020.

   Google: "excess mortality USA"

  • Anonyymi

   1. Keksi ja patentoi Coronavirus, COVID-19
   2. Valmista sille rokote, terästettynä nanoteknologialla, RFID seurantasirulla, älypölyllä yms. joilla kommunikoidaan uuden 5G verkon kautta. Näin rokotteen ottajaa voidaan seurata realiaikaisesti, kaikista muista ominaisuuksista nyt puhumattakaan.
   3. Maksa lobbareillesi 100.000:- euroa ennakkoon laaditun listan mukaan
   4. Laske virus liikkeelle ja levitä valtavalhemedian kautta paniikkia
   5. Pistä maailma kiinni ja aiheuta maailmanlaajuinen korkurssiaalto
   6. Odota että ihmiset on pakotettu lainaamaan rahaa kamuiltasi selviytyäkseen arkipäivästä
   7. Osta kaikki kaatuneet ja maksuvaikeuksiin joutunee merkittävät yritykset halvalla
   8. Laske vuoden lopussa rokotteesi myyntiin
   9. Naura koko matka pankkiisi

   Älä yritä suojautua Coronalta, se ei ole mahdollista...
   Yritä vain tajuta totuus...
   Ei ole mitään Corona pandemiaa...

  • Anonyymi

   Kuka tuntee henkilkökohtaisesti jonkun Covid-19 sairastuneen?

   Minä en tunne yhtäkään, merkillinen plandemia tosiaan, kun sen voi sairastaakin ilman oireita :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   487
   5651
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   95
   5548
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4819