Aihe

Mitä tekisit jos Vihreät yrittäisivät vallankaappausta?

Anonyymi

Mitä jos vihreät yrittäisivät vallankaappausta ja yrittäisivät saada väkisin Haavistoa presidentiksi 5% kannatuksella???
Puolustaisitko demokratiaa vihreiden mielivallalta?

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Typerä kysymys, Putinin Tiltun tuotantoa. Liberaali vihervasemmisto on tiukasti demokratian ja ihmisoikeuksien puolella, kuten kaikki tietävät, paitsi Tiltu.

   • Anonyymi

    Demokratian tärkein peruskivi on sananvapaus. Vihreät haluavat rajoittaa sitä, joten sen pituinen vihreiden demokratiasta. Demokratia on vihreiden pahin vihollinen, vaikka muuta sokeasti uskoville väittävät. Anni Koponen kertoo totuuden vihreistä.


  • Anonyymi

   Miksi yrittäisivät, kun ovat hallituksessa?

  • Anonyymi

   Ostaisin vanhan navetan, jossa alkaisin kasvattamaan höpöheinää. Se nimittäin laillistettaisiin pian. Rikastuisin ensimmäisten joukossa.

  • Anonyymi

   Kun hetken odottelee että saavat tötsynsä poltettua niin siihen lässähtää vallankaappaus.

  • Anonyymi

   Minä en tekisi mitään. Persut hoitaisivat kyllä tilanteen uljaitten uusnatsien ja urheitten Oodinin sotureitten vankkumattomalla tuella.

  • Anonyymi

   Perussuomalaiset taas mainittu. Kiitoksia tuesta. Ei ole huonoa julkisuutta, on vain julksuutta. Perussuomalaiset kiittävät tästäkin avauksesta.

  • Anonyymi

   Katsoisin vierestä, miten kansa reagoisi moiseen tapahtumaan. Bensa varmasti maksaisi 15 euroa litra, lämmitys kulut pompsaihtaisivat 70% ylöspäin, lihatuottee olisi verolla ja itse vihreät olisi lentokoneissa lomalla tai ajelisivat takseilla kansalaisten piikkiin.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   427
   5018
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   129
   2037