Aihe

Kreml kiristää toisinajattelun ruuveja

Anonyymi

Venäjä on vahvistanut laajoja uusia rajoituksia poliittisille protesteille, sosiaaliselle medialle ja "ulkomaisille agenteille".

Muutaman päivän aikana joulukuun lopulla valtionduuma hyväksyi useita lakiesityksiä, joissa otetaan käyttöön laajoja uusia rajoituksia poliittisille protesteille, laillistetaan sosiaalisen median sensuuri ja sementoidaan laajat uudet suuntaviivat, joiden mukaan hallitus voi nimetä henkilöitä "ulkomaisiksi agenteiksi". Presidentti Vladimir Putin on jo allekirjoittanut ne.

Monille Venäjän poliittisen näyttämön tarkkailijoille uusi lainsäädäntö , joka tulee oppositioaktivisti Alexei Navalnyn elokuun myrkytyksen jälkeen, merkitsee Venäjän autoritaarisen järjestelmän voimakasta kovenemista ennen syksyn parlamenttivaaleja.....

Jatkuvasti kovenevat lait tarkoittavat että KANSA on koko ajan yhä enemmän valtiota vastaan.
Venäjällä vallankumous ei olisi ensimmäinen, tuskin viimeinenkään .

16

51

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Popcornit valmiiksi ja nauttimaan .......

  • Anonyymi

   Peukkuruuvit kaivettu KGB:n jäämistöstä.
   Stay tuned.

  • Anonyymi

   Lännessä sensuroi fb, twitter ja muut somealustat viestintää itse lännen arvojen mukaiseksi ja Venäjän uudistus on saman tapainen vale uutisten levityksen rajoittamiseksi somessa.

   • Anonyymi

    Kaikkialta kuului kaamea rapsutus --- Ja tauti LEVIÄÄÄ!!


   • Anonyymi

    Totuudet eivät ole Venäjän hallinnolle mieleisiä


  • Anonyymi

   Aloitus oli vallitsevasta tilasta Suomessa, sensuurin lisäksi kaikkinaiset rajoittamiset pukkaavat päälle.
   Koronan varjolla rajoitetaan jatkuvasti lisää ja tarjoillaan lääkkeeksi rokotetta, josta kukaan ei oikeastaan tiedä mitään, paitsi pari hoitajaa, jotka kuolivat hetimiten kättelyssä.
   Aion hakea Venäläisen Sputnik rokotteen, jos näyttää siltä, että rokotteella aletaan rajoittamaan totaalisesti menemisiä ja tulemisia.

  • Anonyymi

   ...kaikkialta kuului vain kaamea rapsutus --- Ja tauti LEVIÄÄÄ!!

   ...RAA-RAA-RAPSUTIN...

  • Anonyymi

   Nyt USA:ssa menee hyvin!

   ...kaikkialta kuului vain kaamea rapsutus --- Ja tauti LEVIÄÄÄ!!

   ...RAA-RAA-RAPSUTIN...

  • Anonyymi

   Yhä vain paranee!!!

  • Anonyymi

   Lännessä yritetään suitsia valeuutisia. Venäjällä totuuksia, ja paljastuksia rikoksista. Siinä se suuri ero lännen ja Venäjän toimintakulttuurissa.

   • Anonyymi

    Länsi sensuroi itselleen epämiellyttävät totuudet mediassa


  • Anonyymi

   Venäjä on koko ajan Naton uhkaama. On aivan luonnollista, että valtio modernisoi lainsäädäntöään ulkomaista uhkaa vastaan.

  • Anonyymi

   Venäjällä on vasenkätiset peukaloruuvit käytössä.

   • Anonyymi

    Ei ole vaan ainostaan NATO käyttää noita keskiaikaisia inkvisaattorien kidutusvälineitä


  • Anonyymi

   Minusta aika outoa että vaikka miliisi ja Putin vie (länsimedian mukaan) näitä "toisinajattelijoita" datzan taa ja ampuu niin aina tuhansia hallinnon kritisoijia löytyy. Viime viikon Iltis raportoi että siniset alushousut loppu ja lisää on jo tilattu eri toimituskanavia pitkin. Eräskin mies oli paljain perspäin FSB edessä vaatimassa uusia sinisiä housuja. Siis tuhansia hallinnon arvostelijoita...? Onko uutiset kaltoinpidosta ankkoja vai onko venäläinen näin kovapäinen?

   • Anonyymi

    Venäjällä varmasti sattuu ja tapahtuu mutta länsimedia uutisioi vain niistä "asioista" jonka ajattelevat vaikuttavan Putinin asemaan negatiivisesti. Navan tapauksessa on kysymys vain Navan aloittaman tapahtuma ketjun jatkamisesta navalaisten toimesta olipa tapahtumat totta tai ei


  Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   432
   5037
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   129
   2087