Aihe

Miksei keskustakaan oio sosialitien tietämystä.

Menee jo surkuhupaiseksi, nyt sosialiti poppoo kielsi suorat lennot Etelä-afrikasta, joita ei ei edes ole.
Traficom teki päätökset lentojen keskeyttämisestä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) esityksen perusteella.
"– Nämä tulevat kaikki suoraan THL:stä. Itse asiassa THL ei edes varmaan näitä lentoreittejä tiedä, eli meillä (Traficomissa) on se asiantuntemus, mistä lennetään ja miten lennetään."

""Onko todennäköistä, että rajoitusviikon aikana Etelä-Afrikasta olisi tullut suoria lentoja?
– Ei. En usko, että olisi kovinkaan suurella todennäköisyydellä suoria lentoja tullut, mutta varmahan ei koskaan voi olla.
Uusi arvio viikoittain

Kun matkustajalennot keskeytettiin Britanniasta, keskeytys tehtiin heti kahdeksi viikoksi. Minkä vuoksi Irlannin ja Etelä-Afrikan kohdalla päädyttiin lyhyempään keskeytykseen?
– Myös aika tuli suoraan THL:ltä, eli (keskeytys) vähintään viikoksi. Haluamme tietysti toimia mahdollisimman joustavasti, eli jos näyttää siltä, että suinkin voimme nopeammin tilanteeseen tarttua ja lennot palauttaa, niin haluamme tietysti mahdollisimman nopeasti ne palauttaa.
Traficom on pyytänyt THL:ltä viikon välein uutta lausuntoa, jonka perusteella se tekee matkustajalentojen keskeyttämiseen liittyviä jatkopäätöksiä."

Siellä nyt sosiliti ministerit saaneet ahaa elämyksiä ja kieltänee suorat lennot Etelä-efrikasta, jonka välittäneet THL.lle.
ON TÄMÄ JO SURKUHUPAISAA.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sosialistit sanoo Aito-arska etu nenäässä että Sanna teki hyvin kun kielsi suorat Etelä-arrikka lennot. Toinen sossu sanoo kuinka taitava onkaan.

   • Anonyymi

    Sanna se osaa. t: maito-arska.


  • Anonyymi

   Ei ole keskustasta oikomaan yhtään mitään. Me perussuomalaiset joudumme kaikki asiat oikomaan. Mutta kunhan Laura Huhtasaaresta tulee presidentti, kukaan ei enää esitä vääriä asioita.

   • Anonyymi

    heh sinua. Laura matkii ja kopioi. Ei nyt ainakaan Sannalta kannattaisi matkia, kun Sanna toivoo vain. Kaikkonen aikoi laittaa sivaritkin hyödyksi, jota tietenkin vastustivat, vastustaako persu sivaritkin ?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   367
   4425
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   3338
  3. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   1812
  4. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   20
   1643