Aihe

Äärivasemmisto hyökkäsi Te-toimiston kimppuun Saksassa

Anonyymi

yrittivät siis polttaa sen. Julkaisivat sitten viestin jossa kertoivat, että heidän mielestään työvoimatoimisto on sortovallan väline. Heh heh aivan huippusakkia joo. Työvoimatoimistoista voisi olla äärivasureille hyötyä, sillä suuri osa heistä ei käy töissä, mutta polttaahan niitä pitää.

Saksan sisäisen tiedustelupalvelun vuonna 2016 julkaiseman vasemmistoekstremismiä koskevan raportin mukaan kolmasosa vasemmistoaktivisteista ei käy töissä.

Raportista käy myös ilmi, että suurin osa selkkauksia aiheuttavista vasemmistoradikaaleista asuu kotona vanhempiensa luona vailla minkäänlaista romanttista suhdetta.

Aivan sama näillä Suomen anarkoilla, jotka pääosin asuvat hesassa. Eli eivät he töissä käy ja moni asuu varmasti edelleen eronneen äitinsä kanssa yhdessä.

14

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olisivat ottanu tuet noilta pois kokonaan.

  • Anonyymi

   Menikö ne puremaan ruokkivaa kättä?

  • Anonyymi

   kieltämättä tuli aikoinaan myös paikallisen te toimiston poltto mieleen, kun toiset työttömät loisivat vuodesta toiseen, mutta itseä juoksutettiin toimen piteissä joka rupesi tuntumaan lopulta henkilö kohtaisesta vainolta ,

   • Anonyymi

    Todennäköisesti olit jonkun henkilökohtaista hupia, kostaahan sellaine aina pitäisi kolmessa polvessa niin oppisivat


   • Anonyymi

    ”Tietyt työttömät loisivat vuodesta toiseen”

    Tottakai kun tiedustelupalvelu ostaa heidät heti pois työelåmästä kun jonkun työn ovat löytäneet.

    Syyt: kiristys, nykyinen ammatti ja työnantaja ei miellytä tiedustelupalvelua eikä ole heidän valitsema eikä sovi heidän poliittiseen agendaan. Lisäksi eräät saavat sopivan syntipukin haukkua julkisuudessa työttömiä ja lisätä omaa valtaa sekä tiedustelua sekä näin pönkittää omaa poliittista ja taloudellista asemaansa ja uraansa. Siis syytelemällä viatonta vaikka itse ovat selän takana sopineet keskenään että hommataan tuolle potkut.


  • Anonyymi

   Mitä hyötyä tuollaisesta on?

  • Anonyymi

   Samaa rataa vasureiden aatos tääläkin rallattaa.
   Onhan se nyt ihan yhtä pentelettä jos muut eivät kustanna vasurin hengailua ja siihen päälle vielä yhteiskunnallinen instanssi koittaa etsiä josko löytäisi vasurille töitä, millä välttää syrjäytyminen.

   • Anonyymi

    Vasurilla on ammatti ja työpaikka mutta se ei kelpaa hyvävelisalaseuralle kun seura päättää vasurin selän takana, että tuosta teemme valtion virkamiehen tai tuosta teemme EU-hallintovirkamiehen tai tuosta teemme Suomen Pankkiin matemaatikon tai tuosta teemme Valtioneuvoston kansliaan virkamiehen niin kyllähän se salaseura hommaa potkut vasurille ja sitten taas kovaan ääneen haukutaan julkisuudessa kuinka työttömät loisivat vuosia kortistossa.


  • Anonyymi

   Suomen hallitus hyväksyy tapahtuneen, jo siksikin että hallituksemme suosii rikollisuutta.

  • Anonyymi

   Tuli mieleen , kun kymmenisen vuotta sitten jouduin käymään Itäkeskuksen TE toimistossa. Siinä jonoteltiin tiskille ja eräässä huoneessa ovi auki istui ainakin 150kiloinen irstaan näköinen ukko. Ainoa homma tuntui olevan naisasiakkaiden tarkkailu ties missä mielessä.Kyllä inhotti.

  • Anonyymi

   Juurihan ne siellä poltti useita armeijan jeeppejä, koska nekin on sortovallan väline.

  • Anonyymi

   Nämä ei yleä kiinnosta.

  • Anonyymi

   Myös Ruotsissa äärivasemmisto on riehunut paljon, poliisi on tehnyt myös ratsioita heidän koteihinsa.

  • Anonyymi

   Tätä varten sitten tiedustelu luo mukaromanttisia orastavia suhteita, joilla sitten houkutella työpaikoille töihin. Todellisuudessa kyse on houkutuslinnuista ja heti kun ”suhde” alkaa muuttua liian syvälliseksi niin siirretään työntekijä pois.

   Lisäksi tiedustelupalvelu haluaa päättää jokaisen ihmisen ammatin. Sinusta tulee poliitikko, sinusta EU-virkamies! Yksilöllä ei ole valtaa päättää omasta ammattialastaan. Hän on vain tahdoton marionetti.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   11448
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   138
   5476
  3. Sofian kylpylämaksut ulosottoon

   Voi Stefu parkaa. Sofian hemmottelu on käynyt kalliiksi, niin kalliiksi että rahat on loppu, ja hemmoteltava on siltikin, vaikka laskulla, joka jätetä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   2874