Rahan valta maailmassa

Anonyymi

Me saimme seurata Suomessakin tapahtumia Yhdysvalloissa, kun kansa marssii sisään kongressirakennukseen. Koko maailman demokratiat alkoivat kauhistella tapahtumaa. Mistä siinä oli kysymys?
Ei kysymys ollut Trumpista ja siitä, että hänen presidenttikautensa olisi pitänyt saada jatkua. Ei, kysymys oli paljon isommasta asiasta, joka alun perin neljä vuotta sitten nosti Trumpin presidentiksi. Trump lupasi ennen vaaleja ja virkaanastujaispuheessaan, että valta palautetaan kansalle. Mitä Trump sillä tarkoitti – eikö kansalla ollut valta jo? Kenellä se oli, jos se ei ollut kansalla – kansahan sai äänestää vaaleissa haluamiaan ehdokkaita. Niinhän tapahtuu lähes kaikissa maissa, myös Venäjällä kansa saa äänestää vaaleissa. Onko Venäjälläkin valta kansalla, kun se saa äänestää?

Ei Venäjällä valta ole kansalla, vaikka se saa äänestää; ei Yhdysvalloissa valta ole kansalla, vaikka se saa äänestää; ei Suomessa valta ole kansalla, vaikka kansa saa äänestää. Kenellä valta on kaikissa maailman maissa riippumatta siitä, millainen valtiomuoto eri maissa on?

Tällä hetkellä ja jo pitkään valta on ollut rahan valtaa; rahan valta hallitsee kaikissa maailman maissa. Yhdysvalloissa rahan valta nostaa valtaan haluamiaan ehdokkaita, jotka ovat alisteisia sille vallalle. 2018 Yhdysvaltojen välivaaleissa käytettiin vaaleihin yli 5,2 miljardia dollaria (Kokon tutkimus Yhdysvaltain välivaaleista 2018), jolla rahalla nostettiin kongressiin 470 rahan vallalle alisteisia edustajia edustajainhuoneeseen ja senaattiin. Vai voitko kuvitella, että rahan valta nostaa valtaan rahan valtaa vastustavia ihmisiä? Yhdysvalloissa on pitkään ollut rahan valtaan nostaman poliittisen eliitin valta riippumatta puolueesta, josta valtaan pääsevät edustajat tulevat.
Tätä valtaa kansa uskoi Trumpin pystyvän muuttamaan, että kansa saisi vallan itselleen rahan vallan sijaan. Trump ei tiennyt, että tällä hetkellä maailmaa hallitsevaa rahan valtaa ei voida kukistaa millään tavalla; sitä ei voi kukistaa, rahan valta on niin täydellisen suvereenia valtaa, ettei ihmisvoimin sitä voida enää kukistaa tässä maailmassa. Uskoiko Trump itse omiin lupauksiinsa, kun hän lupasi, että valta palautetaan kansalle – ehkä hän sinisilmäisesti uskoi, koska hän tunsi rahan vallan sisältäkäsin ja siksi kuvitteli itse pystyvänsä muuttamaan asioita. Hän ajatteli kai, että jos hän saisi jatkaa, niin muutos olisikin mahdollista. Se ei ole mahdollista – Trump tietää sen nyt itsekin.

Yhdysvaltain kansan toivo murskattiin näissä vaaleissa, niin kuin edellisissäkin; rahan valta otti ja asetti rahan vallalle alisteiset poliitikot jälleen valtaan Yhdysvalloissa ja puolet amerikkalaisista äänestäjistä pettyivät, että muutosta ei saatu aikaan. Eivät he Trumpin takia kongressiin marssineet, vaan tämän unelman särkymisen takia, koska Trump oli heidän toivonsa, että valta voitaisiin Yhdysvalloissakin palauttaa kansalle. Totuus vain on jäätävän kylmä; rahan valtaa ei voida enää kukistaa maailmassa. Sille ovat alisteisia kaikki maailman valtiot. Sille on alisteinen Kiinan kommunistinen puolue, vaikka se sanoo, että he hyväksyvät tämän ’rahan vallan’ niin kauan, kuin se palvelee Kiinan tarkoitusperiä.

Mikäli Kiina eräänä päivänä päättäisi ottaa kaikki yritykset valtion hallintaan Kiinassa, eivätkä nuo yritykset enää saisi siirtää voittoja pois Kiinasta, silloin Kiina joutuisi nopeasti toteamaan, että heidän maailmankauppansa romahtaisi hetkessä. Kaikki maailman valtiot alkaisivat tukea omien maidensa yrityksiä tulemaan pois Kiinasta ja nopeasti nousisi valtaisa tuotanto eri puolille maailmaa korvaamaan Kiinan tuontia. Kiinan kansa joutuisi nopeasti tuhon partaalle, nälkää näkemään. On mahdoton ajatella, että Kiinakaan voisi luopua alistussuhteestaan rahan vallalle – sen on pakko hyväksyä sen luomat kaupan ja talouden säännöstöt suurelta osin.
Venäjällä Putin ei pysyisi kauaa vallassa, ellei hän olisi alisteinen Venäjän rahan vallan alaisuuteen ja antaisi Venäjällä rahan vallan toimia lähes vapaasti; silloin kun Venäjän oligargit päättävät siirtää Putinin syrjään (jos hän asettuisi heitä vastaan), se vain tapahtuu – rahan valta on kaikkialla maailmassa todellista hallintavaltaa.
Mikäli Saudi-Arabian hallinto alkaisi rajoittaa voimakkaasti rahan vallan toimijoita heidän maassaan, tuo maa joutuisi hyvin nopeasti sekasortoon ja vaikeuksiin. Diktatuurihallinnotkin ovat alisteisia rahan vallalle. Se ei siis riipu valtiomuodosta ja mistään aatemuodosta, rahan valta on totaalista valtaa maailmassa.
Rahan valta näkyy EU toiminnassa erityisesti juuri nyt; EU on täysin polvillaan rahan vallan edessä, sillä ei ole muuta vaihtoehtoa. Rahan valta on nimeämätöntä valtaa; ei voida nimetä ketään ihmisiä, jotka sitä valtaa voisivat ohjailla suvereenisesti; maailman rikkaimmatkaan eivät pysty sitä ohjailemaan kuin vain osittain. Maailman suurimmat pankit ja finanssilaitoksetkin ovat alisteisia rahan vallalle, jonka he itse ovat olleet luomassa. Rahan vallan takana onkin paljon ihmistä suurempi voima.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rahan valta pystyy alistamaan tiedotusvälineet, sellainen tiedotusvälineyhtiö, joka ei sitä rahan valtaa hyväksyisi, kaatuu varsin nopeasti, kun tulonlähteet ehtyisivät. Rahan valtaa ei voida alistaa edes asein, koska minkälaisen tahansa uuden hallinnon olisi pian alistuttava rahan vallan luomiin pelisääntöihin – ei se voisi niille maailmanlaajuisesti mitään.
      Ei meillä ja maailmalla ole muuta toivoa, kuin Kristus, Jeesus Kristus, joka eräänä päivänä tule ottamaan maailmassa vallan ja kukistaa kaikkialta maailmasta rahan vallan ja asettaa oman valtansa kaiken yläpuolelle; vasta silloin maailmasta tulee rakkauden ja oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon ja maan, veden ja ilmansuojelun maailma.
      Jeesus sanoikin: ’Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.’ Ihmisinä me voimme antaa elämämme Kristuksen ohjattavaksi, niin että omassa elämässämme taistelemme rahan (mammonan) hallintavaltaa vastaan Kristuksen antaman voiman ja rohkeuden avulla; emme anna ylpeyden, ahneuden, itsekkyyden, oman voiton pyynnin, vääryyden, rahan himon, toisten alistamisen ja riistämisen hallita meidän päätöksiämme. Meidänkin on kristittyinäkin alistuttava näiden rahan vallan luomien sääntöjen alaisuutteen nyt, niille emme mahda mitään, maailma toimii rahan vallan alaisuudessa. Voimme vain omassa elämässämme pyrkiä hyvään ja edistää hyviä asioita, vaikka emme voi maailmaa muuttaa. Sen voi muuttaa vasta Kristus, kun hän tulee perustamaan valtakuntansa maan päälle.

    • Anonyymi

      Varmaan tuossa rokotekysymyksessäkin on rokotusbisnestä pitäjällä myös rahanvalta ja sen himo.
      Moni pelkää esim. työpaikan menetystä vs myrkkypiikki, joka myös monelle on ollut se viimeinen lopetuspiikki.
      Nyt Australia ei otakaan moista rokotetta heti, kun siellä toisenlainen valta. Siirtää hötkyilemättä sen tuontia maahan, kun ovat nähneet siinä huolestuttavia piirteitä. Voi olla mahdollista, että kaikissa maissa ei pystytä enää näkemään esim. Britannian jatkuvaa koronan määrän lisääntymistä rokotukseen liittyvänä. Tai mutaation tuloa rokotukseen liittyväksi. Siellähän joku 90-vuotias otti rokotuksen 8.10.2020 päästäkseen tapaamaan tuttuja pitkään eristyksissä oltuaan.

    • Anonyymi

      Usa hissi yhteiskunta aina jokut odottavat että nousevat hallintoon

    • Anonyymi

      Helppoa työntää raha kassia tossa vähän massia hyppää

    • Anonyymi

      Juutalaiset rahoittaa usa politiikkaa suurella rahalla

    • Anonyymi

      Rahan valta on kuin kapitalismi. Kommunismia voi väkisin yrittää tekemällä tehdä, mutta kommunismi ei ole itseohjautuvaa, joten se ei tule koskaan toimimaan.
      Rahan valta on itseohjautuvaa, ja sen takia kaikki asiat ajautuvat ilman että kukaan aktiivisesti mitään tekee, suuntiin jotka eivät välttämättä ole oikeudenmukaisia, eivätkä suurten kansojen massojen etujen mukaisia.

    • Anonyymi

      Trump halusi pilkkoa kaikki monopoli asemassa olevat teknologia yritykset siksi koko mediakenttä oli sen kimpussa ja siihen valjastettiin mukaan ihmisiä joiden ÄO on riittävän pieni ajattelemaan omilla aivoilla mennään vaan joukon mukana.

      • Anonyymi

        Juuri näin. Olet osunut asian ytimeen. Samaa mieltä, vaikka heti ei tullut ajatelleeksi tuotakaan.


    • Anonyymi

      Raha ei vallastaan luovu enää ikinä!

    • Anonyymi

      Niinhän se on. Edes vihreitten luontaistalous luomutuotteineen ei ole toiminut ilman rahaa.

    • Anonyymi

      Trump hyökkäsi Google Twitter Facebook vastaan

    • Anonyymi

      Raha meidän istuu kaiken yläpuolella sinun on valtakunta tahto voima kunnia

    • Anonyymi

      1% omistaa kohta kaiken.

      • Anonyymi

        Pankkeja ajetaan konkurssiin ylhäältä järjestetään asiakkaita ulos. Pankkien on kielletty maksamasta korkoa jotta raha siirtyy osake markkinoille. UUSI normaali EU pankki korvaa kohta kaiken rahaliikenteen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1358
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1115
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1012
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1001
    Aihe