Aihe

Trumpin erikoisjoukot pääsivät helpolla Capitolin suojausten ohitse

Anonyymi

Eilisillan tapahtumista yllättää se, kuinka heppoisesti Amerikan kongressitalo Capitol oli lopulta suojattu. Ympärillä on lukuisia kamerajärjestelmiä, suoja-aitoja, turvamiehiä ja muita esteitä, etupäässä islamististen hyökkääjien varalta.

Silti paikalla olleet vaalivilpin epäilijät heläyttivät helpolla ikkunat rikki, ja käveivät sisään Capitolin bunkkeriin.
https://is.mediadelivery.fi/img/658/621ab48d5f984912b29c3aedf5d77ad7.jpg.webp

Ei tarvinnut joukoista edes kysellä ja haeskella Seal-koulutettuja tai muuta erikoisväkeä. ihan tavikset repunkantajat vaan kävelivät Vapitol-kupolin alle ja menivät sisään.

17

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olisi kannattanut noillakin olla edes se Korona-suojamaski naamalla.

   Nyt kuvista on hiukan liian helppoa tunnistaa ne, jotka tullaan varoituksena heittämään 2...6 kuukaudeksi tyrmään.

  • Anonyymi

   Antifan puoliammattilaiset äärivasemmiston mellakoijat suojaavat aina kasvonsa tunnistamista vastaan.

   Tämä Capitolin tapahtuma oli kokemattoman harrastajaväen pikainen päähänpisto.

  • Anonyymi

   Saivat usalaiset tavikset nähdä hulppeat tilat, kieltämättä vaikuttava näky. Kannattaa järjestää rahvaalle ilmaisia kiertokäyntejä noihin hienoihin saleihin, ettei tarvi väkivalloin mennä ” herrojen” mestoja katseleen.

  • Anonyymi

   Etukäteen oli tiedossa, että tulijat ovat valkoisia. Eihän valkoisia pamputeta saati sitten ammuta. Nyt kuolleet 4 olivat 2 harhakaukausta ja 2 mielenosoittajien ampumia.
   Jos tulijat olisivat olleet mustia, latinoja tai arabeja heidän jäänteet olisi jouduttu siivoamaan lakaisukoneella.
   Valkoinen valta ja valtakoneisto ovat värillisten kurissapitämiseen!

  • Anonyymi

   bideen Kuubassa koulutetut joukot olivat tienavaajiacapitaaliin

  • Anonyymi

   Tämä on jotenkin vaan niin lavastetun tuntuinen koko tilanne. Jostakin syystä poliisille oli annettu ohjeeksi avata ovet, ja päästää väkijoukko kongressitaloon sisään.

   Tässä poliisin sulkuketjun sisäpuolelta optettu videokuvan pätkä, joka näyttää kuinka tulijat vinkataan tulemaan sisään.
   https://twitter.com/i/status/1346919943238000645

   Ilmeisesti jonkinlaista paheksuntaa haluttiin saada aikaiseksi. Loputkin republikaaniset senaattorit lipesivät Trumpin takaa, kun "väkijoukko murtautui" sisään.

  • Anonyymi

   Normaalitilanteessa jokainen tunkeutuja olisi pysäytety ampulla jalkoihin. Sisälle asti ei saa päästää ketään. On oltava riittävä pelote kaikille yrittäjille.

  • Anonyymi

   Juu kovasti tuntuu että muutama poliisi oli oikein kutsumassa karnevaaliväkeä sisään. Ja ottihan ne kivoja selfieitäkin siellä vartijoiden kanssa. Eli ei tuota oikein mellakaksi voinut kutsua, vaikka ei pidä unohtaa että 4 ihmistä henkensä menettikin. Oliko kyse poliisin liiallisesta voimankäytöstä?

   • Anonyymi

    Vähän epäilen sitä, että tullaanko koskaan julkistamaan niiden 3 muun kuolleen nimeä.

    Saattavat olla käsikirjoituksen mukaan kuolleiden lukumäärässä mukana, mutta oikeita ruumiita ei koskaan ole.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vähän epäilen sitä, että tullaanko koskaan julkistamaan niiden 3 muun kuolleen nimeä.

    Saattavat olla käsikirjoituksen mukaan kuolleiden lukumäärässä mukana, mutta oikeita ruumiita ei koskaan ole.

    Ittekin olen ihmetellyt että puhutaan neljästä uhrista, mutta vain yhden nimi ja kuolintapa on tähän mennessä kerrottu julkisuuteen.


  • Anonyymi

   Ihmettelin, että miksi mielenosoittajien annettiin mennä sinne kongressiin? Katsoin suorana Washington postin live lähetystä, kun tv-kamerat kuvasivat kun mielenosoittajat hajottivat ikkunoita ja pomppivat ikkunoista sisälle. Paikalla pieni armeijallinen poliiseja ja vartijoita, mutta seurasivat vain sivusta? Yhtä mielenosoittajaa haastateltiin ja mielenosoittajakin ihmetteli, ettei poliisi tehnyt vastarintaa. Lopuksi paikalle tuli myös ryhmä kansalliskaartin sotilaita, mutta ei nekään tehneet mitään. Lopuksi FBI:n erikoisjoukot tyhjensi kongressin ja lähialueen 2-3 tunnissa. Miksi ne mielenosoittajat sinne kongressiin päästettiin? Tehtiinkö näin tarkoituksellisesti?

  • Anonyymi

   Jenkeissähän on koko vuoden ollut "defund the police" vaatimus päällä ja DC on liberaalein linnake (väkivaltatilastojen kärjessä myös) koko maassa että jos ne ovat vaan leikanneet poliisivoimat niin minimiin demokraatti ja BLM-poliitikkojen vaatimuksesta ettei miehiä riittänyt torjumaan duunareiden karnevaalikulkuetta?

   Tai sitten vartijoista muutama oli sisään marssineen työläisjoukon puolella aatteellisesti ja päästi heidät helposti mellakka-aidoista läpi?

  • Anonyymi

   Eikö siellä ole ovia, jotka saadaan lukkoon? Jotenkin uskomaton juttu. Hyvä ainakin, etteivät ampuneet, sillä olisi ollut pitkät seuraukset.

   • Anonyymi

    Etkö kuunnellut sitä pressan kiihotuspuhetta joka lähetettiin livenä ennenkuin ne kuuntelijoiden valtaajajoukot siitä puistosta sinne kongressiin sitten lähtivät. Hän esitti heille kutsun saapua sinne. Ovia ei kuitenkaan avattu heille, mutta annettiin kuitenkin kiihotetun joukon mennä sisään rikkoen ikkunat ja ovet.


   • Anonyymi

    Trump vedätti sitä porukkaa villiten heidät ja kutsumalla heidät kongressiin "käyttäytymään villisti", ja vartiointi siellä oli hänen hallintonsa toimilla jätetty sopivan vähäiseksi.


  • Anonyymi

   Hyvin hoidettu tehtävä, saatiin edustajien läppärit takavarikoitu yksinkertaisella näytelmällä.
   Tästä huomaa kuinka tyhmiä ne lahjotut ja kiristetyt poliitikot ovat.
   Mutta.. ei kai ne muuten hyödyllisiä idiootteja olisikaan.

   • Anonyymi

    Hyvin kannattajilla hoidettu näyttävä valtaus-show vie kannattajat kärsimään rangaistuksiaan


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   12725
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   188
   11875
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   247
   7873
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   19
   5346
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   194
   3199