Aihe

Suomalainen nettikeskustelu on todella kesyä

Anonyymi

jos sitä vertaa amerikkalaiseen herjaushulluuteen, missä nimittelyt käyvät läpi koko eläinoppikirjan, ja tappouhkauksia sisältyy lähes jokaiseen viestiin. Eläinmaailmasta suosittuja nimityksiä ovat rotta, sika, apina, käärme (ja matelijat yleensä), torakka ja muut nilviäiset jne. Myös peittelemättömät viittaukset muiden mielenterveyteen ja seksuaaliseen suuntautumiseen ovat yleisiä, mukaan lukien äiti-poika -suhteeseen. En halua niitä nyt suomennella, mutta tarvitsemmeko tänne amerikkalaista keskustelukulttuuria? Vai onko se jo täällä?

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siellä puhutaan asiat erittäin suoraan,mutta tekojen asteelle on paljon pitempi askel kuin täällä koska jokainen tietää että luoteja tulee takuuvarmasti myös huutelijan suuntaan. Siellä peräännytään heti ,tai on viisasta perääntyä ,jos on vähänkin pelkoa että on aseellisestialtavastaaja ,sillä jokainen vastaa huuteluistaan ja tekosistaan tarvittaessa hengellään.

   Mitä on elämä ,ei ole jumalia vaikka suuri osa ihmisistä niin haluaakin uskoakin,olet vain sinä ja se miten pystyt puolustamaan henkeäsi ja jokaisella vain yksi elämä.

   Kannattaa niiden mitä sattuu huuteluiden ja tekojen ,ja provojen kanssa olla varovainen,ja elää muita kunnioittavasti ,aina löytyy se sinua vahvempi joka pystyy päästämään sinut päiviltä heikkoina hetkinäsi,se on varma, halusit tai et.
   Tässä mielessä kauhuntasapaino toimii vallan erinomaisesti ja suojelee sillä tavalla kaikkia. Ei voi olla olemassa enää olemassa eikä tulla sellaista vallankäyttäjää koko maailmankaikkeuteen, joka voisi tehdä kenelle vain ja mitä vain ja ihan miten huvittaa,ei ikinä.

   • Anonyymi

    Tasan VÄÄRIN. siis mitenkä sinä "ammut" nettipuhetta, kotipihallas ilmaan vai? Etpä taija ameriikasta mitään tietää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tasan VÄÄRIN. siis mitenkä sinä "ammut" nettipuhetta, kotipihallas ilmaan vai? Etpä taija ameriikasta mitään tietää.

    Tuo on tasan niin kuin sanoin,ei mitenkään väärin.Nettipuhe kuvastaa vaan yleistä ilmapiiriä mikä ja mitenkä asiat maailmassa milloinkin on.
    Nyt jenkkien pressavaalissa taas nähdään vallankäytön nurjapuoli,kaiken kunnioitus on häviämässä ja vain voitto ratkaisee. Ihme ettei siellä eskaloidu sisällissodaksi ja tulevaisuudessa täälläkin,erimielisyyksiä tuntuu riittävän jo joka lähtöön. Eipä tunnu nuoremmat ihmiset ja sukupolvet oppivan yhtään mitään,harmi juttu, he juoksee vallan perässä kuten on ennenkin juostu,se voi olla kaikille kohtaloksi sitten ,maailmansotia on ollut ja taitaa tulla kohta vastakin.
    Tapelkaa vaan vallasta kuolemaanne asti,saatte mitä tilaatte,järkevät kuitenkin älyää pysyä niistä taisteluista vähän sivummalla,kuten aion.


  • Anonyymi

   Tehdäänpä kokeilu amerikkalaiseen tapaan: "Se persepäinen puoliapina äidinnussija Niinistö latkii kallista viinaa yhteiskunnan laskuun ja pitää hirttää munista jos niitä on". Tässä oli siis referenssi Tasavallan Presidenttiin, ja katsotaanpa kuinka valvonta/moderointi Suomessa pelaa, tai ehkei sittenkään, koska kyse on demonstraatiosta, ei provosta tms.

   • Anonyymi

    Jaa, minä luulin, että tarkoitit Jussia.


   • Anonyymi

    Normikommenttia Ameriikassa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   199
   13221
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13066
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   261
   8367
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   32
   5924
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   204
   3458