Aihe

Missä on mehun ja limpsan raja?

Keksittyjä tositarinoita hölmöläisten maasta nimeltä Suomi!

uǝuıɯonɥ onʇ uɐɐuɐʞnɯ äʇıɯ
ısʞäɯɯǝʞuʎs ɐɐʌsɐʞ sɐʌıɐʇ
uǝuıɐunduǝɹǝʌ uo oʞuıɹnɐ
ısʞäɯɯǝɯןʎʞ nnʇʇnnɯ ıןnnʇ

Rick Harrison on menossa Big Hossin kanssa San Franciscoon, josta Mary soitteli, että hällä on vähän Iittalaa ja Nuutajärveä ja yksi esine Kupittaan Savea. Matkalla he poikkeavat Santa Monicassa, kun Madonna oli keikkansa jälkeen viime vuonna pyytänyt pistäytymään ja hänellä on kuulemma Iittalaa, Nuutajärveä ja yksi Kupittaan Saven esine, sekä Oiva Toikan Lintuja oikein parvi.

Chumille annettiin reissun aikaiseksi tehtäväksi tehdä linnunpönttö. No Chumhan tekikin sitten puuhun kiinnitettävän, linnunpöntön näköisen viinapiilon, jossa on neljä pikaria ja kossupullo sisällä.

Rickin ja Big Hossin reissu sujui oikein hyvin. Kauppoja ei meinannut Madonnan kanssa syntyä, mutta Rick lupasi tarjota hänelle rähmäpullakahvit, kun tulee seuraavan kerran käymään ja näin tavarat saatiin matkaan hyvään hintaan.

¿ɐısʞnɐʞɹnduǝɹonʌıןnʇ oʞǝǝןnʇ
ɐןןɐ uǝظoʞןɐظ nnʇunʇ äuıɹäʌ ʇʎʌǝʞ
ɐظoʇnnɥuɐʞsnʇ ɐظnʇʇǝʇnpɥɐʞnʇ uınʞ
ɐʇןɐɯןıɐɐɯ nnןnnʞ ɐısʞnɐʞsınʞ

Kaikki alkoholinvalmistajat tietää, että hiiva ei siedä alkoholia. Hiiva kuin hiiva kuolee, jos se ui lähellekään 20 prosenttisessa liemessä. Kun koronarokote kehitettiin ennätysajassa, niin eikö nämä lääketehtaat voisi nyt keskittyä kehittelemään ennätysajassa hiivan, joka kestää sataprosenttista alkoholia. Näin kotivalmistus olisi mielekästä ja korona- aika muuttuisi pelkäksi juhlaksi. Ensiksi hiivan synnyttämää juomaa juotettaisiin hiirille, sitten vapaa- ehtoisille koehenkilöille kehitysmaissa. Jos kaikki olisi OK, aloitettaisiin jakelu oikeille ihmisille. Ekaksi tätä hiivaa jaettaisiin riskiryhmille eli alkoholisteille ja 12- 18- vuotiaille teineille. Vuoden loppuun mennessä kaikki saisivat kaksi annosta hiivaa, jotka jaettaisiin kolmen viikon välein.

Väkijoukossa säkin seisot
Ja pompit ylös alas paikallaan
Kasvottomat vartijat tietää kaikki keinot
Pitää väkijoukko aloillaan

˙ɐuıǝsɐ äʞɥǝ söʎɯ uǝʇʇıs uǝʇäʇ ääʇʇʎäʞ ısıoʌ äظǝddǝʞ -ǝıɟןǝs ¿uɐɐɯןǝbuo nsıɐʞʇɐɹ uǝuıɯɐɐʞʞןɐd uǝpıoظıʇɹɐʌ uǝıɯoʇʇoʌsɐʞ äɯäʇ oʞısıןo ˙ɐssuɐʞ uǝpıoظıןıǝʞunʇ ɐıʌnʞ -ǝıɟןǝs ʇɐʌıʇʇo uɐɥʇɐظıʇɹɐʌ uıssǝɹbuoʞ

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • "Kuuta kohden kohottaa"!

   Suomen huonoimmin pukeutuneet naiset 2020 perusteluineen:

   1. Inka Henelius: ”Hänen vaatteensa ovat kuin vuoden 1950 B-luokan filmistä.”

   2. Kirsi Alm- Tiira: ”Venus käärittynä kalaverkkoon.”

   3. Martina Aitolehti: ”Puhdasverinen suomalainen mustalainen.”

   4. Jethro Rostedt: ”Paksuun makkaraan sovellettua pintaa nuolevaa tyyliä.”

   5. Nazima Rayshed: ”Pelottava peruukki kiinniolevan sateenvarjon päällä.”

   6.Hannele Lauri: ”Puvusto, joka perustuu varhaiseen ullakkoon ja myöhäiseen kellariin.”

   7. Lenita Airisto: ”Pakolainen Tupakkatieltä moottoripyörän selässä.”

   8. Jarppi Leppälä: ”Piikkikoroilla kulkeva nukkavieru koira, joka käyttää laastareita.”

   9. Helena Ahti- Hallberg: ”Naamiaiset joka päivä.”

   10. Amanda Rantanen: ”Höystetty muhennos.”

  • Anonyymi

   Min mielestä limsa on lasten juomaa. Mehua voi itte säestää makuisekseen. Siksi Anni Sinnemäki jatkoon pormes-kisassa.

   • Söin juuri Indonesialaisia inkiväärikarkkeja, Ostettu Nurmi Daosta ja nenäni jäi auki pysyvästi!

    Viestisi oli sekava! Miten tiedät, että miltä maistut? Ihmiset oletettavasti maistuu kanalta, mutta edes epätoivoisissa olosuhteissa ei kukaan ole alkanut maistelemaan itseään.

    Tarkoitan, että jos itse vaikkapa hiilihapottaa mustikkamehun, niin ei se limpsaksi muutu, koska samaa ainetta se on kuin ennen tuota SodaStreamausta. Vastaavasti yön yli nukkunut limpsa ei ole aamulla mehua, vaikka ei kuplikkaan.

    Viipurin lääni oli vielä 1939 Suomen suurin lääni asukasluvultaan. Viipuri oli neljänneksi suurin kaupunki. Minkälainen olisi maamme, jos yhdet idiootit olisi ampuneet Mainilan laukauksia? Viipurista muutettiin sodan sytyttyä Lahteen, Kotkaan ja Helsinkiin, jotka olisivat nykyistä huomattavasti pienempiä. Viipuri- Kymenlaakso olisi alueena Varsinais- Suomea suurempi asukasluvultaan ja Suomen painopiste olisi idemmässä. Lahdessa ei olisi liigajengiä lätkässä, sensijaan Viipurissa olisi. Imatran Papulan kentällä pelattaisiin Veikkausliigaa. Suomi ei olisi koskaan myötäillyt Neuvostoliittoa ja olisimme entistä eurooppalaisempia. EU - ja NATO- jäsenyys olisi ollut tosiasia jo 80- luvulla. Helsinki ei olisi ominut itselleen kaikkea kulttuuria, vaan Viipuri olis saanut osansa ja puna- vihreä kupla ei olisi stadissa niin voimakas, vaan parempi väki olisi jakautunut tasaisemmin. Kekkonen olisi ollut vain kaksi kautta pressana ja Kokoomus olis ollut hallituksissa mukana jo 50- luvulta lähtien. Kokoomus olisi myös oikeistolaisempi, kuin nykyään. Hotelli tornissa ei olisi näköalavessoja, sillä valvontakomissiota ei olisi ollutkaan ja kenenkään ei olisi tarvinnut valvoa helsinkiläisiä täysistuntojensa aikana. Sinua ei myöskään olisi olemassa, eikä minua, eikä häntä, meitä, teitä tai heitä. Tai olisi teitä olemassa, mutta ne olisivat parempikuntoisia kuin nykyään. Häntä olisi surkastunut aiemmin ja häntäluu vain fossiilien omaisuutta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   244
   18608
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   365
   6853
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2022