Aihe

Onko Suomi henkisesti USA:n miehittämä?

Anonyymi

Tätä voidaan miettiä vain jos on kyky kriittiseen ajatteluun.

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei ole, paitsi ehkä jokusen Trump-persun kohdalla.

  • Anonyymi

   Olet oikeassa. Perussuomalaisten salaliittosiipi on kritiikittömästi omaksunut amerikan äärioikeiston käsityksiä ja toimintatapoja.

   • Anonyymi

    Varsinkin Laura Huhtasaaren ja Ville Tavion twitter-tilejä on ollut jo surullista seurata muuutaman viime vuorokauden aikana. Täysin kritiikitöntä Trumpin ylistämistä ja halpaa salaliittohörhöilyä täynnä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Varsinkin Laura Huhtasaaren ja Ville Tavion twitter-tilejä on ollut jo surullista seurata muuutaman viime vuorokauden aikana. Täysin kritiikitöntä Trumpin ylistämistä ja halpaa salaliittohörhöilyä täynnä.

    Kyllä persujohtajat tietävät mikä kannattajiinsa uppoaa.


  • Anonyymi

   Kunhan ei ole Venäjän miehittämä, niin asiat on hyvin.

  • Anonyymi

   Trumpismi tosiaan oli heikoimman kansanosan suosiossa.

  • Anonyymi

   USA-kiima on vakava ja vaarallinen mielisairaus. Se näyttäisi saaneen paljon ihmisä valtaansa täälläkin, USA:sta ohjatulla vuosikymmenten massa-aivopsulla, missä juuri valtamediat ovat olleet se jenkkien palkkaama korrputoitunut rikollisjoukko.

  • Anonyymi

   Suomarabinnaisten, yhtä pitkien kuin paksujen jalkojen kantama sopivan lihava.

  • Anonyymi

   Se USA nuoleminen alkoi täälä Suomessa jo 1970-luvulla. Mä olin lähellä liittyä DKP n 1980-luvulla. Osallistuin kuitenkin Vasemmistoliiton perustavaan kokoukseen keväällä 1990. En liittynyt vaan olen poliittisesti riippumaton vasemmistolainen. Vaalilautakuntiin olen osallistunut useasti. Olen suhteellisen tyytyväinen nyky-hallitjkseen kokonaisuudessaan. Minimieläkkeiden taso on hälyyttävän pieni vielä kuitenkin. Ei eläkeläisten tehtävä voi olla nyky Suomessa roskisten kaivelu keskellä kirkasta päivää keskellä Helsinkiä valitettavasti.

   • Anonyymi

    Eikä Suomen tehtävä ole terroristien paapominen oman kansan heikoimpien kustannuksella.


   • Anonyymi

    Minä olen ollut eläkkeellä 18 vuotta. Jokainen on kauppakeskuksissa käydessään nähnyt, kuinka päivästä päivään samat eläkeläiset kokoontuvat aina määrättyyn paikkaan parantamaan maailmaa, ainakin Stadissa. Näin olen tehnyt minäkin.
    Päivän politiikan lisäksi yleisin puheenaihe on eläkkeiden pienuus. Minulla on hyvä eläke, jonka vuoksi en ole juurikaan mennyt mukaan, tai ainakaan ottanut kantaa. Pikku hiljaa ovat jokaisen taustat kuitenkin selvinneet ja syyt pieneen eläkkeeseen. Itse kukaan ei syistä kerro mitään. Lähes poikkeuksetta syy olisi löytynyt peilistä. Työvuosia ei ole kertynyt, koska kyseiset henkilöt eivät ole olleet työelämässä täyteen eläkkeeseen saakka syystä, tai toisesta. Lähes kaikki nostavat vain kansaneläkettä. Työeläkettä maksetaan tehdystä työstä. Kun sitä ei ole tehty, niin ei ole eläkettäkään ja turha on silloin valittaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29529
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20759
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14055
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10835
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7976