Aihe

Ukkolalta hyvä kolumni persuilusta

Anonyymi

14

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kunnon maailmansota olisi tarpeen, alkaisi taas elämän todelliset arvot kiinnostamaan.
   Jos ei tule, toivottavasti korona pahenee ja ruton lailla pyyhkäisee yli maapallon, siinä unohtuu vaarallinen vihersuvakismi ja ihmiset noudattavat ainakin jonkun vuosikymmenen järjellisiä toimintoja.

   • Anonyymi

    Kansa Kannattaa PerusSuomalaisia, Ykkösenä On Hyvä Olla


  • Anonyymi

   Enpä ole lukenut. Ukkolan tuntien niin ei tarvi. Yksi pahemmista suvakki vihervassari toimittajista. Täysin väärässä paikassa oleva henkilö, ei koskaan puolueeton

   • Anonyymi

    Ukkola on persu.


   • Anonyymi

    Väärässä paikassa on, kun kehtaa asua saman katon alla persujen pääideologi Matias Turkkilan kanssa.


  • Anonyymi

   Tätä se siis oli mitä joskus ihmettelin.
   VHH-puoskari Antti Heikkilä jo vuosia puhui THL:n suositusten olevan väkivaltaa (tai itse asiassa kaikki oli väkivaltaa mikä ei yhtynyt Antin näkemyksiin) ja se antoi ikäänkukn VHH:laisille oikeuden puolustautua keinolla millä hyvänsä.
   No valheita levittämällä he puolustautuivat, muuhun heistä ei ollut. Edes väkivaltaan ei riittänyt rasvanapeilla voimia eikä pitkäjänteisyyttä.

  • Anonyymi

   Fiksut ja hyvät toimittajat osaavat antaa arvostusta sinne minne se kuuluu ja kritiikkiä sinne minne se kuuluu, katsomatta puoluetaustoihin, ihmisen ihonväriin, syntyperään... Eli pyrkii tasapuoliseen kohteluun, jos on aihetta ja kaikkia haastetaan.

   • Anonyymi

    Sai YLEltä potkut kun oli arvostellut matuja heidän rikoksistaan.


  • Anonyymi

   Tulikin juuri mieleeni, että kinkunrasvat piti viedä keräykseen.

  • Anonyymi

   Siis tämä Ukkola, jonka mielestä seiska-lehteä boikotoivat ovat tuhopolttajia ja mummonpotkijoita. Aivonsa eivät siis ole mädättyneet mitenkään yhtäkkisesti, vaan ovat olleet sellaiset aina.

  • Anonyymi

   Elämä on liian lyhyt paskajournalismin lukemiseen. Ukkola on sitä pahimmillaan.

  • Anonyymi

   Kuulostaa järkevältä. Tässä joku Emma KiMeeTooLäinen on närkästynyt 10 vuoden takaisista asioista, kun palkanmaksajaksi tarjolla ollut työnantaja (miestenlehti) olisi vaatinut vilauttamaan tissiä.

   https://www.hs.fi/urheilu/art-2000007727763.html

   Närkästyjille tiedoksi, että miestenlehti ei myy, jos tissiä ei vilauteta. Ja jos ei vilauteta, niin ei ole myyntiä, eikä mahdollisuutta sponsoroida, eli maksaa palkkaa.

   Autolla ajaminen ympyrää ei ole rakettitiedettä. Kuka leikkiin lähtee, niin kestäköön myös sen. Turhanpäivästä touhua joka tapauksessa.

  • Anonyymi

   Aloittajalla aivan ilmeisiä vaikeuksia luetun ymmärtämisessä! Sannahan käsittelee tässä jutussaan juuri kaltaisiasi viherpunalasien läpi maailmas tuijottaneita kasvattajia, joiden lapsista on tullut surkimuksia, kun pitäisi alkaa opinnot reaalimaailman vaatimusten mukaan!

  • Anonyymi

   Perussuomalaiset suosituin puolue, SDP toisena :D

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   420
   4914
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1790