Aihe

Kotona rokotukset Suomessa vrt.

Anonyymi

Suomessa rokotuksia on annettu nyt noin 7 th kpl. Ja joka pv tulee 50 th uutta rokotetta joista 20 pros laitetaan roskiin ja 60 pros pakkaseen ja loput 20 pros pistetään.

Israelissa samalla ajanjaksolla on nyt rokotettu yli miljoona ihmistä. Maaliskuuhun mennessä kaikki 9 miljoonaa kansalaista rokotettu.

Suomessa rokotuksia jaetaan vielä 2022 vuoden päästä ehkä puolet kansasta rokotettu. Näin sanottiin uutisissa. Lapin sh piirissä rokotuksen sai tänään viisi henkilöä. Rokotuksen ottaneita kuvattiin telkkuun ja haastateltiin. Ei ihme että kestää.

Kirja juttu kun tauti alkaa tarttua nopeammin ja tarttuneita tulee jatkossa yhä enemmän kunhan Britannian olot tulevat viiveellä Suomeen! Ihmettelen tätä hidastelua, miksi ihmeessä näin?

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomen linja on olla kiltti mallioppilas, joka odottaa että saa osansa. Jos toiset pyytää niin se on heidän asia. Pääasia, että Suomi ei tee virheitä tai ole ahne. Siksi tämä kestää. Pidetään varoen kiirettä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   67
   9908
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   125
   5863
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   492
   5636
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   5308
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   17
   2836