Aihe

Kommunismin ja koko vasemmiston muuttuminen?

Anonyymi

Olen lähtöisin pienen maaseutupitäjän pieneltä syrjäkylältä. Lapsuuteni sijoittuu 70 luvulle. Tuolloin Kommunismi eli vielä suhteellisen voimakasta elämäänsä, koska meidänkin kylällä oli useita julkikommunisteja. Myös meille tuli hetken aikaa Neuvostoliittolehti ja isäni oli myös puolueen jäsen jossain vaiheessa.
Äitini oli uskovainen, kuuluen Helluntaiherätykseen. Samaan paikallisseurakuntaan kuului myös joitakin Kommunisteja, äitiäni ei oikein voi lukea Kommunistiksi, mutta hän kannatti kuitenkin vasemmistopuolueita.

Työläisperheen kasvattina minulle oli täysin luonnollista äänestysikään tultuani äänestää vasemmistopuolueita. Kannatin alkuun Vasemmistoliittoa, sittemmin Demareita.

Tämän aloituksen pointti on vasemmisto ja kristinusko. Kommunismihan perustuu ateistiseen maailmankatsomukseen. Kuitenkin lapsuus ja nuoruusvuosinani vasemmisto yleensäkin edusti meille sellaista joka on pienen tavallisen työläisen puolella. Tämä selittää sen, että esim. Kommunismia kannatti useita oikeasti uskoon tulleita ihmisiä?
Luultavasti silloin ei oikein kukaan uskovainen edes osannut ajatella Kommunismin luonnetta ateistisena ideologina? Eikä se sitä, kuin muukaan vasemmisto mielestäni julistanut erityisesti?

Jokin on kuitenkin muuttunut rajusti noista ajoista kaksituhattaluvun aikana, nyt puhun koko vasemmistosta, en pelkästänsä Kommunismismista.
Vasemmistosta on tullut, voinee sanoa, koko Kristinuskoa vastustavan "blokin" ykkösnyrkki. Lakialoitteet eduskunnassa , kristinuskon vastaisten lakien puolesta äänestäminen, yleensä koko vasemmisto kannattaa näitä lakeja. Viittaan nyt viimeisempinä tähän avioliittolakiin, joka mahdollistaa homoparien vihkimisen.
Nälkä kasvaa syödessä? Seuraava askel: sukupuolikäsitteiden poistaminen, sukupuolineutraliuus.
Kouluista pyritään nyhtämään kaikki vähänkin kristinuskoon viittava pois, jossa on jo erinomaisesti onnistuttu.
Vasemmistosta on tullut enemmän sukupuolivähemmistöjen , prideihmisten asioidenajaja, kuin varsinainen työtätekevän ihmisen edunvalvoja.

Lisäksi vasemmisto on lähtenyt Eu: intoilijoiden kelkkaan, joka myös koituu suomelle tuhoksi. Tästä en syytä Kommunisteja, te, jos oikein ymmärrän, vastustatte Eu:ta?
Haitallisen maahanmuuton edistäminen on myös vasemmiston suuri tavoite.

Nämä mainitut asiat saivat omalla kohdallani noin ehkä 15v sitten kääntämään kelkkani Perussuomalaisiin. En väitä, että olen ihan kaikesta yhtä mieltä puolueen linjan kanssa, mutta suurimmaksi osaksi kyllä!

Näin näen itse tämän asian, kertokaapa oma näkemyksenne, kuka jaksaa lukea tämän?....

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

    Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
    Parisuhde
    346
    25177
   2. Liikenne topissa

    Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
    Virrat
    40
    14241
   3. Maisa se jaksaa valehdella

    https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
    Kotimaiset julkkisjuorut
    349
    11766
   4. Liedenpohja

    Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
    Virrat
    111
    8762
   5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

    Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
    Maailman menoa
    549
    6028