Aihe

Tekstistä päätellen

Anonyymi

Kirjoitteleekohan tälle palstalle ainuttakaan alle kolmikymppistä henkilöä? Jos voisi jonkin arvion heittää niin ikähaarukka saattaisi olla 35-70 vuotta.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tiedä vaikka tänne jo kirjoittelisi tekoäly.

  • Tarkoitatko että ne alle 30-v. olisi jotenkin viisaampia?

   Minä kyllä veikkaan että tyhmyri-salkkareista suurin osa on hyvinkin nuoria, täysin vailla elämänkokemuksen suomaa kykyä arvioida asioiden reaalisuutta.

   Vanhuus ja viisaus, nuoruus ja tyhmyys ja ns. kapinointi.

   • Anonyymi

    Itsepintaisesta inttämisestä päätellen salaliittopellet ovat enemmänkin vanhoja jääriä jotka haraavat aina jotain vastaan. Saadakseen sen kiukuttelutyydytyksen pitää löytää jokin asia mistä harata ja ilmiselvä todellisuus on hyvä asia vastaan harattavaksi.


  • Anonyymi

   Veikkaisin että raamatun tutkiminen ja maan väittäminen keskiaikaisesti olevan litteä ei ole muodikkaita asioita nuorison keskuudessa. Litteämaa oli in ehkä joskus inkvisition aikaan 500-vuotta sitten. Mutta ne ajat ei onneksi koskaan enää palaa.

   • Se on sellaista kevennystä ilmeisesti. Että enhän minä nyt salkkari tosissaan. Vaan leikisti vaan inkutan. Kun se virkkaria niin ärsyttää. Kun sanoo että ompi maa lättänä ja Kuussa ei ole käyty. Huumoria oikein.

    Tällä tosin yrittivät piilottaa sen tosiasian, että ovat aidosti tietämättömiä, ja nielevät kaiken trumppilaisen sonnan ja pseudolääketieteellisen humpuukin, juurikin ne samat ihmiset.


   • Se tämän palstan tyypillinen salkkaripersoonallisuus on sellainen peruskoulun yläasteen tuolinkeikuttelija. Mikä ei riisu takkia luokkahuoneessakaan. Tuskin pipoakaan. Tulitikku on suussa. Sitä puree. Vetelästi makaa pulpetin päällä. Esittää välihuutoja.

    Pyrkii olemaan oikea huumorimies varsinkin luokan tyttöjen silmissä. Näin vaikutusta tekemään.


   • Anonyymi

    Oikeesti?

    Inkvisitio ei todellakaan ottanut kantaa onko Maa pallo vai litteä.

    Kukaan ei silloin väittänyt maata Litteäksi.

    Kiistelivät siitä mitenkä Maapallo käyttäytyy avaruudessa (joka siis sekin ymmärrettiin olevaksi); keskusteltiin onko Maapallo se maailman keskus, vai kiertääkö Maapallo Aurinkoa.

    Inkvisitio oli sen kannalla että kaikki kiertää - MAAPALLOA.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   12515
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   181
   11120
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   245
   7626
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   18
   5052
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   191
   3075