nyt nähdään USAn tilanteessa mitä Trump uskovat ovatovat ovat

Anonyymi

Sairaan ja hullun pressan kannattajat vaarallisia. Näkyy se täälläkin trumppoilaisissa

46

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tästä nähdään mitä persuus on

    • Anonyymi

      Jeesus näytti olevan - ainakin plakaateissa - mukana Capitolia valtaamassa. Trump ja kumppanit ovat lietsoneet väkivaltaa kuukausikaupalla. Tässä seuraus. Naista ammuttu rintaan, hän on kriittisessä tilassa. Moni loukkaantunut.

      Aseistettuja mielenosoittajia tunkeutuu rikotuista ikkunoista Capitoliin sisälle. Senaattorit ja kongressin jäsenet makaavat lattialla ja ovea vartioivat aseistetut vartijat. Mielenosoittajat kävelevät edustajien toimistoissa. Kansalliskaarti matkalla Washingtoniin. Toivottavasti edes muutama republikaaniedustaja miettii, millaista hirviötä tuli pokkuroitua.

      Trump käski toisesta suupielestä mellakoijia menemään kotiin, mutta toisesta suupielestä hän heitti bensaa liekkeihin. Varsinainen laki- ja järjestys presidentti.

      • Anonyymi

        Kuka tuota Trumpia yllyttää, vähän haiskahtaa tuo touhu.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kuka tuota Trumpia yllyttää, vähän haiskahtaa tuo touhu.

        Trumpin pään sisällä oleva Pyhä Henki häntä yllyttää.
        Äärikristityt kutsuvat sitä yllyttäjää Jeesukseksi.


      • Trumpilta pakkopäätös.
        Ei ollut muuta vaihtoehtoa.
        Pupu meni pöksyyn ennen kuin vallankumous eteni ja hän tajusi tulevansa välittömästi pidätetyksi, mikäli vallankumous olisi tyrehtynyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka tuota Trumpia yllyttää, vähän haiskahtaa tuo touhu.

        Trumpilla on aina ollut yllyttäjiä. Hän liikkui 70-80 luvuilla härskin asianajajansa Roy Cohnin kanssa, joka oli tunnettu mm. McGarthyn ajan kommunistijahdeista. Cohnilla oli Trumpin lisäksi useita mafiapomoja asiakkainaan. Mafia oli rakennusbisneksessä, joten kontaktit olivat hyödyllisiä. Trump ihaili Cohnia, joka vahvisti Trumpissa samoja mafioso-taipumuksia, joista olemme saaneet nähdä vilauksen.

        Nykyään häntä on yllyttänyt ehkä eniten Rudy Giuliani. Hän oli 70-80-luvuilla New Yorkin yleinen syyttäjä ja myöhemmin osavaltion oikeusministeri, joka syytti mafiosoja. Jotain niistä ympyröistä tarttui, sillä pormestarina hän käyttäytyi jo itsekin kuin mafioso. Olivat kamuja jo silloin Trumpin kanssa. Giuliani on yllyttänyt Trumpia sekä virkasyytteeseen johtaneessa Ukrainan tapauksessa, että myös vaalivilppivalheen ja kapinan levittämisessä,

        Steve Bannon, äärioikeiston kannattaja ja populisti, joka on sanonut haluavansa hajottaa liittovaltion sekä republikaanipuolueen. Sen lisäksi hän pyrkii edistämään globaalia populismia. Hän lyöttäytyi Trumpin kylkeen ja näki mahdollisuutensa toteuttaa pyrkimyksiään hänen kauttaan. Sittemmin hän totesi, että Valkoisen talon ulkopuolella on helpompi toimia Trumpin ja hänen yhteisten intressien puolesta.

        Sano minulle kenen kanssa seurustelet, jne......


    • Anonyymi

      Mikä on trumppoilaisi?

      • Anonyymi

        Trumppilaisia kulta


    • Anonyymi

      Sauli Niinistö kommentoi USA:n vallankaappausyritystä: "Demokratian painajainen"

    • Anonyymi

      Trum puhui kannattajilleen: "En tunnusta tappiotani koskaan, koska voitin vaalit ylivoimalisesti"

      • Anonyymi

        Sotamies Svejk kirjassa yks hullu sanos että : Tämän maapallon sisällä on vielä yksi isompi maapallo !


    • Anonyymi

      Suomalainen luterilaisuus on perinteisesti suhtautunut kalvinistiseen teologiaan epäluuloisesti aina Ruotsin vallan ajoilta lähtien. Professori Risto Saarisen mukaan tämä seikka käy ilmi muun muassa siinä, että Suomen evankelis-luterilainen kirkko ei ole halunnut liittyä Euroopan protestanttisten kirkkojen yhteisöön allekirjoittamalla niin kutsutun Leuenbergin konkordian.[5] Asiakirjassa todetaan, että luterilaisten ja reformoitujen kirkkojen toisilleen asettamat vanhat oppituomiot ovat nykypäivänä perusteettomia.

      • Anonyymi

        Lainattua tekstiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lainattua tekstiä.

        Lisää lainattua.

        Leuenbergin konkordia on vuonna 1973 laadittu luterilaisten ja reformoitujen kirkkojen välinen kirkon oppia koskeva sopimus. Sopimuksen ovat allekirjoittaneen lähes kaikki suuret Manner-Euroopan luterilaiset ja reformoidut kirkot.

        Konkordian mukaan sen allekirjoittajat ovat päässeet yhteisymmärrykseen evankeliumin sisällöstä. Sopimuksen tekstissä kuvataan yhteisymmärrys vanhurskauttamisopissa, kristologiassa, sanan teologiassa, kasteessa ja ehtoollisessa.

        Lisäksi sopimuksessa mainitaan, että osapuolten tunnustuskirjoissaan antamat oppituomiot ehtoollisesta, kristologiasta ja predestinaatiosta eivät enää koske nykyisiä kirkkoja.

        Näillä perusteilla syntyy sopimuksen mukaan jäsenkirkkojen välille kirkollinen yhteys. Tämän on käytännössä ymmärretty tarkoittavan alttarin ja saarnatuolin yhteyttä: kirkon hyväksyvät toisessa kirkossa toimitetun kasteen, kirkkojen jäsenet ovat tervetulleita jäsenkirkon ehtoolliselle ja kirkkojen saarnaviran haltijat voivat saarnata toinen toisensa kirkossa.

        Pohjoismaiden luterilaiset kirkot, mm. Suomen evankelis-luterilainen kirkko, eivät ole allekirjoittaneet konkordiaa. Sopimus on nähty teologisesti ongelmalliseksi mm. siihen sisältyvän sanan teologiaan perustuvan metodin johdosta.

        ST


    • Anonyymi

      Trump on presbyteeri. Eikö heidän oppi-sänsä ole Calvin?


      ST

      • Luther on heidänkin oppi-isänsä ja niin se on helluntailaisillakin.

        Lutherin Raamattua lukee presbyteerit ja helluntailaiset.
        Myös Raamattu Kansalle-väännös on tehty Evl-kirkon 1992-käännöksen pohjalta.


      • Anonyymi
        Pe.ku kirjoitti:

        Luther on heidänkin oppi-isänsä ja niin se on helluntailaisillakin.

        Lutherin Raamattua lukee presbyteerit ja helluntailaiset.
        Myös Raamattu Kansalle-väännös on tehty Evl-kirkon 1992-käännöksen pohjalta.

        Piti guuglettaa. Luin että Jean Calvin olisi presbyteerien oppi-isä.
        Reformoidut kirkot ja luterilainen kirkolla on ollut opillisia erimielisyyksiä.

        Reformoidulla (Presbyteereilla) on Jean Calvin ja luterilaisilla Lutherin Martti.

        ST


    • Anonyymi

      Tää Trumpi on seinähullu, vainoharhainen, todellisuus ja harhojen raja häilyy jne. Jätkä haukku omat konnattajansa kun ne pysty hommaaman hänelle "varastettuja" ääniä, Tuo jatkuva varkaikaiksi haukkuminen skitsofreniassa yleinen piirre. Trumppi hoitoon tai häkkiin, eikä se tuossa hulinassa ole kovin kaukana.

    • Anonyymi

      Matt.12:25 Mutta hän tiesi heidän ajatuksensa ja sanoi heille: Jokainen valtakunta, joka riitautuu itsensä kanssa, joutuu autioksi, eikä mikään kaupunki tai talo, joka riitautuu itsensä kanssa, pysy pystyssä. Ps.132:2. Mark.3:24-26 Ja jos jokin valtakunta riitautuu itsensä kanssa, ei se valtakunta voi pysyä pystyssä. Ja jos jokin talo riitautuu itsensä kanssa, ei se talo voi pysyä pystyssä. Ja jos saatana nousee itseänsä vastaan ja riitautuu itsensä kanssa, ei hän voi pysyä, vaan hänen loppunsa on tullut. Luuk.11:17 Mutta hän tiesi heidän ajatuksensa ja sanoi heille: Jokainen valtakunta, joka riitautuu itsensä kanssa, joutuu autioksi, ja talo kaatuu talon päälle. Luuk.12:52-53 Sillä tästedes riitautuu viisi samassa talossa keskenään, kolme joutuu riitaan kahta vastaan ja kaksi kolmea vastaan, isä poikaansa vastaan ja poika isäänsä vastaan, äiti tytärtänsä vastaan ja tytär äitiänsä vastaan, anoppi miniäänsä vastaan, ja miniä anoppiansa vastaan.

    • Anonyymi

      Luuk.12:51 Luuletteko, että minä olen tullut tuomaan rauhaa maan päälle? Ei, sanon minä teille, vaan eripuraisuutta. Matt.10:34 Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan rauhaa maan päälle; en ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan.

      • Anonyymi

        Se keskitysleirivartija hyväksyy Trumpin vallankaappauksen


    • Anonyymi

      Sananl.10:4-5 Köyhtyy, joka laiskasti kättä käyttää, mutta ahkeran käsi rikastuttaa. Taitava poika kokoaa kesällä, kunnoton poika elonaikana nukkuu. Sananl.6:6-10. Jer.48:10 Kirottu olkoon se, joka Herran työn laiskasti tekee, kirottu olkoon se, joka pidättää miekkansa verestä.

    • Anonyymi

      Joe Biden on sitä vastoin roomalaiskatolinen.

      ST

    • Anonyymi

      2Moos.21:23-25 Mutta jos vahinko tapahtuu, niin antakoon henki hengestä, silmä silmästä, hammas hampaasta, kasi kädestä, jalka jalasta, palovamma palovammasta, haava haavasta, mustelma mustelmasta. 3Moos.24:19-20 Ja joka tuottaa lähimmäisellensä vamman, sille tehtäköön, niinkuin hänkin on tehnyt; ruhje ruhjeesta, silmä silmästä, hammas hampaasta; saman vamman, jonka hän on tuottanut, saakoon hän itsekin. 5Moos.19:21 Älä sääli häntä: henki hengestä, sillä silmästä, hammas hampaasta, käsi kädestä, jalka jalasta. Matt.5:38 Te olette kuulleet sanotuksi: Silmä silmästä, ja hammas hampaasta.

    • Anonyymi

      IL Washingtonissa: Trum uhosi "pysäyttävänsä varkauden", kannattajat riehaantuivat- niin kaikki alkoi.

    • Anonyymi

      Eiköhän se nyt ole koko Trumpin kauden ajan ollut ihan selvää, ettei tämä mies ainakaan Kristuksen nimeä kirkasta, vaan päinvastoin vetää lokaan hänen nimeään. Samaa voi sanoa kaikista niistä, jotka Capitolin mielenosoituksessa kantoivat kylttejä, ja joissa mainittiin Jeesuksenkin nimi.

      Jos Herra Trumpia johonkin tarvitsee ja käyttää, niin raamatun profetioiden täytäntöönpanon välikappaleena. Näin itse uskon.

    • Anonyymi

      Olisin vain yksi pyyntö
      Minä toivon että yksikään Trumpia fanittava uskovainen ei ikinä enää minulle Tule puhumaan yhtään mitään

      • Toivotaan, että heidän silmänsä vihdoin avautuisivat palvomansa pikkuantikristuksen todellisuudesta.


    • Anonyymi

      Jos Trump syrjäytetään, ei ehdi antaa itselleen syytesuojaa ja armahtaa itseään rikoksista, on ehkä mahdollista että joutuu poseen.??

      • Anonyymi

        Luin vielä eilen joltain nettisaarnaajan palstalta kuinka istuva pressa on Kristuksen kaltainen ihana jonka luoja vielä uudelleen asettaa. Käytöksellä ei ole väliä kun on täydellinen kuten Trump näiden kommenttien mukaan. Nyt nämä saisivat pyytää anteeksi meiltä terveiltä.


      • Anonyymi

        Toivottavasti se tuomitaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti se tuomitaan.

        Miten käy nyt patmoslaisille ja ahviolaisille jotka ihaili poskettomasti tuota,Kaikki romahti. Minne Trump joutuu.


      • Anonyymi

        Varmasti joku joutuu poseen, mutta onko se Trump? Hänellä on valitettavasti virkaansa liittyvä immuniteetti, mikä monimutkaistaa asiaa. Ilman muuta Trump yllytti seuraajiaan kapinaan. Ja yllyttämiseen osallistuivat myös Giuliani ja Trumpin poika.

        Washingtonin tapahtumat eivät olleet mielenosoitus. Capitolin valtaus täyttää liittovaltion kapinan lietsomista koskevan lain pykälän tunnusmerkit. Kapinan lietsomista on vallankaappausyrityksen lisäksi esim. pyrkimys estää lain voimaantulo tai joku muu päätös. Presidentin valinnan vahvistaminen kuuluu varmasti laissa tarkoitettuihin päätöksiin. Lakiin liittyen on ennakkkotapaus vuodelta 1980, jolloin Puerto Ricon itsenäisyyttä ajanut mies tuomittiin 90 vuoden vankeuteen.

        Kun yllämainittuun lisätään 4 kuollutta, aseet ja räjähteen asentaminen sekä varapresidentin, tulevan varapresidentin ja kongressiedustajien vaarantaminen, niin ollaan vakavien asioiden äärellä. Kongressiin tunkeutujat on helppo tunnistaa, koska esiintyvät siellä omalla naamallaan. Moni pilasi tällä keikalla elämänsä. Eikä siinä edes Jeesus-plakaatti suojele.

        Biden sentään miehistyi viime hetkillä. Oman poliittisen tulevaisuutensa vuoksi tietty. Trump ei edes kutsunut kansalliskaartia, Bidenin piti ottaa asiassa johto. Valkoisen talon henkilökunnasta 3 erosi. Vaikka viraltapano ei onnistuisi, niin todennäköisesti Trump "jäädytetään" tämän jälkeen. Eli alaiset yksinkertaisesti kieltäytyvät noudattamasta laittomia päätöksiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmasti joku joutuu poseen, mutta onko se Trump? Hänellä on valitettavasti virkaansa liittyvä immuniteetti, mikä monimutkaistaa asiaa. Ilman muuta Trump yllytti seuraajiaan kapinaan. Ja yllyttämiseen osallistuivat myös Giuliani ja Trumpin poika.

        Washingtonin tapahtumat eivät olleet mielenosoitus. Capitolin valtaus täyttää liittovaltion kapinan lietsomista koskevan lain pykälän tunnusmerkit. Kapinan lietsomista on vallankaappausyrityksen lisäksi esim. pyrkimys estää lain voimaantulo tai joku muu päätös. Presidentin valinnan vahvistaminen kuuluu varmasti laissa tarkoitettuihin päätöksiin. Lakiin liittyen on ennakkkotapaus vuodelta 1980, jolloin Puerto Ricon itsenäisyyttä ajanut mies tuomittiin 90 vuoden vankeuteen.

        Kun yllämainittuun lisätään 4 kuollutta, aseet ja räjähteen asentaminen sekä varapresidentin, tulevan varapresidentin ja kongressiedustajien vaarantaminen, niin ollaan vakavien asioiden äärellä. Kongressiin tunkeutujat on helppo tunnistaa, koska esiintyvät siellä omalla naamallaan. Moni pilasi tällä keikalla elämänsä. Eikä siinä edes Jeesus-plakaatti suojele.

        Biden sentään miehistyi viime hetkillä. Oman poliittisen tulevaisuutensa vuoksi tietty. Trump ei edes kutsunut kansalliskaartia, Bidenin piti ottaa asiassa johto. Valkoisen talon henkilökunnasta 3 erosi. Vaikka viraltapano ei onnistuisi, niin todennäköisesti Trump "jäädytetään" tämän jälkeen. Eli alaiset yksinkertaisesti kieltäytyvät noudattamasta laittomia päätöksiä.

        "Biden sentään miehistyi viime hetkillä. Oman poliittisen tulevaisuutensa vuoksi tietty. Trump ei edes kutsunut kansalliskaartia, Bidenin piti ottaa asiassa johto."

        Varapresidentti Pencestä tietenkin puhuin enkä Bidenistä. :)


    • Anonyymi

      Onko jotain samaa ?


      Hitlerin noustessa valtaan
      useimmat vapaiden seurakuntien jäsenet olivat ilahtuneita. Sekä
      natsien että vapaakirkkojen kannatus oli suurimmillaan
      maanviljelijöiden ja pienyrittäjien parissa sekä Saksan itäosissa,
      kun taas suurkaupungeissa ja teollisuustyöväen parissa molempien
      suosio oli vähäisempää. Lukemattomissa kristillisissä saarnoissa
      ja lehdissä hehkutettiin, että Hitler oli Jumalan lähettämä
      johtaja Saksalle. Oli jopa evankelioivia traktaatteja, joissa
      kehotetaan kääntymään Kristukseen puoleen, kun Saksaa johtaa
      Jumalaan uskova Hitler ja ateismi on kukistettu.

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/villehoikkala/148953-saksan-vapaakirkot-ja-adolf-hitler/

      • Anonyymi

        Antifa siellä melskasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Antifa siellä melskasi.

        Trumppilaiset mellakoi. Pence sanoutuu hullusta irti. Hoivakodissamme on vanhoja herroja jotka pääsivät tänne omituisen käytöksensä takia. He saattavat raivota ja huutaa ja pitää puheita oman egon alentumistunteen takia. Yksi puri minua käteen ja toinen löi. Kuitenkin nämä herrat ovat viisaampia kuin Trump. Mikä olisi tälle sopiva paikka. Naurettavan ja häpeällisen lopun sai.


    • Anonyymi

      Sananl.17:15 Syylisen syyttömäksi ja syyttömän syylliseksi tekijä ovat kumpikin Herralle kauhistus. Jes.5:23 joka lahjuksesta julistavat syyllisen syyttömäksi ja ottavat oikeuden siltä, joka oikeassa on! Hes.13:19

    • Olisin vain yksi pyyntö
      Minä toivon että yksikään Trumpia fanittava uskovainen ei ikinä enää minulle Tule puhumaan yhtään mitään

      -----------------

      Olen uskovainen ja Trumpin kannattaja. Puhun sinulle juuri nyt: Eläköön Trump.

      • Anonyymi

        Tuo on jojaisen oma henkilökohtainen asia ketä kannattaa.


      • Anonyymi

        >> Olen uskovainen ja Trumpin kannattaja. <<

        Saanko udella, mitä tarkalleen ottaen siis "kannatat"?

        Trumphan on enää nimellisessä vallassa. Sitä nimellistä valtaa kestää korkeintaan 2 viikkoa enää tai jopa vähemmän, jos hänet laitetaan viralta jo ennen.


      • Anonyymi

        Jos kannatat Trumpia vielä tuonkin jälkeen, olet yhteiskunnalle vaarallinen anarkisti.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jos kannatat Trumpia vielä tuonkin jälkeen, olet yhteiskunnalle vaarallinen anarkisti.

        Eikös anarkistit ole vasemmistolaisia?


      • Anonyymi
        PasiToivonen2 kirjoitti:

        Eikös anarkistit ole vasemmistolaisia?

        Ei. Oikeistolaista anarkismia on ollut historian aikana paljonkin. Itse asiassa USA:n republikaanien oikeistosiipi täyttää useat anarkismin tuntomerkeistä. Palvotaan yksilönvapautta, vastustetaan yhteiskunnan ohjausta ja valtion pakkovaltaa.
        Wiki:
        "Anarkismin klassisen määritelmän mukaan se on ajattelutapa, jossa vastustetaan valtiota, siihen sisältyvän pakkovallan, poliittisen auktoriteetin sekä valtakoneiston muodollis-oikeudellisuuden ja byrokraattisuuden vuoksi. Perimmäisenä tavoitteena on valtion lakkauttaminen."


    • Anonyymi

      Kristillisiä hyveitä edustivat Mike Pence, joka asiallisesti vahvisti Bidenin voiton, sekä hänen puheensa jälkeen lausuttu rukous kongressissa.

      Mike Pence certifies Joe Biden's electoral victory
      https://www.youtube.com/watch?v=EDJrYEhTvh8

      • Anonyymi

        Pence on ollut haamu Trumpin takana. Neljä vuotta vallassa, eikä hänen ajatuksistaan ole mitään tietoa. Oletettavasti pyrkii republikaanien ehdokkaaksi seuraavissa vaaleissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      816
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe