Aihe

Washingtonin "sarvimies" on näyttelijä

Anonyymi

Kaikkien lehtien palstoilla tänään poseeraava "sarvimies" on uutisten mukaan näyttelijä. Toisin sanoen tässä toimeksiannossa hän esiintyy Trumpin kannattajana ja QAnon sekopäänä, pitää kädessä kylttiä "Q sent me", tehdäkseen selväksi ketä hän edustaa. Ilmeisesti miehen näyttelijäprofiili backstage.com:ista on vasta poistettu, porukka jakaa tietoa ja Facebook liputtaa tiedon vääräksi, ei sillä perusteella etteikö mies olisi näyttelijä, vaan sillä perusteella että hän ei faktantarkistajien mukaan ole Antifaa vaan Trumpin kannattaja. Hänet on bongattu aikaisemmin BLM-marsseilta.
Yksikään Trumpin kannattajista ei pääse kaikkien lehtien palstoille ellei ole vastapuolen palveluksessa. Ikinä.

Tällaisista käytetään nimitystä provokaattoriagentti, agent provocateur. Sellaiset joko yllyttää vastapuolta rikoksiin tai tekevät rikoksia itse ja esiintyvät vastapuolen edustajana. Tällaista harrastetaan kun on tarvetta saada vastapuolta syytettyä vääryyksistä, joilla legitimoidaan omia tekoja. Jopa poliisit saattavat harrastaa sellaista, koska väkivaltaisuuksien keinotekoinen luominen esim. helpottaa mielenosoitusten vaientamista koska se tulee vain helpommaksi ja halvemmaksi. Provokaattoriagenttien käyttäminen on tehokas tapa illegitimoida rauhanomainen mielenilmaus ja esittää se vihatekona.

Lehdet ovat nyt valehdelleet että Trump yllytti väkivaltaan. Mitään todisteita siitä ei ole. Trump sanoi että menkää kotiin rauhassa älkääkä pelatko vastapuolen pussiin. Tämä rauhansanoma peitettiin otsikoiden alle missä valehdeltiin ikään kuin tämä olisi yllyttänyt vihatekoihin. Trumpin tilit suljettiin luodakseen lisää mielikuvaa että tämä on väkivaltainen.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siis false flag operaatio?

  • Anonyymi

   Ainakin tänä iltana YLE:n ja MTV:n uutisissa esitettiin se videopätkä jossa Trump sopivan verhotusti kehottaa menemään Capitoliin. Kannattajat osasivat lukea rivien välistä mitä puheella tarkoitettiin.

   Tuon "rauhansanoman" Trump esitti televisiossa vasta hyökkäyksen oltua jo pitkään käynnissä ja Bidenin pyydettyä että Trump esiityisi televisiossa ja käskisi porukat kotiin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Palkkaajana voi olla ainoastaan bidenin porukka, sillä 20v linnaa operaatiosta ei ole mitenkään mielekästä.
   Siksi Biden on luvannut palkan lisäksi armahduksenkin jo etukäteen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   12628
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   183
   11449
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   246
   7735
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   18
   5199
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   193
   3139