Aihe

Norsu posliinikaupassa

Anonyymi

Ja jälki on sen mukaista. Narsisti-trumppi järjesti viimeisen näytöksensä ja talutetaan kaikkensa antaneena kulisseihin. Kaikenlaisia kuvatuksia maa päällään kantaa. Mutta olkaamme suvaitsevaisia. Säälin kuitenkin tulevaa hoitohenkilökuntaa.

16

72

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Neljä vuotta tämän psykopaatin annettiin heilua. Ja amerikkalaiset sentään löivät Hitlerin armeijan omalta osaltaan. Ihmettelen suuresti kun yhtä hullua ei saatu kuriin.

  • Anonyymi

   Mikä ihme miehiä nykyään vaivaa? Vai onko niin, ettei tällaiset miehiset narisistiset tilanteet aiemmin ennen nettiä vaan eivät tulleet ilmi? Hyssyttelyn aikakausi on ohi?

  • Anonyymi

   Mitä sä murehdit jostakin USA:n juttuja kun meillä on omat asiat päin p tä!

   • Anonyymi

    En murehdi, sattumalta avasin tv:n ja ihmettelin. Ps. meillä kelpo presidentti. Jaa ovatko asiasi päin p:tä, no kurkkaapas peiliin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En murehdi, sattumalta avasin tv:n ja ihmettelin. Ps. meillä kelpo presidentti. Jaa ovatko asiasi päin p:tä, no kurkkaapas peiliin.

    Minun asiat on hyvin koska asun Virossa ..tarkoitin että Suomen asiat on päin p tä. Teidän hallitus on koko maailman historian huonoin . Maksakaa vaan itsenne kipeäksi veroilla ja rajoituksilla..me täällä otamme avosylin vastaan yrityksenne jotka lähtee sieltä pois.
    Muita arvostelet te kun itse olette tuhon tiellä ettekä näe sitä.


  • Anonyymi

   Pohjois Korean Kimkö on sun mielestä hyvä tyyppi ku.n et siitä itke. Trumppi on harmiton kimiin verrattuna. Siellä on mestarit ensimmäiset ihmiset ketkä toi korona maahan. Virkamiehiä tapettu ym.ym. mutta ei siinä mitään jos tuollainen toiminta on teidän mielestä ok.

   • Anonyymi

    Siis mestattu toi yksi sana..ei mestarit


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siis mestattu toi yksi sana..ei mestarit

    Mestariltako kuulit?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mestariltako kuulit?

    TV uutisissa sanottiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    TV uutisissa sanottiin.

    Koska?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Koska?

    Viimeviikollako seoli


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mestariltako kuulit?

    Oikeesti jos et ole tietoinen tuosta Kimistä ja hänen teoistaan niin kato googlesta.. ei ton hyypiön teot ole enää mikään salaisuus. Siellä maassa on teille ituhippiäisille sitä ihmisoikeutta.


  • Anonyymi

   Maailmaa ei nykytilanteessa kannata verrata historiassaan taaksepäin. Ukkokullat! Yhteiskunta- tai valtiotieteitä opiskelleet ymmärtävät Suomen nykyhallituksen toimia verrata globaaliin, yhtäkkiä muuntuneeseen tilanteeseen edellisten hallitusten tekemisten sijasta. Meillä on maailmassa tilanne, jossa eletään samanaikaista, koko pallon laajuista ennennäkemätöntä tässä-ja-nyt ajankohtaa. Menneisyyteen jämähtämisen sijasta on keskityttävä turvaamaan tulevaisuuden kehityslinja. Murros on melkoinen. On ollut lottovoitto tähän tilanteeseen Suomeen saada naispainotteinen hallitus! Katsokaa missä liemessä miesten ohjailemat maat ovatkaan. Niihin verrattuna meillä menee hyvin.

   Kannattaa tämän miehen askeleet painaa mieleen: Trumpin nousu ja tuho. Jos maailma ei ota vastustaakseen nykymiesten logiikalla tehtyjä katastrofeja, kehitys lähtee nyt todella huonoon suuntaan. Venäjä/Putin on ollut ihan hiljaa. Iltapäivälehdessä oli hyvin sanottu: Venäjä on hiirenhiljaa ja odottaa kalaa (saalista). Isompi katastrofi on mahdollinen, jos Trump saa USA:n luhistumaan. Niin kuin Neuvostoliitto 90-luvun alkupuolella. Tällöin Venäjä ja Kiina rupeavat hallinnoimaan maailmaa. Eikä se lupaa hyvää, Suomellekaan. "Capitolin valloitus ja Brexit kumpuavat samoista virheistä". Helposti on näissä tapahtumissa nähtävissä miehen ärhentelevän logiikkan tulokset. "Trumpin presidenttikauden ja Johnsonin avittaman brexitin taustalla on suuri määrä "kiukkuisen kansan" eli omaan asemaansa ja osaansa syystä tai toisesta tyytymättömien ja turhautuneiden kansalaisten protestia." Tätä tilannetta me emme tarvitse tänne Suomenmaalle.

   Nyt ei kaivata miekankalisteluja vaan uudenlaisen diplomatian tajua tähän maailmantilanteeseen sopeutettuna. Naisilla perinteisesti on huomattavasti enemmän sopeutuvuutta ja joustavuuttaa miehiin verrattuna. Ja siitä on meille nyt ainutlaatuista etua. Tätä ei kannata missata vaan tilanteesta ottaa hyöty irti antamalla täysi tuki naisjohdollemme.

  • Anonyymi

   Kyllä nyt täytyy sopeutua ja ottaa Koreasta mallia. Aluksi voi tuntua kauhialta mutta kyllä siihen turtuu ja tottuu..

  • Anonyymi

   Trumppi häjyilee kun ydinase otettiin pois ja vaihdettiin puupyssyyn. Kukapa ei suivaantuisi.

   • Anonyymi

    Joo trumppi oli tosi vaarallinen melkein tuhosi koko maailman kun kirjoitti tvitteriinkin kaikkia juttuja..tosi vaarallista touhua toi kirjoittelu . No onneksi on vielä korea se on koko maailman pelastus.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   318
   3641
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   2516