Aihe

Yksipuolinen ystävyys

Anonyymi

Tästä on varmasti kirjoitettu ennenkin, mutta aloitanpa silti.

Olen eläkeikää lähestyvä nainen ja minulla on naisystävä, jonka opin tuntemaan toisen ystäväni kautta jo 11-vuotiaana. Varsinaisesti ystävystyimme parikymppisinä, kun liikuimme yhdessä enemmän. Ystävyys on kestänyt tänne asti. Parikymmentä vuotta kuitenkin ystävyytemme on ollut enemmän minun varassa. Lähes aina yhteydenottaja olen minä. Soittelemme harvakseltaan, muutaman kerran vuodessa ja tapaamme pari kertaa vuodessa. Viimeksi hän on tullut minun luokseni 10 vuotta sitten. Muulloin minä käyn hänen luonaan.

Tiedän, että hänellä on ollut yli 20 v myös toinen naisystävä, jossa sama kuvio. Ei koskaan hän lähde tämänkään luo. Muita hyviä ystäviä hänellä ei tietääkseni ole. Työkavereiden kanssa saattaa joskus porukalla käydä jossain. Hänellä ei ole autoa, mutta busseillakin pääsee tulemaan. Aina kutsun häntä tulemaan, mutta turhaan.

Kirjoitan tästä vain purkaakseni harmitustani. En odota vastausta, että lopeta ystävyys jne.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   UUSI

   Et kaivannut kommentteja mutta ei tuo minusta ystävyyttä ole, pelkkää kaveruutta ja toisen osalta välinpitämätöntä. Tuollaisia on minunkin kavereissa ollut ja olenkin jättänyt ne taakseni kun se yhteydenpito oli yksipuolista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   367
   4425
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   3338
  3. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   1812
  4. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   20
   1643