Aihe

Kongressin riehunta oli antifan false flag -operaatio

Anonyymi

Kaikki muuten tuntuu pitävän tota trumpin aikaan saannoksena,oikeasti toi joukko joka tonne tunkeutu on voinut olla mikä vaan.Toihan on esimerkki false flagistä eli "trumpin kannattajat" on jotain antifaa jotka esittäytyy trumpin kannattajina ja saa aikaan kaaosta hyökäämällä capitolille ja saa aikaan vaikutelman että trump yrittäisi jotenkin jatkaa presidenttikauttaan(mikä on käsittääkseni mahdotonta).Vaalit on pidetty ja biden valittu presidentiksi eikä sitä tolla tavalla voi muuttaa ja koko toi hyökkäys tonne on aivan turhaa eikä sillä oikeasti saavutettu mitään.Trumpilla ei välttämättä ole mitään tekemistä ton kanssa vaan toi joukko väittää olevansa trumpin tukijoita ja lehdistö antaa saman kuvan.Trump tuskin olisii pystynyt estämään noiden hyökkäystä tonne vaikka olisi sanonut mitä.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nämä pershäröilynne alkavat mennä jo niin sakeiksi että ihmettelisi jollei se alkaisi näkyä kannatusluvuissanne. Heittäkää jo pois. Ei jo uponneessa laivassa kannata jumittaa.

   • Anonyymi

    Haaviston persehäröilyt ja rikokset ovatkin jo niin sakeita, että ne näkyvät kannatusluvuissa.


  • Anonyymi

   Jos teillä persuilla vielä jonkinlaista uskottavuutta oli, se alkaa olla mennyttä tällaisen salaliittosekoilun ansiosta. Sitä saa mitä tilaa.

   • Anonyymi

    Minä äänestin viime eduskuntavaaleissa perussuomalaisia. Minusta Trump on ollut ääliö jo ennen valintaansa presidentiksi ja virkaan päästyään hänen idiotisminsa vain paheni.

    Persujen kannatus Suomessa ei millään tavalla tarkoita että kaikki samat ihmiset olisivat myös Trumpin kannattajia. Ihan varmasti persuissa on keskimääräistä enemmän trump - faneja, sitä en toki kiistä.


   • Anonyymi

    Antifan jäseniä on jo tunnistettu.

    Vihervasemmistolaisten rottien "persu persu salaliitto salaliitto öö ööö ööö" hokeminen vie heiltä uskottavuuden, joka kannatusluvuissa jo näkyykin.


  • Anonyymi

   Tuommoisen väsyttävän paskan jauhmisen täytyy olla tosi rasittavaa, selvästi olet henkisten kykyjesi ylärajoilla. 🤪🤪🤪

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   12118
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   162
   9521
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   228
   7335
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   16
   4542
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   191
   2951