Aihe

Donald Trump: Valta tulee siirtymään hallitusti

Anonyymi

"Vaikka olen täysin eri mieltä vaalituloksen kanssa, ja faktat tukevat minua, niin kaikesta huolimatta vallansiirto tulee olemaan hallittu 20. tammikuuta, Donald Trump sanoi".

https://www.verkkouutiset.fi/donald-trump-valta-tulee-siirtymaan-hallitusti/

Olen aina sanonut, että jatkamme taisteluamme, jotta vain lailliset äänet lasketaan. Tämä merkitsee historian mahtavimman ensimmäisen virkakauden loppua, mutta on vain alku kamppailussamme tehdä Amerikasta jälleen suuri, Trump sanoi.

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nyt hyysärit ovat tietysti pahoillaan, kun eivät voikkaan syyttää Trumpia vallanvaihdon estämisestä. Olisivat varmaan halunneet hehkutella vielä jonkin aikaa, ja haukkua Trump alimpaan helvettiin.

   • Anonyymi

    Aika vieraantunut pitää olla todellisuudesta niiden, jotka oikeasti ovat kuvitelleet, ettei Trump tekisi tilaa uudelle presidentille, kun uuden presidentin valinta on kongressissa vahvistettu.

    Meedioitten edustajat Suomessa ja USA:ssa jotenkin kuvittelevat, että he julistavat presidentinvaalien voittajan. Eihän se niin mene, vaikka nuo epärehelliset toimittajat niin väittävät.

    USA:n perustuslain mukaan kongressi julistaa uuden presidentin.


  • Anonyymi

   Donald Trump oli medialle punainen vaate, koko hänen valtakautensa aikana media puski päälle. Suomen vierailillakin Hesari vertasi Trumppia Sikaan.

   • Anonyymi

    Hesari puolestaan on jo melkein parikymmentä vuotta ollut verrattavissa lähinnä Pravdaan tai Izvestijaan.


  • Anonyymi

   Hehe sai lisä aikaa aseelliseen vallanottoon.

   • Anonyymi

    Nuo salaliittoteoriat siitä, ettei Trump luopuisi paikastaan, kun presidentinvaalien tulos virallisesti julistetaan, kertovat lähinnä harhaisesta mielestä.


   • Anonyymi

    Ainut ongelma, että "military vote" meni Bidenille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nuo salaliittoteoriat siitä, ettei Trump luopuisi paikastaan, kun presidentinvaalien tulos virallisesti julistetaan, kertovat lähinnä harhaisesta mielestä.

    Kyllä nuo on vaan joka päiväisiä valintoja suurmiehille. aina kun tilanne päällä joutuu venäjän Putinkin miettimään lähteekö nyt 8 miljardia ihmistä vai jutellaanko...


  • Anonyymi

   Jos Trump olisi vaan perustanut työryhmiä ja seuraillut tilanteita kuten meillä täällä hoidellaan maan asioita niin olisiko kaikki ” hyvin” . Pitää muistaa, että Trump sai 7 miljoonaa ääntä enemmän kuin edellisellä kerralla, joten häntä äänestänee sekä uudet äänestäjät ovat olleet tyytyväisiä. USA:n ovat rakentaneet republigaaneja äänestäneet eivätkä demarit ja kommunistit. Bidenin kannattajat haettiin slummeista, lähiöistä ja maahanmuuttajista, joille uskotellaan valintaa parempina sosiaalietuina. Trumpin kannattajat ovat omillaan toimeentulevia töitä tekeviä kansalaisia sekä yrittäjiä, jotka oikeasti maksavat veroja sekä vievät maata eteenpäin. Tätähän Suomen vihervasemmisto ei pysty koskaan ymmärtämään.

  • Anonyymi

   Mutta tällä kertaa Trump sai vähemmän ääniä kuin Biden, joten pulinat pois. Kansa on puhunut.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   353
   26212
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14265
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   349
   11947
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   98
   8890
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   554
   6092