Aihe

USA on vitsi!

Anonyymi

Muutama sata kylähullua marssi tuon "maailman mahtavimman maan" kongressiin aivan kuin johonkin hollitupaan. Tuo "supervalta" suojelee Suomea Venäjältä jos liitymme Natoon, ihan oikeastiko joku tähän uskoo? USA on valmis vaikka ydinsotaan Suomen takia, kuka älykääpiö tuohon uskoo? Onneksi jäsenyyden kannatus on 22%.

Suomea ei puolusta kukaan muu kuin suomalainen sotilas. Suomen puolustusta ei voi ulkoistaa. Tätä ei natoporukka usko, he kuvittelevat että Euroopan pelkurikansat tai USA:n merijalkaväki tulevat meitä puolustamaan. Kannattaisi natopojujen lukea mitä kenraali Hagglund on Suomesta ja Natosta kirjoittanut.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyse oli ja on rasismista. Poliisi ja terroristit kuuluivat samaan joukkueeseen, Olivat kavereita ja heillä oli yhteinen vihollinen.

   Kun homma sitten riistäytyi käsistä, ei enää oikein ollut mitään tehtävissä. Ampuminen oli kielletty ja tuota käskyä ei ehditty peruuttaa. Porukka pääsi sisälle kymmenistä eri paikoista. Sisällä ei tietystikään saanut ampua aseettomia "mielenosoittajia". Kansalliskaarti oli valminaa autoissaan lähtemään apuun. Heitä odotettiin ja kuviteltiin, että terroristit saataisiin pidätettyä nopeasti sisätiloista.

   Terroristijohtaja Trump kuiten kielsi kansalliskaartin lähdön apuun. Kaikki meni pieleen yhden rikollisen huijarin ja häntä kannattavien poliisipäälliköiden vuoksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   432
   5037
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   129
   2087