Aihe

Eikö Antti Rinteen pitänyt olla ulkona päivän politiikasta..

Anonyymi

Eikös Rinteen kommentit perussuomalaisten eduskunnan valtaamisesta Amerikan mallin mukaisesti ole juuri samanlaista kiihottamista kansanryhmää ja laillisesti valittua puoluetta kohtaan kuin Trumpin toiminta jenkeissä.
Demarit pelkäävät seuraavia vaaleja josta syystä kansaa yritetään kiihottaa jo muita vastaan kunnallisvaalien alla.
Onhan tuollaiset ajatukset jo ihan absurdeja ja samanlaisia kuin kuin jenkkien QA-non ryhmällä, en tiedä kuuluuko Rinne Suomen kyseiseen ryhmään.
Ainut puolue ja ryhmä joka on uhannut Suomen eduskuntaa on nuo tolppiin kiipeilleet vihreiden agitoimat luonnonsuojelijat joiden kanssa demareilla on todella läheinen yhteistyö maan hallituksessa.
Onhan se hyvä huudella vaikka mitä josta ei joudu syytteeseen kun pääministeri jonka pitäisi puuttua tuollaisiin mediakirjoituksiin on samasta puolueesta ja vielä ministerin paikasta suuressa kiitollisuuden velassa Rinteelle.
Mutta näinhän Suomessa toimitaan täällä tuomitaan tuollaisesta kansan kiihottamisesta vain jos kuuluu väärään puolueeseen.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Rinne aloittanut vaalipropagandansa populistisella puheillaan, joka täyttää/sisältää kansakunnan kiihottamisen elementtejä, johon näkyvät myös epätoivoissaan yhtyvän vihreiden Haavisto ja kokoomuksen Orpo.
   Luulisi, että nämä herrat jos ketkään pitäisi ymmärtää oma osuutensa siihen mihin Rinne puheissaan viittasi, kuinka hän on kokenut kansalaisten "vihamielisyyden" kirjoitteluissa ja paikallisissa tapaamisissa eli onko kysymyksessä vain oman nahan suojelu/turvaaminen, ei Suomen valtion turvallisena pitäminen asukkailleen?

  • Anonyymi

   Höppänän hörinöitä.

  • Anonyymi

   Tarkoittaako aloittaja nykyistä, Puhemiesanttia, entinen Vappusatasantti, omaasukua Lihaveroantti, kastenimi Maitoveroantti, oisko seuraavan nimen vuoro Valehtelija-antti

  • Anonyymi

   Rötöstelijä Rinteellä ei pitäisi olla mitään varaa sössöttää vihapuheesta.

   Itse on demarikommariköörinsä kanssa tuhonnut Suomen ja kehtaakin vielä tuollaisia päästää suustaan!

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   223
   17121
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   341
   6217
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   1585