Aihe

Älä aja niin lähellä että eteen kaistaa vaihtava harmittaa

Anonyymi

Jos sä jäät tontin ostajien- ja nyhertäjien jonoon ja ilman rahaa niin muita tulee ohi je menee. turhaan sä sitä kritisoit ja kiukkuat.. me mentiin jo. Motarilla 100 alue, jos jäät ajaa 90 siihen jonoon pidä välimatkaa edellä olevaan älkääkä tukkiko oikeaa kaistaa kilometrin matkalle.

Kyllä minäkin nyherrän joskus oikealla kaistalla rahattomana ostamassa tonttia mutta pidän välimatkaa edellä olevaan että on kaistanvaihto tilaa.

Opetelkaa ajamaan, liikenteessä on muitakin kuin minä.

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja jos se oikea kaista ajaa 90 km/h. niin sinä ajattelet, että ajat sitä nopeammin vasenta kaistaa ja sitten kun SINÄ haluat, SINÄ tule siihen jonoon mihin kohtaan vain hauat? Niinkö se menee?

   Ruuhkaliikenteessä pitää kuule malttaa, eikä toimia noin itsekkäästi. Olet varsinainen kiilailija. Lähde sieltä kotoasi tai mistä lähdetkin vähän aikaisemmi, että ei tarvi muiden matkantekoa hidastaa. Senkin kaahari, joka et tosipaikan tullen ehkä edes osaa ajaa?

   • Anonyymi

    En mä jää nyhertää siihen oikealle kaistalle 85km/h satasen alueella, pumppaamaan liian lähellä ajavien kanssa joilla nopeus seilaa siinä koko ajan 60-90 välillä. Yksi vaihtaa kaistaa tonne perässä roikkujien väliin niin jonon nopeus putoaa vähintään 20 verran, no tänks.. ohi vaan.


  • Anonyymi

   Jos kaikki opettelisivat tuollaisiksi kiilareiksi? Mieti sitä, poika.

  • Anonyymi

   "Opetelkaa ajamaan, liikenteessä on muitakin kuin minä."

   Jaa Sinäkö se olet se fiksu, joka ajattelet, että liikenteessä on muitakin kuin MINÄ?

   Ajattele nyt ihan kolme tai vaikka kuusi kertaa ihan rauhassa. Useamman päivän aikana, ennen kuin vastaat. <tiedän sinulla on käsitys, mutta mieti vielä... ihan rauhassa.

   Mistä tuo etuoikeus ohittamiseen ja kiilaamiseen? Jonottaminen ei maistu?

   • Anonyymi

    Jos vaihtaa kaistaa eteen, niin silloin ei voi kiilata.
    Autojen täytyy ainakin osittain olla vierekkäin, että kiilaaminen olisi mahdollista.


  • Anonyymi

   Jostain syystä en ole ihan varma, mitä aloituksessa yritetään sanoa, joten voi olla, että ymmärrän väärin. Jos niin käy, niin pahoittelut myös siitä. Mutta, jonossa pidetään tietenkin väli kunnossa. Siihen mahtuu ja pääsee kyllä, jos haluaa ja on tarve. Se kaistaa vaihtava päättää sitten sen, mihin kohtaan väliä tulee. Jos vaihto tehdään aivan takana olevan keulan eteen, niin tuskin se takana ajava tykkää. Mikäli tuntuu, että näissä tilanteissa saa usein negatiivista palautetta, niin kannattaa miettiä omaa toimintaa. Olisiko siinä jotain korjattavaa?

   • Anonyymi

    Palstan suuren mestarin oppi on sellainen, että pitää ajaa mahdollisimman lähellä edellä ajavaa siksi että tieosuudelle mahtuisi mahdollisimman paljon autoja. Täytyy kuitenkin huomiodia, että sellainen tyyli johtaa liikenteen tökkimiseen ja hidastumiseen. Parempi on juurikin pitää pitkät välit ja tasainen nopeus, jotta liikenne sujuu. Tällöin pääsee nopeammin paikasta A paikkaan B.


  • Anonyymi

   Liikenteessä on myös muitakin, kuin SINÄ!

  • Anonyymi

   Aja usein satasen alueella 90 , koska lähden noin 15 min etuajassa ja olen siten aikataulusta edellä.

   On myös useampia lähes varmaa tapausta jossa olisi kolahtanut jos olisi ajanut 110 vakkarissa.  En nimittäin osaa ajaa , tai paremminkin osaa hallita autoa kaarteessa täys jarrutuksissa. ollaan kyllä selvitty yli 55 vuotta autoa kolhimatta , ehkä auttoi ensimmäisen 10 v aikana ahkera autoharrastus pellolla ja jokamiesluokassa.

   Poliisi vei "hienoimmat sd-kortit" ja palautti tyhjennettynä.  Niissä perässä ajavat ajoivat minun jarruttaessa molemmilta puolilta , molemmille puolille ojaan. 

   tuossakin oli tiukka paikka, tie oli pienen sateen takia kostea, yllättävän huonosti renkaat pitävät. Auto on laatupeli ja mittarissa 25000 km.
   https://youtu.be/mvlz44F7Txk

   Osaakohan aloittaja ajaa, jos tulee alle sekunnissa jotain ennalta arvaamatonta.

  • Anonyymi

   Kyllä näitä on ihan liikaa, liian lähellä ajellaan edellä olevaa niin liittymistä tulevilla on hankalaa ja muilla ketkä aikoisi vaihtaa kaistaa..

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   202
   12425
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   3016
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2156