Aihe

Sinnemäestä pormestari, RIP Marion Ramsey

Anonyymi

Ensin iloiset uutiset. Aina iloinen Annikki Sinnetänne-Mäki aikoo ryhtyä Helsingin pormestariksi nyrkkeilijäalkoholisti Vapaavuodon tilalle.

Sitten surulliset uutiset. Poliisikoulu-elokuvista tunnettu näyttelijätär Marion Ramsey on kuollut 73-vuotiaana Enkeltenlaaksossa Amerikassa.

13

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Optimitilanne, jolla saadaan Helsinkiin dynaamisuutta:

   Pormestari: Halla-aho
   1. varapormestari: Sinnemäki
   2. varapormestari: Arhinmäki

  • Anonyymi

   Hei korjataan, ei se aio ryhtyä ( sillä on jo apu-sellainen) mutta ASETTUU EHDOLLE oman Viher-punikki ryhmän siiven EHDOKKAAKSI valittavaksi virkaan muiden ehdokkaiden ja voittajina eniten kuntavaalissa ääniä saaneiden keskuudesta!

   Valinnan tekee Helsingissäkin uusi valtuusto / kaupungin hallitus jotka kootaan myös voittaja-äänten saaneiden keskuudesta!

   Kiinnostavaa ikään kuin vastakkaisina poliittisina ehdokkaina ovat sekä Sinnemäki että PS;n Halla-aho - jotka ovat myös etäisiä sukulaisia keskenään hekin E-P:n sukujuuristaan ilmoittautuneet pää -porrmestarin pestiin!

   • Anonyymi

    Käytännössähän se on jo valittu. Vihreät on Hkin valtapuolue, koska kokkareet sotki omat kuvionsa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Käytännössähän se on jo valittu. Vihreät on Hkin valtapuolue, koska kokkareet sotki omat kuvionsa.

    Sääli Helsinkiä , matujen ylivalta kasvaa Sinnetännemäen myötä ja voipa suurmoskeijakin ilmestyä kaupunkikuvaan ulisevine herätyksineen?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sääli Helsinkiä , matujen ylivalta kasvaa Sinnetännemäen myötä ja voipa suurmoskeijakin ilmestyä kaupunkikuvaan ulisevine herätyksineen?

    Vihreistä lauotaan entistä enemmän totuuksia. Ihan hyvä että saavat kritiikkiä, ovat aina muita haukkumassa kierolla ylimielisellä tyylillään. Olisi peiliin katsomisen paikka. Helsingin pilaajat!

    Pitkä haastattelu mutta kannatta katsoa loppuun saakka.

    https://www.permanto.fi/fi/web/alfatv/player/vod?assetId=78859391


  • Anonyymi

   Peli ei ole pelattu - ja jokainen joka on huolissaan tulevasta kehityssuunnasta mm. Helsingissä on velvollinen myös äänestämään toisin!

   Edellä kuvatut skenariot" eli ennusteet yms. ovat mahdollisia mutta onhan kunnissa ja kauungeissa myös hallitus ja valtuusto joiden ohella - ei yksin myös pormestarit työskentelevät!

   Jos Kokoomus missaa mahdollisuutensa jatkossa, kuten vaikuttaa... on tilalle tulossa monia muita ja myös ei "voittaneiden" ryhmissä on pormestari ainesta!

   Vallataanko H:gin kaupungintalo nyt täällä esim . jos edellä kerrottu ryhmä saisi jatkaa kaupungin johdossa!

   Päivän Yle gallupin mukaan on Perussuomalaisilla oltava myös sanansa sanottavana Helsingissä vaikka gallupit kartoittaa pääasiassa koko maan tilannetta!
   > Sdp kituuttaa mutta jos eivät muuta eli vaihda pormestari-ehdokastaan tulee tappiota!

   "Psykologinen l. yleinen vaikutus on ilmeinen muutosta halutaan myös kunnissa ( Halla-ahon repliikki 8.1.-21 aiheeseen!

  • Anonyymi

   Miten Sienenesteestä voi edes tulla pormestaria ?

  • Anonyymi

   Halla-aho hajottaa porvaririntaman, ja lopulta pormestariksi valitaan Arhinmäki.

   • Anonyymi

    Arhis osaisi hoitaa tointa pienessä hiprakassa. Ja välillä tietysti vähän kovemmassakin, jos on isommat asiat tai astiat pöydällä.


  • Anonyymi

   No jos on "munahaukka" jo teinistä (16-v.) ja itsellinen au-lapsen yh.äitinä, ei tietenkään voi olla koko elämän mittainen trauma edes pappis-isän tyttärelle jota Sinnemäki edustaa uudella aikakaudella ja ei kirkon oppien mukaan elävänä!

   Mutta olettaisi jopa toivoisi pormestarilta vaaditaan muutakin kuin "runotyttöys" ja ylioppilastodistus ja kirjautuminen Yliopistoon, tai valittuna kansanedustajaksi aika epämääräisin meriitein!
   Ihminen jolla ei olla mitään kokemusta ja osaamista esim. kaupunkiympäristön ja rakentamiseen ylipäätään voi olla "vastuuhenkilö" näissä toiminnoissa kuten nyt on ollut!
   Ja pää pormestarina valta-asema laajenee ja kasvaa koko kaupunkia koskevaksi!

   Mutta kun tämä ihminen (Sinnemäki) vaikenee täydellisesti kaikesta ulospäin jopa asukkaille ja palkkansa maksajille monissa epäilyttävissä asioissa ja hankkeissa, ja puskee läpi aloituksia jopa oman ideologiansa "vihreyden" vastaisesti - kuten mm. Pirkkolan jäähallin rakentamisessa Keskuspuiston metsään, on erikoista kun ei vastusta vaan puoltaa luontokohteen pirstoutumista mm.!
   Tätä sopii ihmetellä ja samaan aikaan autioittaa Helsingin keskustaa mm. autoilun ja sen kaltaisen saavutettavuuden kautta!
   Baanat pyörille ovat vain osan "lurex-miesten" käytössä olevia kaistoja 60km/h muiden jäädessä taas varjoon ja sivuun!

  • Anonyymi

   HUOMIO:
   Miten "tumma amerikkalais-näyttelijä avauksessa liittyy Anni Sinnemäkeen ja Vihreisiin?
   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/08b6840f-a37d-4bc0-bb1f-95f588105f19 _
   "Poliisiopisto-tähti Marion Ramsey on kuollut 73-vuotiaana
   Tänään klo 10:48
   Poliisiopisto-komedioista tuttu näyttelijä Marion Ramsey kuoli torstaina.
   BBC uutisoi Poliisiopisto-elokuvista tutun näyttelijä Marion Ramseyn kuolleen 73-vuotiaana. Manageri Roger Paul on tiedottanut näyttelijän kuolleen kotonaan Los Angelesissa torstaina. Ramseyn kuolinsyytä ei ole kerrottu. Agentin mukaan nainen oli hiljattain sairastellut."
   ???
   #Matter lives`?

  • Anonyymi

   Jos en väärin muista, niin Väyrynen (P) on jo ilmoittautunut ottavansa pormestarin tehtävän itselleen.

   • Anonyymi

    Oispa jännä kuva kun Halonen ja Sinnetänne antaisivat isot pusuhuulet kohdata toisensa. Ja hekumoissaan DDR aatoksiaan keskenään.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   266
   18891
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13870
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   343
   10347
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   67
   7545
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   357
   4623