Aihe

Valtaajien ja vandaalien joukossa oli tunnettuja äärioikeistolaisia

Anonyymi

Valtaajien ja vandaalien joukossa oli tunnettuja äärioikeistolaisia, joita saatetaan epäillä vakavista rikoksista. Työnantajat ovat irtisanoneet osallisia, vaikka nämä eivät olisi olleet sisällä kongressissa.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Viranomaisilla ja netin salapoliiseilla ei ole ollut vaikeuksia tunnistaa henkilöitä, jotka ovat aiemmin olleet aktiivisia Trumpia kannattavissa tilaisuuksissa tai nettisivuilla. On mahdollista, että he saavat jatkossa levittää vaalisalaliittoteorioitaan vankilassa.

   Tunnetuin henkilöistä lienee QAnon-”shamaani” Jake Angeli, jonka turkispuku ja sarvipäähine herätti huomiota. Angeli tunkeutui senaatin istuntosaliin, mikä voi jo itsessään tuoda syytteet.

  • Anonyymi

   Myös toisen kuuluisan kuvan henkilö on tunnistettu. Floridalaisen 36-vuotiaan viiden lapsen isän Adam Johnsonin epäillään anastaneen edustajainhuoneen puhemiehen puhujanpöntön, Hän kantoi sitä leveä hymy kasvoillaan käytävällä. Symbolisesti tärkeän kalusteen kohtaloa ei toistaiseksi tiedetä.

   Lisäksi kuvista on tunnistettu lisäksi ainakin Matthew Heimbach, vuoden 2017 Charlottesvillen mellakoita organisoinut valkoisen ylivallan kannattaja ja Jason Tankersley, Marylandin skinheadien jäsen.

  • Anonyymi

   Onpa mielenkiintoista, että nämä "antifan soluttautujat" ovat olleet noin ahkeria trumpismin edustajia jo pidempään. Ja kun täällä kokoajan jankataan, että "näytelty juttu", "sirkusta" jne. niin juu, OK. Voi kai tuota Trumpin ja hänen fanikuntansa touhua sirkukseksi luonnehtia. On vaan niin pitkään jo näytelty tuota teatteria, että on vaikeaa uskoa, että nuo näyttelijät olisivat jotain false flag -iskijöitä sen sijaan, että he olisivat sitä miltä he kaikin puolin eniten vaikuttavat olevan, eli fanaattisia trumppilaisia.

   Pettymyksiä voi elämässä tulla kun ei voi uskoa sitä, että oma poliittinen linja on populistisen idiotismin huipentuma, mutta näin taisi käydä nyt joillekin trumppilaisille täällä Suomessa kun he katsovat, miten noloon ja typerään käytökseen syyllistymällä heidän aatetoverinsa tuolla rapakon takana kuittasivat itselleen linnatuomioita, ja minkä vitun takia? Oliko tuo öyhötys sen arvoista? Kertokaa nyt, kuin olette kerran kaiken asiantuntijoita! Saa suorittaa!

  • Anonyymi

   Fbi pakotti äärioikeistolaiset näyttelemään terroristi hyökkäyksen. Näkee selvästi videoilta kuinka vastenmielisesti äärioikeiston jäsenet näyttelevät vallankaappausyrityksensä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   156
   13091
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   124
   10984
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   546
   8171
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5375
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   266
   4347